• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات و مشکلات

بعضی وقت‌ها تنظیمات مرورگر ایراد داره. اینجور وقت‌ها تنظیمات مرورگر رو به حالت دیفالت برگردونید. درست میشه احتمال زیاد.

این تاپیک چرا اینجوریه؟
تیتر پست هاشو برای من نصفه نشون میده آیا؟

به نقل از Hespride :
این تاپیک چرا اینجوریه؟
تیتر پست هاشو برای من نصفه نشون میده آیا؟
عنوان پست اگه از حد مجاز طولانی‌تر بشه خالی نشون می‌ده. اینجا هم عنوان تاپیک طولانیه، وقتی که پاسخ رو می‌زنید عنوان پست می‌شه «پاسخ : فروش کالا بالا‌تر از قیمت ثبت شده» که از حد مجاز بیشتره.

به نقل از جواد ب. :
عنوان پست اگه از حد مجاز طولانی‌تر بشه خالی نشون می‌ده. اینجا هم عنوان تاپیک طولانیه، وقتی که پاسخ رو می‌زنید عنوان پست می‌شه «پاسخ : فروش کالا بالا‌تر از قیمت ثبت شده» که از حد مجاز بیشتره.
مطمئنی این مشکل فقط بخاطر تعداد کاراکتره؟ چون من تاپیک هایی با عنوان طولانی تر از 40 کاراکتر هم دیدم که خوب نشون داده میشن
مثلا این 44 کاراکتر، این 46 کاراکتر، و این تا جایی که نشون داده میشه 56 کاراکتر داره

به نقل از GCD :
مطمئنی این مشکل فقط بخاطر تعداد کاراکتره؟ چون من تاپیک هایی با عنوان طولانی تر از 40 کاراکتر هم دیدم که خوب نشون داده میشن
مثلا این 44 کاراکتر، این 46 کاراکتر، و این تا جایی که نشون داده میشه 56 کاراکتر داره
مسئله اینه که کاراکتر‌های فارسی که دقیقا همون جوری که نوشته میشن ذخیره نمیشن! مثلا جواد%D8%AC%D9%88%D8%A7%D8%AF ذخیره میشه و فرشید %D9%81%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D8%AF . محدودیت هم برمیگرده به حجم این رشته.

من دوتا سوال دارم
1. نمیدونم چرا گاهی که با یه کامپیوتر دیگه به جز کامپیوتر شخصیم میام سایت مینویسه این نام کاربری وجود نداره؟؟؟ و نمیتونم وارد بشم!
2. چند روز پیش یکی از دوستان خواست با کامپیوتر من یه اکانت بسازه بعد یهو خطا داد که شما سمپادی نیستین بعد الان من هر کاری که میکنم نمیتونم صفحه ورود رو با مرورگر fire fox باز کنم
خطا میده "متاسفانه نام کاربري مهمان غیرفعال شده است. لطفا با مديران انجمن تماس بگيريد
سمپادی نیستید
ممنوعیت شما باطل نخواهد شد."
دقیقا همون پیغامی که به دوستم چند روز پیش موقع ساختن اکانت داد!

پ.ن: دوستم سمپادی بود ;D

۱. چون یوزرنیمت فارسیه. حروف فارسی توی کامپیوترهای مختلف ممکنه باهم فرق کنن. در واقع مشکل فکر کنم از حرف «ی» باشه که تو یوزرنیمت هست. یه دونه «ي» داریم که عربیه. یک دونه هم «ی» داریم که فارسیه. هردوی اینها «یـــ» نوشنه میشن. ولی دو کاراکتر متفاوت هستند.
۲. باید کوکی های قبلی فایرفاکس رو پاک کنی تا بتونی وارد سمپادیا بشی. از طریق tools > clear recent history

خب الان یه مشکلی هست
توی فایر فاکس فقط کوکی های امروز و چند ساعت قبل هست برای دلیت
دلیت کردم ولی نشد بازم:(

گزینه everything پایین همون گزینه های چندساعت چندروز هست !

چرا ارسال گزارش به مدیران من اعمالی روش صورت نمیگیره؟
ینی نمیرسه بتون؟
یا دلیل دیگه ای داره؟

Back
بالا