• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سؤالات و مشکلات سایت

به نقل از ♥hastikhanoom♥ :
من تا حالا ندیده بودم. الانم ندیدم،کجاست؟ :-<
برین تو آمار فعالیتتون همون بالای زمان فعالیتتون نوشته شده : )

• لایک
امتیازات: h@di

به نقل از YaSm!nA :
من فقط تو بانگ خودم میتونم از اسمایل ها استفاده کنم...
مثلا وقتی بخوام یه بانگ جدید بنویسم یا به کسایی ک بهم نظر دادن ج بدم تو بانگ خودم ....
و وقتی میخوام تو بانگ بقیه بهشون نظر بدم...به اسمایل دسترسی ندارم! :|

:))

خب کپی شون کن:)

×میگی تو بانگت دسترسی داری، بعد وقتی میخای بانگ جدید بنویسی دسترسی نداری؟ :))

به نقل از لیـلآ :
:))

خب کپی شون کن:)

×میگی تو بانگت دسترسی داری، بعد وقتی میخای بانگ جدید بنویسی دسترسی نداری؟ :))

نه نه ...
تو بانگم دارم....
وقتی میخوام ب بانگ کسی نظر بدم ندارمشون!

به نقل از YaSm!nA :
نه نه ...
تو بانگم دارم....
وقتی میخوام ب بانگ کسی نظر بدم ندارمشون!

ای بابا، خب از تو بانگ خودت کپی کن.

به نقل از لیـلآ :
ای بابا، خب از تو بانگ خودت کپی کن.
^-^
خخخخخخخ
راهش همینه فقط ؟!
فک میکردم مثلا ی کلیدی ...چیزی باید بزنی تا اسمایلا بیاد بالا....
اینجوری ک سخته :))

به نقل از ♥hastikhanoom♥ :
من تا حالا ندیده بودم. الانم ندیدم،کجاست؟ :-<
مشخصات-آمارفعالیت

به نظرم قوانین سایت جزو احمقانه ترین چیز های موجوده که شرایط رو در نظر نگرفته و به تبع اون رفتار مسخره مدیرا رو شاهد هستیم.
این که قابلیت نقل قول گرفتن چند گانه رو تو سایت نذاشتین و بعد گیر می دید که پست متوالی نفرستید! خب برای جواب دادن به چند نفر باید به صورت دستی نقل قول کرد که در اون صورت اسم فرد رو نمی نویسه. اگه نمی دونید نقل قول چند گانه چی هست یه سرچ بکنید فروم های وی بولتین رو ببینید.
حالا مثلا پست پشت سر هم خیلی بده. ضرر داره. مثل صحبت کردن راجع به همجنس گرایی جیزه. اگه من دو تا پست پشت سر هم بدم نظم سایت کلا به هم میریزه!
حالا من که میخوام به چند نفر جواب بدم چیکار کنم؟ باید دستی نقل قول بگیرم تو کد های سایت اسم فرد رو بنویسم؟ مسخره نیست این؟

نقل قول هر پست رو بزن، بعد با کدش کپی کن توی یه پست، اینطوری:

به نقل از Agent 47 :
به نظرم قوانین سایت جزو احمقانه ترین چیز های موجوده که شرایط رو در نظر نگرفته و به تبع اون رفتار مسخره مدیرا رو شاهد هستیم.
این که قابلیت نقل قول گرفتن چند گانه رو تو سایت نذاشتین و بعد گیر می دید که پست متوالی نفرستید! خب برای جواب دادن به چند نفر باید به صورت دستی نقل قول کرد که در اون صورت اسم فرد رو نمی نویسه. اگه نمی دونید نقل قول چند گانه چی هست یه سرچ بکنید فروم های وی بولتین رو ببینید.
حالا مثلا پست پشت سر هم خیلی بده. ضرر داره. مثل صحبت کردن راجع به همجنس گرایی جیزه. اگه من دو تا پست پشت سر هم بدم نظم سایت کلا به هم میریزه!
حالا من که میخوام به چند نفر جواب بدم چیکار کنم؟ باید دستی نقل قول بگیرم تو کد های سایت اسم فرد رو بنویسم؟ مسخره نیست این؟
...
به نقل از شــقایــق :
مشخصات-آمارفعالیت
...
به نقل از YaSm!nA :
^-^
خخخخخخخ
راهش همینه فقط ؟!
فک میکردم مثلا ی کلیدی ...چیزی باید بزنی تا اسمایلا بیاد بالا....
اینجوری ک سخته :))
...

به نقل از Agent 47 :

نه برو پایین "قرار دادن نقل قول" هست اونو بزن. لازم نیست خودت کودشو بزنی. میدونم مسخرس ولی خوب قابل استفادس :D یعنی من حداقل استفاده میکنم ازش :-"

به نقل از ایلیا :
نقل قول هر پست رو بزن، بعد با کدش کپی کن توی یه پست، اینطوری:

.........

به نقل از مازیمون :
نه برو پایین "قرار دادن نقل قول" هست اونو بزن. لازم نیست خودت کودشو بزنی. میدونم مسخرس ولی خوب قابل استفادس :D یعنی من حداقل استفاده میکنم ازش :-"

عججب! این نقل قول من کار نمی کرد :D
ولی به هر حال باز رفتار های مدیریتی رو مخه! مخصوصا قانون پست پشت سر هم ممنوع حتی اگه 4 روز گذشته باشه :))

Back
بالا