hashor کاربر فعال ارسالها 44 امتیاز 105 نام مرکز سمپاد علامه حلّی شهر تهران مدال المپیاد کامپیوتر [در حال مطالعه] 2011/12/28 #881 پاسخ : سوالات و مشکلات سایت یکم سنگین نشده ؟ یکم دیر صفحات سایت بالا نمیاد ؟!
alemzadeh لنگر انداخته فارغالتحصیل ارسالها 2,829 امتیاز 14,282 نام مرکز سمپاد هاشمی نژاد ۱ شهر مشهد - تبریز دانشگاه دانشگاه هنر تبریز رشته دانشگاه طراحی صنعتی 2011/12/28 #882 پاسخ : سوالات و مشکلات اون نمایش لایک ها برای قالب یه مشکلی ایجاد کرد و حذف شد ٬ اگه مشکل رو بشه حل کرد برمیگیردونیم اگه ام نه که هیچی . سایت واسه من که سنگین نشده . اون پیغام خصوصی هم قبلا درست بود الان نمیدونم چرا اینجوریه حالا اگه شد درستش میکنیم .
پاسخ : سوالات و مشکلات اون نمایش لایک ها برای قالب یه مشکلی ایجاد کرد و حذف شد ٬ اگه مشکل رو بشه حل کرد برمیگیردونیم اگه ام نه که هیچی . سایت واسه من که سنگین نشده . اون پیغام خصوصی هم قبلا درست بود الان نمیدونم چرا اینجوریه حالا اگه شد درستش میکنیم .
hashor کاربر فعال ارسالها 44 امتیاز 105 نام مرکز سمپاد علامه حلّی شهر تهران مدال المپیاد کامپیوتر [در حال مطالعه] 2011/12/30 #883 پاسخ : سوالات و مشکلات + دوستان این یکم ضایع نیست که من خودم به صورت invis توی یک انجمن یا تاپیک هستم ولی نوشته میشه 0 کاربر و 0 مهمان ؟ + نیگا :
پاسخ : سوالات و مشکلات + دوستان این یکم ضایع نیست که من خودم به صورت invis توی یک انجمن یا تاپیک هستم ولی نوشته میشه 0 کاربر و 0 مهمان ؟ + نیگا :
alemzadeh لنگر انداخته فارغالتحصیل ارسالها 2,829 امتیاز 14,282 نام مرکز سمپاد هاشمی نژاد ۱ شهر مشهد - تبریز دانشگاه دانشگاه هنر تبریز رشته دانشگاه طراحی صنعتی 2011/12/30 #884 پاسخ : سوالات و مشکلات نه نیس ، ول کن جان ما .
hashor کاربر فعال ارسالها 44 امتیاز 105 نام مرکز سمپاد علامه حلّی شهر تهران مدال المپیاد کامپیوتر [در حال مطالعه] 2011/12/30 #885 پاسخ : سوالات و مشکلات از کجا میشه فهمید که تاریخ یک پست یا تاپیک برای چه زمانی بوده ؟! ???
N.M لنگر انداخته ارسالها 3,605 امتیاز 13,374 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک شهر تهران مدال المپیاد طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی دانشگاه دانشگاه تهران رشته دانشگاه ادبیات فارسی 2011/12/30 #886 پاسخ : سوالات و مشکلات
yeeganeh کاربر حرفهای ارسالها 368 امتیاز 2,494 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر نیشابور دانشگاه دانشگاه صنعتی شاهرود رشته دانشگاه مدیریت صنعتی 2011/12/31 #887 پاسخ : سوالات و مشکلات یه سوال امتیاز کاربرا بر چه اساسی زیاد میشه؟
hashor کاربر فعال ارسالها 44 امتیاز 105 نام مرکز سمپاد علامه حلّی شهر تهران مدال المپیاد کامپیوتر [در حال مطالعه] 2011/12/31 #888 پاسخ : سوالات و مشکلات به نقل از yeeganeh : یه سوال امتیاز کاربرا بر چه اساسی زیاد میشه؟ کلیک کنید تا باز شود... یک سری لایک هست و یک سری دیس لایک اگه لایک کنی امتیاز میره بالا و اگه دیس لایک کنی میاد پایین اینم عکس شما الان دسترسی نداری به اینا ، به محض اینکه به یه درجه کاربری برسی خود سایت به صورت اتوماتیک در دسترست میزاره !
پاسخ : سوالات و مشکلات به نقل از yeeganeh : یه سوال امتیاز کاربرا بر چه اساسی زیاد میشه؟ کلیک کنید تا باز شود... یک سری لایک هست و یک سری دیس لایک اگه لایک کنی امتیاز میره بالا و اگه دیس لایک کنی میاد پایین اینم عکس شما الان دسترسی نداری به اینا ، به محض اینکه به یه درجه کاربری برسی خود سایت به صورت اتوماتیک در دسترست میزاره !
sahere کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,829 امتیاز 11,818 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه گفتار درمانی 2012/1/2 #889 پاسخ : سوالات و مشکلات قرار نیس فایل های پیوستی که بعد از تعمیراته قالب از بین رفتن برگردن آیا؟
TnT کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 877 امتیاز 997 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر ارومیه سال فارغ التحصیلی 1392 دانشگاه علوم پزشکی ارومیه رشته دانشگاه پزشکی 2012/1/2 #890 پاسخ : سوالات و مشکلات به نقل از ساحـــــره : قرار نیس فایل های پیوستی که بعد از تعمیراته قالب از بین رفتن برگردن آیا؟ کلیک کنید تا باز شود... خیر ، متأسفانه . البته بعضی هاش رو میشه برگردوند .
پاسخ : سوالات و مشکلات به نقل از ساحـــــره : قرار نیس فایل های پیوستی که بعد از تعمیراته قالب از بین رفتن برگردن آیا؟ کلیک کنید تا باز شود... خیر ، متأسفانه . البته بعضی هاش رو میشه برگردوند .