یعنی چی نمیتونید؟به نقل از SiXaXiS :من میخوام آواتارمو عوض کنم نمی تونم
وقتی لینک عکس رو میدم بعد ذخیره می کنم ارور میدهبه نقل از Nahid :یعنی چی نمیتونید؟
من الان نگاه کردم توی پروفایلتون, مشکلی وجود نداشت.
خب چه اروری؟؟به نقل از SiXaXiS :وقتی لینک عکس رو میدم بعد ذخیره می کنم ارور میده
ا
این ارور :به نقل از mohammadreza128 :خب چه اروری؟؟
کجا ارور میده؟؟
چندتا عکس آپ کردین خواستین عوض کنین اینجوری شده؟
به نقل از Poorya.L :Connection Problems
Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.
این چیه بعضی وختا که صفحه رو رفرش میدم میاد؟
-
به نقل از محمّد :والله ما اومدیم سایت رو درست کنیم ٬ قلبش درست شد بعدش پاش مشکل پیدا کرد ! یک بار هم مجبوریم روی اون عمل جراحی انجام بدیم که کمی زمان میبره و حالاحالاها کار داره.
امضای هیشکی رو کلا تو پروفایل خودش نشون نمیده...به نقل از 4245 :اقا من الان امضا دارم ... زیر پستم هم معلوم هست !
بعد من وقتی میرم تو پروفایلم اونجایی که باید امضامو نشون بده مینویسه no database selected !
ولی تو پروفایل بقیه ، امضای بقیه رو میبینم ...
مال همه اینطوریه ایا ؟!
این ریشش به همون حرفی که محمد زد [nb]پاش مشکل پیدا کرد ُ اینا [/nb] مربوط میشه اما به زبون صریح تر یه خورده ای سرور مشکل داره از جهت بیزی بودن ُ اینا که سربازان گمنام آن حضرت به سرعت در صدد رفع این اشکالات و بازگشت به دوره ی آرمانی سایت هستن .به نقل از MeLi :موقعی که تو سایت یه چیزی رو جستجو میکنم یا صفحه رفرش میشه یا connection Problems میده
سرویس جست و جوی سایت کلا قطعه یا فقط برا من این طوریه؟
با تغییراتی که انجام شده فعلا قابلیتش برداشته شده که دوباره گذاشته میشه :)به نقل از lollipop :تولدا رو نشون نمیده دیگه؟؟