سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

TMNT

علی‌سینا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : سوالات و مشکلات

ببخشید. چرا هرچی مدیر داخلی و اجرایی و مشاور هست دختره؟
:D

خوب چرا پسرا مدیر نمی شن؟
همون علی خوب بودا

یکی از پسرا هم باشه بد نیست

پ.ن : نامردین اگه فک کنین من می خوام کاره ای بشم یا ربطی به مدیرگزینی داره

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

علی هم هنوز دسترسی رو داره، یعنی همچنان عملا مدیر اجراییه فقط لوگوشو نداره
پس همشون دختر نیستن، نگران نباش

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

!!!
والا براي انتخاب مديرا به جنسيت دقت نميشه ديگه! حالا اين که يه سري تشخيص داده شده که بدرد مديريت ميخورن، و اون يه عده اتفاقي اکثرا دختر بودن ديگه...

TMNT

علی‌سینا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی

مگه مامور مخفیه که دسترسی داره ولی لوگو نداره؟؟

یدونه میشه

حداقل نصف نصف :D

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

دقیقا چه فرقی داره براتون دختر باشه طرف یا پسر؟

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از SaϔnA.M :
دقیقا چه فرقی داره براتون دختر باشه طرف یا پسر؟
خب یه چیز رواشناسیه دیگه :-"...
دختر که باشه حس"توهم توطئه"به آدم دست میده :-"
من نمیگم نصف نصف...
اما میگم در کل این که انقدر مقامات سایت(از مدیر انجمن گرفته تا مدیر اجرایی و اینا)به طرز چشمگیری بیشتر دخترن خب جای تامل داره...
(تاکید میکنم...دختر بودن یک مدیر دلیل بر نالایق بودنش نیست...صرفا یه حس بچگانه رو دارم بیان میکنم...و حرفم اصلا منطقی نیست)

amtinati

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 2
شهر
مشهد
مدال المپیاد
نقره ی فیزیک 92
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
برق

حالا واقعا چه فرقی داره طرف پسر باشه یا دختر؟!!شاید یه دختر بهتر از یه پسر نظارت کنه

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

علي به يه علت ديگه اي فعلا اکسس داره.
+ خوبه خودتونم ميگن بچگونه. :-"

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از نرگس² :
علي به يه علت ديگه اي فعلا اکسس داره.
+ خوبه خودتونم ميگن بچگونه. :-"
ای بابا L-:...چرا سواستفاده میکنی خب؟ :-"
منظورم از بچگونه اینه که خب حیلی رو نروه...خیلی مسخرست که مثلا وقتی میای سایت میبینی"مدیران:گولی ملی و دیگر بچه های فرز" ;;)...نمیگم دلیل بر مثلا پارتی بازی و اینا میشه ها...ولی خب یه ذهنیت خیلی بدی ایجاد میکنه دیگه(ای بابا...منظورم خیلی واضحه به خدا :()
باز بیشتر حالت پیشنهاد داره...یعنی اصلا حالت انتقاد نداره ها :-"...ولی خب یه ذره مدیرای پسر رو بیشتر کنید همه چی حله... :-??

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

ایجاد ذهنیت بد فکر نکنم دلیل خوبی باشه . در صورتی مدیران نباید همه دختر باشن که یک تفاوتی بین مدیریت دخترا و پسرا باشه ( بین همه ی مدیران دختر و همه ی مدیران پسر ) که واضح و بدیهی باشه و استفاده از اون ویژگی مدیریت پسرا سایت رو بهتر کنه .

پ.ن: بعد هم عمدا که اینجوری نشده ، شانسی همه دختر شدن :د

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از SaϔnA.M :
ایجاد ذهنیت بد فکر نکنم دلیل خوبی باشه . در صورتی مدیران نباید همه دختر باشن که یک تفاوتی بین مدیریت دخترا و پسرا باشه ( بین همه ی مدیران دختر و همه ی مدیران پسر ) که واضح و بدیهی باشه و استفاده از اون ویژگی مدیریت پسرا سایت رو بهتر کنه .

پ.ن: بعد هم عمدا که اینجوری نشده ، شانسی همه دختر شدن :د
میل خودتونه...پیشنهاد بود :-??
ولی این مخالفت سفت و سخت خیلی متعجبم میکنه...و اتفاقا به سوظنم می افزاید...
اگر واقعا ادعای شانسی بودن است بگذارید مدتی هم که شده به طور آزمایشی پسرای فعال سایت هم باشن توی مقام ها...در اون صورت دیگه حرفی نیست...
در هر حال...بازم میگم...پیشنهاد بود نه انتقاد...

marvelous

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۳
شهر
مشهد
مدال المپیاد
برنز بيست و هفتمين المپياد ادبی
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

یه چیز دیگه هم هس اینه که درسته توی امار سایت نسبت دختر و پسر تقریبن یکیه ولی تعداد افراد فعال که زیاد میان سایت توی دخترا بیشتره :D

بعد اینکه مگه دست پسرارو گرفتن گفتن فعالیت نکنین؟ :D خب وقتی مثلن میخوان واسه انجمنی مدیر انتخاب کنن و کاربر دختر فعالتره چه دلیلی داره پسر انتخاب شه؟ :D

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از MissMarvelous :
یه چیز دیگه هم هس اینه که درسته توی امار سایت نسبت دختر و پسر تقریبن یکیه ولی تعداد افراد فعال که زیاد میان سایت توی دخترا بیشتره :D

بعد اینکه مگه دست پسرارو گرفتن گفتن فعالیت نکنین؟ :D خب وقتی مثلن میخوان واسه انجمنی مدیر انتخاب کنن و کاربر دختر فعالتره چه دلیلی داره پسر انتخاب شه؟ :D
در درجه ی اول...واقعا قصد توهین ندارم اما صرفا فعالیت بیشتر دلیل بر سواد بیشتر در اون زمینه نمیشه...
یه مثال ساده میزنم...نیما(نیمچه)الان خدای موسیقی و فلسفه و کتب و مجلاته...مثلا چرا اون نمیاد توی موسیقی یا کتب و مجلات(در این حده که من میپرستمش توی کتاب)...امید هست توجه شده باشه که صرفا یک مثال بود نیما...
از سوی دیگر...بر منکرش لعنت :-"...فعالیت دختر های سایت بیشتره...
اما خب شما خودت بیا نگاه کن...بیان به تو مدیریت و مسکن و نمیدونم هزار تا کوفت و زهرمار بدن...نمیای فعالیت کنی؟! :-"
خلاصه مردم بس که تاکید کردم...منظورم بیش از انجمن ها...این مدیران اجرایی و ایناست...

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

آقا جان نه اینکه من پسر باشم و الکی بیام ادعا کنم. نه. قبول کنید پسرها و دختر‌ها تفاوت‌های روان‌شناسی‌ی مهمی دارند که در مدیریت آشکار می‌شه. و بدیهیتا منظورم برتر هیچ‌کدوم در مدیریت نیست.
من دارم می‌گم در زمینه‌ی مدیریت، در جـنس‍‌‍یت عوامل، نیاز به تنوع هست! وقتی همه‌ی مدیران دختر هستن، طبق نتایج روان‌شناختی دختر‌ها رفتار و مدیریت می‌کنند و شاید بعضی جاها لازم باشه خط مشی، خط مشی رفتاری و روان‌شناختی یک پسر باشه!

حرفم اینه که در یک موقعیت، تصمیم یک پسر می‌تونه با یک دختر فرق کنه و این یعنی لزوم وجود تنوع جـنس‍‌‍یت در مدیریت!

الان طرف مثلا میاد تاپیک می‌زنه. دوست پسرم رفته. چیکار کنم؟! خب یک دختر با توجه به دختر بودنش و احساساتش کاری به این تاپیک نداره. در حالیکه یک پسر قطعا میاد این تاپیک رو به ۱۰۰۱ دلیل می‌بنده. توجه مهم: این صرفا یک مثال بود و دلیل نمی‌شه مدیران دختر فروم اینطوری باشن! دلیل نمی‌شه! صرفا یک مثال بود برای واضح‌تر کردن حرفم!

L.E

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 ِ تهران
شهر
تهران

به نقل از پوریا عاشقی :
در درجه ی اول...واقعا قصد توهین ندارم اما صرفا فعالیت بیشتر دلیل بر سواد بیشتر در اون زمینه نمیشه...
یه مثال ساده میزنم...نیما(نیمچه)الان خدای موسیقی و فلسفه و کتب و مجلاته...مثلا چرا اون نمیاد توی موسیقی یا کتب و مجلات(در این حده که من میپرستمش توی کتاب)...امید هست توجه شده باشه که صرفا یک مثال بود نیما...
اما خب شما خودت بیا نگاه کن...بیان به تو مدیریت و مسکن و نمیدونم هزار تا کوفت و زهرمار بدن...نمیای فعالیت کنی؟! :-"
خلاصه مردم بس که تاکید کردم...منظورم بیش از انجمن ها...این مدیران اجرایی و ایناست...
اتفاقا انتخاب مدیرا فقط فقط روی تعداد پست توی اون انجمنو اینا نیس!
روی چیزایی که می گه ام توجه می شه!
بعدم اول مردم فعالیت می کنن بعد مدیر می شن!
نه اینکه مدیر شن تشویق شن فعال شن!
بعدم خوب...الان خیلی از انجمنا مدیراش پسرن!

به نظرم بحث سر یه چیز خیلی الکیه... :|
مسخرس درباره ی این چیزا حرف زدن!

seulfille

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بندرعباس

به نقل از پوریا عاشقی :
اما دخترایی رو که مدیر کردن اکثرا وظیفه شناسن و اطلاعاتشون هم خوبه همین ساینا یا پرنینان خب در مقامی که هستن خیلی فعالن وبیشتر پیگیرن تا بعضی انجمنا که مدیرشون پسره!اطلاعات هم دارن واقعا
نمیگم به پسرا نباید فرصت داد اما نیما(نیمچه) که خودم هم قبول دارم اطلاعات داره واقعا شاید نخواسته مدیر شه در ضمن علاوه بر اطلاعات حضور کاربری که به عنوان مدیر انتخاب شده مهمه!نیما خیلی وقته که نیست به نظرم.چون پستی ندیدم ازش!به علاوه یه نکته مگه واسه مدیریت نمیگن کسایی که میخوان بیان و کاندید شن؟؟!

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

براي مديريت بعضي انجمنا اطلاعات حرف اولو ميزنه. مثلا المپيادا، روباتيک و... اما براي انجمني مث کتب و مجلات اين طور نيست و فعاليت و مهم تر از اون ، توانايي فعال نگه داشتن انجمن مهم تره. بعدم واقعا با مبينا راست ميگه. شما الان از بيرون دارين نگاه ميکنين، نميبينين چقد سخته مديرگزينيا! يعني فرد فعال "مدير"، کمه. حالا فک کنين با اين وضع بيايم يه شرطم بذاريم که مديرهاي دختر زياد نشن!!

@پوريا:مديراي داخلي به هر حال از بين مديراي انجمن، اجراييا معمولا از بين داخليا و ... انتخاب ميشن. دليل اينکه دخترا زيادترن شايد همين باشه.

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

خب شما چون دختری میگی مسخرست حرف زدن در موردش... :|
همون اول هم گفتم...ولی انگار معنی پیشنهاد و تفاوتش رو با بحث نمیفهمید...
و دقیقا همین گار گرفتن هاست که اعصاب آدم رو خرد میکنه :| L-:
اگه واقعا شک دارین به"برتر بودن برخی پسرها در زمینه ی برخی انجمن ها"میتونید پ.خ بدید تا براتون بگم... :| :|
ضمنا...حرف پویا هم صحیحه...
دختر و پسر فرق دارن...و باید دختر و پسر هر دو در مدیریت باشن تا مدیریت کاملی داشته باشین...

@مهسا:من غلط بکنم به توانایی مدیریت ساینا و پرنیان توهین کنم...اما تمام مدیران دختر اینها نیستند(لطفا درک کنید خیلی چیزا رو توی پست نمیشه گفت :|)
@نرگس:حداقل بعضی جاها اشتباهات رو قبول کنین...من ادعایی ندارم...اما زمانی که مدیر فلسفه و منطق بودم حداقل اسم انجمن بود بین بچه ها...نه از شکوفه انتقادی میکنم نه از کیوان(جفتشونم واقعا در این زمینه باسوادن و خلاق)...اما الان کیوان که درگیر کنکوره شکوفه هم که سفره...
واقعا کم نیستن آدمایی که خیلی باسوادن اما ذره ای مسئولیت بهشون داده نشده(امید هست یادتان باشد خودم از فلسفه استعفا دادم...پس قطعا قصد بازگشت به آن را ندارم)...

یعنی الان مشکل خواست نیماست؟؟ :O

• لایک
امتیازات: JB

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

(پرنیان مدیر نیستا، مشاوره)

seulfille

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بندرعباس

به نقل از پوریا عاشقی :
مهسا:من غلط بکنم به توانایی مدیریت ساینا و پرنیان توهین کنم...اما تمام مدیران دختر اینها نیستند(لطفا درک کنید خیلی چیزا رو توی پست نمیشه گفت :|)
یعنی الان مشکل خواست نیماست؟؟ :O
خب به همون اندازه مدیرای پسر هم هستن که خوب نباشن تو انجمن نمیگم فقط دخترا باشن میگم دخترایی که هستن به نحو احسن کارشونو انجام میدن اونطوری که من دیدم اینه حداقل...بی مسئولیتی هست پسر و دختر نداره!مطمئن باشید اگه پسر هم باشن همین قدر بی مسئولیتی هست.خود شخص نیما میخواست که مدیر شه؟
به نقل از GCD :
(پرنیان مدیر نیستا، مشاوره)
اونطور که دیدم بخش موسیقی پرنینان و تارا مدیر هستند!

بالا