• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سؤالات و مشکلات

همون Internal server error 500ئه، قبلنا هم زباد میومد و سرش کلی مشکل بود، بعد فعالیت سایت کم شد و یه مدت نمیومد، الان گویا دوباره فعالیت زیاد شده و...

دیگه این وضعیت قابل تحمل نیست. اگه تا یکی دو روز دیگه این مشکل ورود به سایت حل نشه بساطمونو جمع میکنیم از این سایت میریم! والا ! اعصابمونو که از سر راه نیوردیم! هر دفعه میخوایم وارد سایت شیم یا ارور میده یا اصلا نمیره! دیگه نمیتونم اینجوری هی رفرش رو بزنم آخرم سایت بالا نیاد. یه کاری بکنین دیگه. اون از پنجشنبه که اصلا سایت بالا نمیومد هی ارور 500 میداد اونم از جمعه که اصلا همون پیغام ارور هم دیگه نمیومد و خلاص! بابا اگه مشکل از نداشتن سرور قدرتمنده، خب اصلا کلا یه هفته سایتو تعطیل کنین و سرورش رو چه میدونم عوض کنین، تعمیر کنین یا هر بلایی شده سرش بیارین درستش کنین تا دیگه مشکلی ایجاد نشه. این که ترافیک اطلاعات زیاده و ما قادر به کنترلش نیستیم همه بهانس...

ی مشکل کوچولو ;D
hang.jpg

Ctrl+F5 هم زدم :-??

نظرات بانگو چجوری بپاکم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اه :-"

چرا شکلک سوت توی بانگ کار نمیکنه :-??
+الان دیدم که فقط توی صفحه پروفایل دیده نمیشه ولی زیر پست معلومه :-"

چند روزه نه میتونم امتیاز سایر پست‌ها رو ببینم و نه امکانات پاسخ سریع برام نمایش داده میشه.
مشکل چیه؟

1-چرا انجمن مسابقات و همایش ها هیچ مسئولی نداره واقعا ؟؟
آیا نمیشد یکی از مدیران داخلی رو به این کار اختصاص بدید ؟؟

و سوال اصلی من دلیلی که تاپیک مسابقه رضاصادقی به عنوان یک تاپیک مهم در این انجمن انتخاب شده چیه ؟؟
واقعا دوستان بزرگتر از مایی که از این سایت رفتند راست میگفتن ...
این سایت دیگه اون سایت نیست...
حتی نیما وقتی مدیر کل بود تاپیک مسابقشون رو یه تاپیک مهم نکرد.
و حتی میشه دلیل ایجاد زیر انجمن سمپاد های تهران رو بدونم ؟؟
آیا حق سمپادی های تهران بیشتر از بقیس ؟؟
یا حتی چجوریه که مدارس تهران حق دارن به صورت تک به تک تاپیک داشته باشن و راجب هر چیزی که دوست دارن حرف بزنن اما تاپیک سمپاد کرمان حق نداشت به 2 قسمت تبدیل شه ؟؟؟
اگه از لحاظ تعدادیه که تعداد مون به اندازه کافی بود.

به نقل از امیـر حمـزه :
1-چرا انجمن مسابقات و همایش ها هیچ مسئولی نداره واقعا ؟؟
آیا نمیشد یکی از مدیران داخلی رو به این کار اختصاص بدید ؟؟

و سوال اصلی من دلیلی که تاپیک مسابقه رضاصادقی به عنوان یک تاپیک مهم در این انجمن انتخاب شده چیه ؟؟
واقعا دوستان بزرگتر از مایی که از این سایت رفتند راست میگفتن ...
این سایت دیگه اون سایت نیست...
حتی نیما وقتی مدیر کل بود تاپیک مسابقشون رو یه تاپیک مهم نکرد.
یا حتی چجوریه که مدارس تهران حق دارن به صورت تک به تک تاپیک داشته باشن و راجب هر چیزی که دوست دارن حرف بزنن اما تاپیک سمپاد کرمان حق نداشت به 2 قسمت تبدیل شه ؟؟؟
من تاپیک همایش رضا صادقی رو قفل کردم چون واقعا به حاشیه کشیده شده بود. مهم شدنش رو هم بررسی می‌کنم.
در مورد شناخت و سمپاد تهران، اگر تعداد فعال اعضای مدرسه‌تون زیاده و احساس می‌کنید مباحث در تاپیک سمپادیای کرمان قابل طرح نیست می‌تونید تاپیک جدید ایجاد کنید. تعداد تاپیک‌های تهران زیاد شده بود و نیاز بود زیرانجمن ایجاد بشه.

به نقل از امیـر حمـزه :
آره، حقشون بیشتر از بقیست
تهران به تنهایی فکر کنم حدود 16 تا مرکز سمپاد داره با هر کدوم حداقل 200-300 نفر ظرفیت! مسلمه که نمیشه مشابه شهرایی با نهایتا 2-3 مرکز باهاش رفتار کرد، یعنی درواقع اگه غیر از این میبود ناعادلانه بود

بقیه مواردی که گفتی مربوط به مدیرگزینی و رفتارهای مدیر انجمنه، در مورد اولی مدیرداخلی ها تصمیم می گیرن و دومی هم اگه بعد از صحبت با مدیر انجمن حل نشد، ارجاع داده میشه به مدیران داخلی

یا من اشتباه میکم باز یا .....
اما توی زیر انجمنی که برای تاپیکای تهران ساخته شده هیج کدوم از تاپیک های دبیرستان ها اضافه نشدن.
ولی اونا میتونن راجب چیز های دیگه که دوست دارن اونجا تاپیک بزنن وبحث کنند

Back
بالا