Neverchanged
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
پاسخ : سؤالات و مشکلات
عاغا این حرف بزنو بیار. چرا حذفش کردی؟
عاغا این حرف بزنو بیار. چرا حذفش کردی؟
اینم بگو ک گند کاریه تو بوده...به نقل از ایلیا :دوستان جو ندین خب جایی نرفته ح.ب که سره جاشه
برو تو تاپیک سوتی ها بنویس Heroی پیج میشهبه نقل از GCD :گویا مشکل داشت از ظهر تا حالا داشتم تست می کردم و همه جا فقط خودم بودم، بعد فکر کردم همه مدرسه ن و سایت سوت و کوره
به نقل از amoo§majid :آقا این سطح هشداره کم نمیشه به مرور زمان؟
برو تو تاپیک سوتی ها بنویس Heroی پیج میشه
به نقل از Cristiano Ronaldo :آقا من الان هر چار پن روز یبار آن میشم
بعد الان خورده کاربر تحت نظرو و نمیدونم 15% فلانو چی
این الان ینی چی؟؟
برا چیه دقیقا؟؟؟
الان من ب عنوان wanted شناخته میم؟؟
به نقل از GCD :سه تغییر توی سیستم هشدار داده شد:
1. کاربرا میتونن سطح هشدارشون رو ببینن (اما فقط خودشون میتونن ببینن، نه بقیه کاربرای عادی)
2. سطح مدیریت شده فعال شد(توضیح پایین)
3. بجای یک واحد، دو واحد هشدار در روز کم میشه ازتون (مثلا اگه سطح هشدارتون 34 باشه، 3 روز طول می کشه تا بیاد زیر 30 و اگه 15 باشه، 8 روز طول می کشه تا صفر بشه)
سیستم هشدار سه سطح داره: تحت نظر (تا 29 واحد هشدار)، مدیریت شده (بین 30 تا 59) و "خفه"[nb]ترجمه ایه که شده خو [/nb] (بیشتر از 60)
تحت نظر: پست هایی که داده میشن برای مدیرا میاد که نظارت دقیق تری انجام بشه و کلا اسمش روشه، کاربر "تحت نظر" قرار میگیره
مدیریت شده: پست هایی که داده میشن نیاز به تایید مدیر دارن برای نشون داده شدن
"خفه": کاربر نمیتونه پست بده اصلا
به نقل از GCD :زیاد بحث شده و دلیلشم واضحه، احتمالا واسه همین کسی حوصله نداره تکرار کنه
چون پستای حرف بزن ارزش خاصی ندارن، بحث و گفتگو نیستن، بیشتر حالت وبلاگ و دفتر خاطرات گونه ان تا انجمن مانند
و از طرفی هم اینجوری حجم کپی پیست و پست های کوتاه و کلا چیزایی که صرفا در راستای افزایش تعداد ارسالا هستن کمتره
به نقل از صَواع. :من فکر کنم اگه پستهای ح.ب هرنفر رو بخوان اضافه کنن، کمکم دوپنجم پستهای هر کس به پستهاش اضافه بشه. و بعضا بیشتر حتی.
به نقل از GCD :من نمیدونم چرا همه، همه کارهایی که انجام میشه رو مطلق میدونن
مسلما هیچکس نمیگه/فکر نمی کنه شمارش نشدن پست های حرف بزن به طور جادویی تمام مشکلات انجمن رو حل می کنه و دیگه هیچکس پست الکی نمیده و همه انجمنا فعال میشه، بعد میاد میگه "خب الانم که ملت میتونن برن فلان کار کنن"
قضیه خیلی سادست!
سوال: آیا دلیلی هست که پست های حرف بزن باید شمارش بشن؟ خیر!
سوال: آیا دلیلی هست که اگه شمارش نشن بهتر باشه؟ بله!
نتیجه => شمارش نمیشن!
وقتی جایی نیست ک پست بدیم ( جای جدید منظور ـمه ک توجه آدم ـرو جلب کنه ) کار دیگه ای نمیشه کرد ک ...به نقل از GCD :و اتفاقا این کاری که می کنی هم کار خوبی نیست، بالا آوردن تاپیکای قدیمی و بحثایی که تموم شده با پستای بی هدف
حالا درسته قانونی علیهش نیست، اما نه بخاطر این که کار پسندیده ای باشه، لخاطر این که عقل سلیم میگه وقتی بحثی مربوط به N سال پیشه و زمانی که انجمن اصلا ساختار و کاربران متفاوت داشت، الان نباید بالا بیاد
ببینید , وقتی تعداد پست تو درجه ی کاربری تاثیر داره ( کم و بیش ) پس نمیشه کاربر فقط جایی پست بده ک شما میگید ؛ مث چی میمونه ؟ ؛ اینکه مدت زمان حظور در انجمن ک تاثیر اصلی ـرو توو درجه کاربری داره ؛ اونم محدود کنید ؛ بگید کاربر هر وقت توو تاپیک فلان فعایت کنه ما مدت زمان حظور ـش ـرو افزایش میدیم ؛ جای دیگه هم فعالیت کنه اصن برامون مهم نیس .. فقط تاپیک ـه فلان مهمه ... خب کاربر اینجا نمیدونه چی کار کنه واقعن ..
سلامبه نقل از Bahar_R :
دقیقا اینکه توی درجه ی کاربری تاثیر داره میتونه یکی از دلایلی باشه که نباید شمارش بشه. درجه کاربری قراره میزان فعالیت(مفید) توی انجمن رو نشون بده.
به نقل از مِهرانه :یک سوال، الان چرا با فایر فاکس سایت آفلاینه[اینطور میگه خودش :د] ولی با اکسپلورر نخیر؟