• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :
    ثبت نام عضویت

سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

hastikhanoom

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
97
سلاام
من یه مشکلی دارم که فکر می‌کنم خیلی وقت پیش ازتون پرسیده بودم، منتهی جوابش رو پیدا نکردم.
من باید ایمیل‌م رو تغییر بدم، به ایمیل فعلی دسترسی ندارم یا معتبر نیست ((: مشکلم اینه که این آدرس با اون اکانت قبلی که چند سال پیش به مهرناز گفته بودم بن‌ش کنه مشترک‌ه، اما من اصلا از اون استفاده نمی‌کنم.
آیا این مشکل به شکلی قابل حل هست یا باید کار دیگه‌ای انجام بدم؟

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389
سلاام
من یه مشکلی دارم که فکر می‌کنم خیلی وقت پیش ازتون پرسیده بودم، منتهی جوابش رو پیدا نکردم.
من باید ایمیل‌م رو تغییر بدم، به ایمیل فعلی دسترسی ندارم یا معتبر نیست ((: مشکلم اینه که این آدرس با اون اکانت قبلی که چند سال پیش به مهرناز گفته بودم بن‌ش کنه مشترک‌ه، اما من اصلا از اون استفاده نمی‌کنم.
آیا این مشکل به شکلی قابل حل هست یا باید کار دیگه‌ای انجام بدم؟
اون یکی اکانت رو ایمیل بزن باز کنیم بعدش ایمیل اونو عوض کن تا آزاد بشه. با هر ایمیل فقط یک اکانت میشه ساخت.

Iman Page

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی 1
شهر
اردبیل
سال فارغ التحصیلی
1
دانشگاه
خوارزمی
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر
یک فایل HTML / CSS نیست که بزنی حل بشه. قسمت آمار انجمن خودش ۱۵ تا فایله. رنگ‌ها و تنظیماتش نزدیک بیش از ۳۰ پارامتره. بعد واسه هر تم سایت جداگانه وجود داره و اعمال میشه و ما ۴ تا تم داریم.
آیا لازمه همش رو تغییر بدین؟
به Page_container اضافه کنین تغییرا انجام نمیشن؟ (همون‌طور که خود پلاگین استایلوس کار میکنه)

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389
آیا لازمه همش رو تغییر بدین؟
به Page_container اضافه کنین تغییرا انجام نمیشن؟ (همون‌طور که خود پلاگین استایلوس کار میکنه)
باید پیدا کنی که کجا چی رو عوض کنی بعد رنگ های متناسب با هر تم و ... من واقعا نمیرسم. اگر حوصله دارید خودتون روی لوکال یه زنفورو نصب کنید و پلاگین آمار بزنید و تست کنید.

بالا