- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 1
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 96
من امتیاز هام چند روز پیش خیلی کمتر شد ولی تعداد ارسال ها ثابته ،دلیلش چیه؟!
امتیازات و تعداد ارسالها بازشماری شدند و امتیازات پستهای حذفشده هم طبیعتا حذف شد.من امتیاز هام چند روز پیش خیلی کمتر شد ولی تعداد ارسال ها ثابته ،دلیلش چیه؟!
آخه تعداد پست ها هیچ تغییری نکرد:/امتیازات و تعداد ارسالها بازشماری شدند و امتیازات پستهای حذفشده هم طبیعتا حذف شد.
+قبلا جوابتون رو دادن.:-)
شاید قبلا پستی داشتی که حذف شده بوده و تعداد لایک های اونا تغییر کرده. یعنی پستت تو حذفی های اخیر نبوده.آخه تعداد پست ها هیچ تغییری نکرد:/
گزارش های انجمنی که مدیرش هستی رو نشون میده. همین گزارشی که زیر پست ها هست. اگر کسی واسه انجمن تو گزارش بفرسته اونجا میاد.این نوار گزارش هارو اولین باره می بینم می شه در موردش توضیح بدین؟

چت من یه پیام داره انگار ولی معلوم نیس از کیه![]()
حرف بزن قانون و قواعد خاص ِ خودشو داره و نظارت بیشتری لازم داره، یه تاپیک ِ معمولی نیست به دلخواه هرجایی زده بشه و جایگاهش هم توی انجمن گفت و شنود هست. نظارتی هم که باید روش بشه با مدیر ح.ب یا گ.ش هست. پس بحث اجازه نیست اصلا.بنده هفته ی پیش یک حرف بزن تاسیس کردم که به دلایلی درخواست حذفش رو دادم
از اون جایی که قبلاً یک تاپیک حرف بزنی تاسیس شده بود و من پرس و جو کردم دیدم قبلش اجازه نداشتن، بی اجازه تاپیک رو تاسیس کردم که هستی خانوم اطلاع دادن باید اجازه بگیری
الان من تاپیک بهتری برای مطرح کردنش پیدا نکردم، اومدم اجازه بگیرم برای تاسیسش

بحث منم فرق داره، هدف من مثل حرف بزن گفت و شنود نیست، فقط برای تقویت و حفظ زبان هاست، قرار هم نیست حرف بزن باشه، فقط چون عملکردشون مثل همه بنده اسمشو گذاشتم حرف بزن، وگرنه با تاپیک Danish @هاکان همسوترهحرف بزن قانون و قواعد خاص ِ خودشو داره و نظارت بیشتری لازم داره، یه تاپیک ِ معمولی نیست به دلخواه هرجایی زده بشه و جایگاهش هم توی انجمن گفت و شنود هست. نظارتی هم که باید روش بشه با مدیر ح.ب یا گ.ش هست. پس بحث اجازه نیست اصلا.

فقط ح.ب امکان حذف ارسالو دارینسایت اعتیاد آور نیست؟:)
البته نه خیلی
گزینه حذف نداره چرا ارسالها؟
الان من مجبر شدم یه چیزی بدم اینجا بخاطر اشتباه![]()