fateme.n.k
کاربر نیمهفعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شیراز
پاسخ : سؤالات و مشکلات
اره سرور ها واقعا اعصاب خورد کنن
اره سرور ها واقعا اعصاب خورد کنن
ببین صفحه تایپ فرق میکنه.فرقشو نمتونم توضیح بدم خودت حس میکنی دیگه.مثلن تو یه نوعش نقل قول که میزنی دوتا کد اول و آخر متن رو میاره.یا اسمایل ها مثه کد هستن در حالی که تو اون یکی اسمایلا خودشونن یا تو یکیشون بخوای متن وسط صفحه باشه کد اول و آخرش میاره در حالی که تو اون یکی همونجا متن رو میاره وسط صفحه و نیاز ب پیشنویس کردن واسه اینکه کد رو درست زدین یا ن ندارید.به نقل از نسیــم :اقا من رو این کلیک کردم هیچ اتفاقی نیفتاد که!
به نقل از sadlove :بچه ها من نمیدونم چرا واسه شما باز نمیکنه دو سه بار امتحان کردم دانلود میکنه واسه من ک :د
بروزتونو عوض کنین مال من با کروم باز میکنه .
تو همه دوره ها همین پی دی اف با همین لینک ارائه شده به مولا :د
این لینک زیرو باز کنین ببینین باز میکنه یا نع :د
http://www.sampadia.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=85488.0;attach=2953
اره بعضی اوقات سریع رفع میشه بعضی اوقات هم نه!به نقل از مِهرانه :این کانکشن پرابلم چیست هی میارهتش، اذیت میکنه، بعد باید صبر کنی و ولش کنی بحال خودش تا دوباره خوب شه؟
به نقل از سـهیل :این عکسی که گذاشتید تو خبر ها بخاطر اختلاف اندازه ای که داره هی صفحه رو بالا پایین می کنه !
اصلا نمیشه انجمن هارو نگاه کرد .
بازم بالا پایین میشه.به نقل از sadlove :الان میرم رسیدگی میکنم درست شه
به نقل از ـفاتــــ :بازم بالا پایین میشه.
الان متنارو یکم فاصلشونو فک کنم باید کم کنی.به نقل از sadlove :من سعی کردم درستش کنم از این بهتر نمیشه فلن .
بعد یکی دیگع بعد من اومده دوباره تغییرش هم دادع . اونی ک دیروز تنظیم کردم بین لایناش فاصله بیشتری داشت پرشش خیلی کمتر بود .
به نقل از ـفاتــــ :نمیشه متنارو فاصلشونو بیشتر کنین؟
یا اینکه زمان تغییر کردنشونو بیشتر کنید.
به نقل از پری ناز :شما واقعاً توی فهرست چیکار دارین که اینقدر اخبار اذیتتون میکنه؟
من همیشه از نخوانده ها وارد سایت میشم اصن؛ فهرست به چه دردی میخوره؟
جدّاً سوال پیش اومد برام.
:-پارازیت
چپرا انقد از من تقاضای صبر میکنین آخه؟به نقل از sadlove :زمان ک نع نمیشه
متنا هم ک گفتم فاصله گذاشته بودم یکی تغییرشون دادع گویا
ک باز هم تاثیری نداشت و از اون بیشتر هم نمیشد فاصله گذاشت
حالا دو روز صبر کن فات "" گیر دادیا :د دو روز دیگع اخبار تغییر میکنه :د
با تشکر از سخنان محمدرضا و تبریک روز دخمل به شومابه نقل از پری ناز :شما واقعاً توی فهرست چیکار دارین که اینقدر اخبار اذیتتون میکنه؟
من همیشه از نخوانده ها وارد سایت میشم اصن؛ فهرست به چه دردی میخوره؟
جدّاً سوال پیش اومد برام.
:-پارازیت