• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سؤالات و مشکلات

دوستان من وقتی با لپ تاپ خودم میام سایت ی صفحه سفید باز میشه همه چی توش قاطیه؛یعنی ظاهر کلی سایت که سبز و اینا هست،نیست.ولی با لپ تاپ خواهرم که میام همچین مشکلی نیست و ظاهرش درسته.
بعد از ی مودم و ی مرورگر استفاده میکنم؛مشکل چیه؟

به نقل از مهـشـاد :
دوستان من وقتی با لپ تاپ خودم میام سایت ی صفحه سفید باز میشه همه چی توش قاطیه؛یعنی ظاهر کلی سایت که سبز و اینا هست،نیست.ولی با لپ تاپ خواهرم که میام همچین مشکلی نیست و ظاهرش درسته.
بعد از ی مودم و ی مرورگر استفاده میکنم؛مشکل چیه؟
cache مرورگرت رو پاک کن احتمالا درست می‌شه.

به نقل از جواد ب. :
کروم داری؟ چجوری cache رو پاک می‌کنی؟
آره؛تو قسمت هیستوری ی قسمت داره نوشته empty the caches مربع بغلش رو تیک زدم بعد هم clear browsing data رو زدم
×××
مرورگر و هم عوض کردم بازهم نشد؛از ویندوز نمیتونه باشه؟

به نقل از مهـشـاد :
آره؛تو قسمت هیستوری ی قسمت داره نوشته empty the caches مربع بغلش رو تیک زدم بعد هم clear browsing data رو زدم
×××
مرورگر و هم عوض کردم بازهم نشد؛از ویندوز نمیتونه باشه؟
Ctrl-Shift-I رو بزن. بعد روی آیکون رفرش راست کلیک کن و Empty Cache and Hard Reload رو انتخاب کن.
clear-cache-and-reload.png

اگر درست نشد هیچ ایده‌ای ندارم.

سلام! :دی
این جشنواره وب ایران خیلی تو دست و پاس هر چیو میخایم نقل قول کنیم میاد تو دست و پامون میشه کوچیکش کنید یا جاشو عوض کنید؟؟؟
مرسی! :)

پانوشت (پ.ن) : من 7 بار رای دادم! به تعدادی ک اشتباهی کلیلکش کردم!
:دی

آقا من پ.خ هام خیــلی پُره؛ 457% :‌)) بعد یه پ.خ ی گروهی خیـــلی طول‍انی دارم که می‌خوام بازش کنم شات بگیرم ازش پاک‌ش کنم. بعد وقتی که می‌خوام بازش کنم اون اروری که دایناسورِ آبی و اینا داره می‌یاد :‌)) بقیه‌ی پ.خ ها رو که می‌خوام باز کنم مشکلی نداره؛ فقط برای این یکی دایناسور داره.
خل‍اصه‌ی مطلب این که آیا چه می‌توان کرد که بشه اون پ.خ ی طول‍انی رو باز کرد؟

رمزم رو یادم رفته و هرچی میزنم واسم ایمیلش بیاد نمیاد.
یکی یه کاری کنه لطفا. 8-|

من قبل از این که با نام کاربری وارد بشمآخرین ارسال ها رو دارم ولی وقتی وارد میشم محو!میشه.مشکل کجاست؟

Back
بالا