- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان یک
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
- دانشگاه
- علوم پزشکی مشهد
- رشته دانشگاه
- پزشکی
ویرایش کن نقطه بذارپ.خ رو نمیشه پاک کرد؟![]()
ویرایش کن نقطه بذارپ.خ رو نمیشه پاک کرد؟![]()
قبلاً یه اپمانندی برای سایت ساخته بودن، که همچین چیزی امکان داشت و نوتیف میاومد روی گوشی، ولی الآن گزینهش نیست دیگه.ببخشید دوباره میپرسم. راهی هست که نوتیفیکیشنهای سایت رو فعال کرد که رو خود گوشی نمایش داده بشه؟

میشه. فقط فکر کنم باید اول بذاری نت بینالمللی وصل بشه چون رو ایمیل جدیدی که ثبت میکنی یه لینک تاییدیه میاد و لازمه روش کلیک کنی و این داستاناسلام ..اگر بخوام ایمیل مو عوض کنم باید حساب جدید بزنم ؟! ...یک قسمت توی تنظیمات هست که میشه ایمیل رو تغییر داد، شدنیه؟!...ایمیل قبلیم یاهو بوده فکر میکنم فیلتری چیزی شده با رمز قبلی ام ارور میده و دیگه برام رمز جدید نمیاد که بتونم با سیستم های دیگه م واردش شم و فقط روی گوشیه مامانم اکانت ش هست ....نمیشه بدون تغییر حساب کاربر ایمیل جدیدم جایگزین شه؟!
@Admin2 مطهری سایت خیلی کند شده. میایم دو دقیقه سایتو چک کنیم، نیم ساعت رفرش میکنیم.
سلام ..اگر بخوام ایمیل مو عوض کنم باید حساب جدید بزنم ؟! ...یک قسمت توی تنظیمات هست که میشه ایمیل رو تغییر داد، شدنیه؟!...ایمیل قبلیم یاهو بوده فکر میکنم فیلتری چیزی شده با رمز قبلی ام ارور میده و دیگه برام رمز جدید نمیاد که بتونم با سیستم های دیگه م واردش شم و فقط روی گوشیه مامانم اکانت ش هست ....نمیشه بدون تغییر حساب کاربر ایمیل جدیدم جایگزین شه؟!