• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات و مشکلات

به نقل از lof :
الان واقعا خودتو مسخره كردي يا ما؟

-پستت لايك

-پستت ديس

-خوشمان آمد

-بد بود

اون كيي كه فك كرده سمپاديا شده حرف بزن مشكل خودشه نه مشكل باقي كاربرا!

مثه اين ميمونه كه بگي تقي مسته پس رانندگي نكنين!
الان میشه ساب تایتل بدی لدفن ;D

اون کسی هم شاید 50 درصد کاربرا میشه که سمپادیا رو در حد ح.ب دادن میدونن فقط

به نقل از fireball II :
یکم فحش توش بود در واقع اون حرفم ;D

فایده ی چنین کاربری که با اهداف سایت هماهنگ نیس چیه ؟ 8-|
اهداف سایت چیه؟
اهداف والاس؟

خب بعضیا اینطور دوس دارن دیگه

به نقل از محمدرضا128 :
اهداف سایت چیه؟
اهداف والاس؟

خب بعضیا اینطور دوس دارن دیگه
تولید محتواس انگاری ;D

اگه برا همدردی باشه میشه گذاشت ولی تو مشخصات حسابش نکرد :| کسی که با اینم مخالف باشه مشکلش چیزه دیگس پس

به نقل از fireball II :
تولید محتواس انگاری ;D

اگه برا همدردی باشه میشه گذاشت ولی تو مشخصات حسابش نکرد :| کسی که با اینم مخالف باشه مشکلش چیزه دیگس پس
حمید میزنمتا :| :| X-( X-(
فکر نکنم کسی به من به عنوان عضوی که توی همه ی بحثا پلاسه شک داشته باشه...
حالا من دلیل اینکه میام سمپادیا واقعا نصفش همین لایک هاست :|
هیچ ربطی نداره...
واقعا میزنم هر کی چرت بگه رو :|

پویا اون از اون که استعفا دادی از مدیریت...اینم از این چیزایی که میگی...حواست باشه به خودت X-(
احمد نیست حمیده :|
میشه اعتصاب کنیم؟ 8-^

به نقل از fireball II :
تولید محتواس انگاری ;D

آخه من نميفهمم چه دخلي داره كه حسابش نكنيم!

مگه با لايكا جايزه ميدن؟! شله ميدن؟!

بعدم همين طوري رو هوا ميايم ميگيم حساب نشه جزو لايكا

كد نويسيشم فك كردي؟! فك كردي الان ديگه پويايي نيست كه كد بزنه؟!

بيخيال باو...

شاید بشه قضیه رو اینجوریم توجیح کرد که خُب طرف میبینه تو ح.ب لایک نمیخوره...چی کار کنم.چی کار نکنم میگه:خُب شاید شرکت تو بحثا بهتر باشه.

میره میبینه:عه! 8-^ اینجا به فلان پست ها که مثعن تولید محتوایی ارزشی چیزی دارن لایک میدن.

پَ نتیجه این میشه که کاربر بیشتر به سمت تولید محتوا حرکت میکنه 8-^

به نقل از fireball II :
حرف بزن برا حرف دله
خوب پس نیازی ب لایک و دیس نداره اصل هدف اینه که طرف بیاد حرفای دلشو بزنه و بره نه اینکه یه چیزی بنویسه و بفهمه بقیه باش موافقن یا نع !
یک قسمتی از این که ما حرف دلمون رو توی دفترمون یا هر جای شخصی نمی نویسم ، پیشرفت تکنولوژیه و کلا برای اینه که نسلی هستیم که مجازی رشد کردیم ، اما یه قسمت بزرگترش برای اینه که حرفی رو که می زنیم ، بقیه ببینن . تو اف.بی میگیم ، برای خودمونه ، اما دلمون میخواد بقیه ببینن . تو وبلاگ می گیم ، بازم برای خودمون میگیم ، اما وبلاگمون بازدید کننده هم داره . حالا اینجا سیستم حرف ِ دل ، این جوری نیست که بتونی کامنت بزاری پاش و راجع به اون با نویسنده حرف بزنی ، دیگه حداقلش اینه که وسیله‌ای باشه که بفهمن این نوشته خونده شده ، با این نوشته موافقت شده ، با اون نوشته نشده ...
پس انقدر نگید ماهیت حرف بزن برای اینه که حرف خودمون رو بزنیم ، به هر حال حرف بزنه ، وبلاگه ، اف بی ـه ، گودره ، هر چی هست یه فرقی با دیوار داره . اگر نداشت می رفتیم با دیوار حرف می زدیم .
× آهان این موضوعم اضافه کنم که روزی روزگاری ، یک سری حرفا زده میشد ، یک سری آدم باش موافق بودن ، یک سری مخالف ، بعد هی میرفتن به نویسنده‌ی حرفه میگن : موافقیم ! مخالفیم ! موافقیم و ... تا این که لایک و دیسلاک اختراع شد . آقا جان پ.خ چیه ؟ نزنید این حرف رو . الآن می دونم حرفام تکراریه و بقیه هم گفتن ، اما راه درست ، کم کردن تاثیر ارزش افراد نسبت به لایکاشونه ، نه که بیایم صورت مسئله رو پاک کنیم .

یه ایده به شدت چرت !

یه سیستم لایک متفاوت واسه حرف بزن بذاریم . به گونه ای که لایک ها واسه ی پست باشه و اصلاً جز لایکای طرف حساب نشه !
بعد شمام بیکار میشینید کلی کد میزنید واسه یه لایک جدید حرف بزن !

Back
بالا