- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
مثل اون سیستم قبلی نیس که بشه تندتند اسم عوض کرد. یوزرها ثابتن دیگه.
) در این زمینه کمک کنه که چطور میشه در انجمن این مدلی تاپیک زد؟
سلام
ممنون میشم اگه کسی بتونه منو (با فرض اینکه هیچی بلد نیستم) در این زمینه کمک کنه که چطور میشه در انجمن این مدلی تاپیک زد؟
به پست اول این لینک توجه کنید: http://tvworld.info/showthread.php?t=48760
سه مورد مهم که میخوام یاد بگیرم: (به شدت برای تاپیک ها و پست هایی که میخوام برای کنکوریها بزنم نیاز دارم)
1. چطور میشه اینقدر دقیق و منظم یه عکس رو کنار نوشته قرار داد؟![]()
2.چطور میشه اینطور ستون و ردیف های منظم ایجاد کرد؟
![]()
3. چطور میشه یک لینک رو در قالب یه نوشته آورد که وقتی روی اون نوشته کلیک میشه وارد اون لینک بشه؟
![]()

نوشته مورد نظر رو بنویسید، لمسش کنید و متن مورد نظر رو انتخاب کنید3. چطور میشه یک لینک رو در قالب یه نوشته آورد که وقتی روی اون نوشته کلیک میشه وارد اون لینک بشه؟
![]()

علموص
شما برای سومی کلمه ی مورد نظرتو بنویس بعد انتخابش کن و تو نوار ابزار بالای همین باکسی که توش می نویسی دوتا حلقه زنجیرن که به هم قفلن رو اون کلیک کن و ادرسشو بنویس
وقتی کلمه قرمز شه ینی لینک خورده
نوشته مورد نظر رو بنویسید، لمسش کنید و متن مورد نظر رو انتخاب کنید
بعد از بین ابزار، یه نماد زنجیر هست (توصیف بهتر و مفهوم تری نیافتم ببخشید :/) اونو انتخاب کنید و لینک رو وارد کنید
متنتون لینکدار میشه
+واسه سمندونو دیر دیدم ببخشید :/

نهپ خ رو میشه پاک کرد برای طرف مقابل ؟![]()

متاسفانه خیلی راحت نیست اونجوری پست گذاشتن. در واقع نمیشه. پیشنهاد میکنم خودت با رنگ بندی و دسته بندی مطالبت تفکیک کنی. اون یکی سوالتم که جواب دادند.ممنون میشم اگه کسی بتونه منو (با فرض اینکه هیچی بلد نیستم) در این زمینه کمک کنه که چطور میشه در انجمن این مدلی تاپیک زد؟
پیغام خصوصی ها پاک نمیشن. ولی چت ها پاک میشن. بیشتر از یک ماه نمیمونن.این چتا رو (خصوصیا ) 3 سال دیگه بیام ببینم سر جاشون هستن ؟ پاک و آپدیت نمیشن؟/
من خسته تر از این حرفام2.ساجست میده . سه حرف اولو بزن