• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سؤالات و مشکلات سایت

با یه مرورگر دیگه محوی نوشته ها از بین می ره ولی هنوز نمی دونم چرا وقتی پیش نمایش پست مشکلی نداشت، کاملن بهم ریخت!
مجبورم از اول بنویسم!
خیلی ممنون.

گویا نمایش تعداد لایکا غیر فعال شده عنی طرف 5 تا لایک داره زده 0 تا:*

ببخشید راهی وجود داره که من بدون اینکه برم تو مشخصاتم بفهمم کسی تو بانگم نظر گداشته؟مثلا یه سیستم اعلان باشه مثل همونی که واسه پ.خ هست؟؟

• لایک
امتیازات: 7T

نه، سابقن برای افراد پ.خ میرفت زمانی که کسی براشون کامنت میذاشت توی بانگ، اما این امکان برداشته شده.

الان تعداد لایک ها نمایش داده میشه منتهی درست نه مثلا توی پروفایل خودم یکی از پستام تعداد امتیازش ۸ تا هست ولی وقتی خود پست رو می بینی فقط ۲ تا زده!

به نقل از shnava :
الان تعداد لایک ها نمایش داده میشه منتهی درست نه مثلا توی پروفایل خودم یکی از پستام تعداد امتیازش ۸ تا هست ولی وقتی خود پست رو می بینی فقط ۲ تا زده!
یک مشکل عجیب چندروز پیش برای سایت اتفاق افتاد که در نتیجه اون امتیازات همه پست ها شد 0 (ر.ک #4885 و #4886)
اینجوریه که اگه فرضا پستی 10 امتیاز داشته، شده 0 و امتیاز 11امش به صورت +1 نشون داده میشه هرچند که توی نمایش امتیازدهنده ها و مجموع امتیازهای فرد و حتی پرامتیازترین پست های هفته درسته

ببخشيد اين كه بچه ها تو انجمنايي مثه حرف بزن و اعتقادي خرف مي زنن رو آينده ي شغليشون تاثيري نداره؟
سوالم مسخره است
ولي فك كردم چون اين جا ما حتي اسم مدرسه هامونم مي نويسيم و بچه ها زيادي راحتن اين جا امنيت نداشته باشه...

به نقل از سمندون :D :
ببخشيد اين كه بچه ها تو انجمنايي مثه حرف بزن و اعتقادي خرف مي زنن رو آينده ي شغليشون تاثيري نداره؟
سوالم مسخره است
ولي فك كردم چون اين جا ما حتي اسم مدرسه هامونم مي نويسيم و بچه ها زيادي راحتن اين جا امنيت نداشته باشه...

این دو انجمن فقط برای اعضا قابل نمایشه ، پست هایی هم که تاثیر جدی میزاره رو آینده شغلیتون مثل توهین ها به نظام و ... ممنوعه.

به نقل از Dark Road :
۰. دلایل بن شدن چی میتونه باشه؟ چرا بعضی کاربرای قدیمی بن شدن؟
۱. مدیرای حرف بزن مجبورن تمام پستا رو بخونن ببینن مشکلی نداشته باشه؟
۲. وقتی درخواست حذف پست میدم، فقط مدیر مربوطه میبینه یا بقیه مدیرا هم میبینن؟
۳. اگه باز هم تذکر بگیرم بن میشم؟

0. عدم توجه ب اخطار مدیرا - مزاحمت تو پ.خ - غیر سمپادی بودن و..
یا از موارد بالا بودن یا زمانیکه قانون بن درخواستی بوده بن شدند .

1. بله .

2. مدیر انجمن و مدیرای رده بالا .

3. اگه موضوعش من جمله مواردی باشه ک بهتون تذکر داده شده بله .

Back
بالا