• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات و مشکلات

به نقل از saghar128 :
منکه "خاک انجمن خورده "نیستم که اونقدر هزار درو کرده باشم که یکی دوتا برام فرقی نکنه...من همش دویست تا پست دادم و یادم هست که فقط سه تاش حذف شده بود با چهار امتیاز...پس اگه سایت قراره درست امتیاز بده من هردفعه نباید بیام ببینم محض خنده 10امتیااز دیگم از من کم شده...این یعنی که سیستم امتیاز سایت مشکل داره...
بعضی وقتا این مشکل پیش میاد و سیستم امتیازدهی یه ذره مشکل پیدا میکنه مثلن بالای پستت نوشته 2 تا لایک ولی تو پروفایل یه چیز دیگه نوشته!اونقدارام چیز مهمی نیست :)
در ضمن به خدا انقد ارزش نداره واسه چنتا لایک بیایم زمین و زمانُ به هم بریزیم! ;;)
الانم که دیگه لایکا زیر آواتار نشون داده نمیشن و اونقد برا بچه ها اهمیت نداره :)

به نقل از جنا :
بعضی وقتا این مشکل پیش میاد و سیستم امتیازدهی یه ذره مشکل پیدا میکنه مثلن بالای پستت نوشته 2 تا لایک ولی تو پروفایل یه چیز دیگه نوشته!اونقدارام چیز مهمی نیست :)
در ضمن به خدا انقد ارزش نداره واسه چنتا لایک بیایم زمین و زمانُ به هم بریزیم! ;;)
الانم که دیگه لایکا زیر آواتار نشون داده نمیشن و اونقد برا بچه ها اهمیت نداره :)
من برام مهم نیست...اما حرص میخورم خوب...هر دفه کلی کم شده امتیازم...

به نقل از saghar128 :
من برام مهم نیست...اما حرص میخورم خوب...هر دفه کلی کم شده امتیازم...
ببین همین الان 40 تالایک از من کم شده بخاطر شب نشینی ولی نمیام خودمو به آب و آتیش بزنم!اصلن این چیزا مهم نیس :-"

به نقل از جنا :
ببین همین الان 40 تالایک از من کم شده بخاطر شب نشینی ولی نمیام خودمو به آب و آتیش بزنم!اصلن این چیزا مهم نیس :-"
خب ب خاطر شب نشینی باید پاک میشد دیگه...مگه نه؟ :-"

به نقل از حالا من ماندم و من! :
خب ب خاطر شب نشینی باید پاک میشد دیگه...مگه نه؟ :-"
میدونم باید پاک میشده :-"
منظورم اینه که لایک ارزش نداره که بیایم انقد بزرگش کنیم :-"

به نقل از جنا :
میدونم باید پاک میشده :-"
منظورم اینه که لایک ارزش نداره که بیایم انقد بزرگش کنیم :-"
خوب من که پاک شده هامو درنظر نگرفتم که میگم خو... [-(

به نقل از saghar128 :
خوب من که پاک شده هامو درنظر نگرفتم که میگم خو... [-(
من با پوریا بودم نه شما :|
ببینین شما 200 تا پست دارین دیگه؟ (به گفته خودتون) تو پروفایلتون فقط لایکایی که به پستای اخیرت دادنو مینویسه نه همشو!
شاید یکی رفته به پستای اولت دیس یا لایک داده :-"شایدم پاک شدن خو مگه تو آمار همه پستا تو داری؟ :-"

به نقل از جنا :
من با پوریا بودم نه شما :|
ببینین شما 200 تا پست دارین دیگه؟ (به گفته خودتون) تو پروفایلتون فقط لایکایی که به پستای اخیرت دادنو مینویسه نه همشو!
شاید یکی رفته به پستای اولت دیس یا لایک داده :-"شایدم پاک شدن خو مگه تو آمار همه پستا تو داری؟ :-"
ببخشید نمیدونستم با من نبودید(والا...)پست های اولم موضوعی بود که خودم گذاشتم و سرش بحث شد و من مدام هم بهشون سر میزنم...اصلا کدوم ادمی میره سراغ پستهای قدیمی؟در ضمن یعنی اونقدر زیاده که من امتیازم311بود حالاشده 302(الان دوتا لایک هم گرفتم)درحالیکه وقتی توی لیست نگاه میکنی 6تا لایک هم اضافه گرفتم...

دوست عزیز ببین شما موقعی یک پستی ازتون پاک می‌شه همونجا امتیازش کم نمی‌شه٫ پست‌هاتون می‌ره به سطل آشغال بعد هر چند وقت یک بار اون سطل آشغال خالی می‌شه و اون موقع امتیاز اون پست‌های پاک شده اعمال می‌شه٬ برای همین فک کنم مشکل ایجاد شده.

ببین الان تو چنتا پست تو خاطرات و خلاقیت دادی دیگه؟خیلی از تاپیکای این انجمنا الان دارن پاک سازی میشه!
شاید ارسالای توئم بین اونا پاک شده!

×من نمیفهمم اگه لایکات 302 تا باشه یا 311 تا چه فرقی میکنه آخه؟ :-<

Back
بالا