متوجه نشدم دقیقاً. توی پیشنویسهاتون بگردید ببینید چیزی به شکل درست مونده یا نه.یه عکس رو ارسال کردم تو تاپیک ِ آلبوم هنریم ، بعدش می خواستم یکم ویرایش کنم اون پست رو . ویرایشش که کردم ، یه قسمت از آدرس عکسم پرید و دیگه توی پست نشونش نمی داد . حالا می خواستم دوباره عکسُ بچسبونم تو پست ، نمی تونستم . چرا اینطوریه ؟
از گزینۀ تغییر حالت نمایش [nb]مورد بعدی : چرا تو صفحه ی ویرایش ، کُدها نشون داده می شن ؟ نمی شه صورت ِ اصلی نشون داده بشه ؟ مثلا اگه سایز نوشته رو بزرگ کردیم همونجا بزرگش کنه ، کُد ِ سایز رو نیاره کنارش .
دوبار هشدار مشخصات گرفتید. لطفاً نام مرکز سمپاد، شهر محل تحصیل و وضعیت سال فارغالتحصیلی خودتون رو مشخص کنید و درصورتی که دانشآموز سمپاد نبودید یا نیستید اطلاع بدید.تحت نظر ینی چی؟ چیکار کردم؟ چیکار باید بکنم؟ اخطاری نیومده در یکسال اخیر برام.
اگه مشکل خاصی بود لطفا در پ.خ بگین .

به نقل از Ham!D ShojaE :دوبار هشدار مشخصات گرفتید. لطفاً نام مرکز سمپاد، شهر محل تحصیل و وضعیت سال فارغالتحصیلی خودتون رو مشخص کنید و درصورتی که دانشآموز سمپاد نبودید یا نیستید اطلاع بدید.
چرا؛ ارسال شده. :دی یکبار به یوزر DeathShadow و یکبار به DEATH.SHADOW. بههرحال شاید سهواً حذف شده یا مشکل دیگهای پیش اومده. شما تکمیل کنید فعلاً.+تصورم این بود این مشکل باید دلیل دیگه ای داشته باشه وگرنه مزاحمتون نمیشدم جناب!
مشکل اینجاست که من اخطاری دریافت نکردم ، قبلا به صورت پ خ اخطار دریافت میشد .
فهمیدم...

به نقل از 2001 :سلام
ببخشید من یه مشکلی دارم
من نمی تونم به کسی امتیاز بدم ، چی کار باید بکنم![]()
به نقل از 111 :سلام
چرا ح .ب رو واسه ن نمیاره ؟
حتی ارسالای بقیه کاربرا رو ک میبینم از پست های ح.ب خبری نیس