بازم عضو میشی؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

حاضری بازم توی سمپادیا عضو شی؟

• رای‌دهندگان
    144
پاسخ : بازم عضو میشی؟

به نقل از ! C A U T I O N ! :
اینایی که دارن میگن اره ، دوست داریم ، همونایی هستن که تقریبا جدیدا عضو شدن و الآن عشق و حالشون تو سایته ، ولی اگه از نسل قدیمی ها بپرسی ، هیچکدومشون نمیگن بله !
همه میگن نه ، چون که یه مدت رو دور بودن و بعدا هم بای 4ever کردن با تمام عشق ها و علاقه هاشون به سایت.
اگه یکی بعد از عضویت و فعالیت تو سایت ، معدل کل سالشو با پارسالش مقایسه کنه ، میفهمه !
نه من بازم طبق همون چيزي كه گفتم عضو ميشم.
قبول دارم كه تو تابستون خيلي زياد اومدم ولي امسال دارم سعي ميكنم متعادل بيام تو سايت.

به نقل از ! C A U T I O N ! :
اینایی که دارن میگن اره ، دوست داریم ، همونایی هستن که تقریبا جدیدا عضو شدن و الآن عشق و حالشون تو سایته ، ولی اگه از نسل قدیمی ها بپرسی ، هیچکدومشون نمیگن بله !
همه میگن نه ، چون که یه مدت رو دور بودن و بعدا هم بای 4ever کردن با تمام عشق ها و علاقه هاشون به سایت.
اگه یکی بعد از عضویت و فعالیت تو سایت ، معدل کل سالشو با پارسالش مقایسه کنه ، میفهمه !
ديگه اون به خود طرف بستگي داره ما تو زندگيمون چيزي داريم به اسم جنبه كه اگر داشته بباشيم اتفاقاتي مثل ايناي كه شما گفتي (معدل و...) نميفته ;)
اگر زياده روي كني و بي جنبه بازي در بياري بله عاقبت همونيه كه شما ميگيد
من خودم تو تابستون از 1شب تا 4 صبح تو سمپاديا (كلا تو اينترنت )بودم ولي الان ديگه كمترش كردم

آره عضو میشدم! :دی خب درسته وقت خیلی زیادی گذاشتم ولی باعث نشده از کار خاصی مثلا درس و اینا عقب بمونم. فقط صدای خونواده درمیاد بعضی وقتا. :-" دوستای خیلی خوبی هم پیدا کردم. ؛؛ )

*از تو گور تاپیک درآوردم. :-"""

اصلا و ابدا

حتی اگه مجبورم کنن.

آدم رو مث مرد دو زنه میکنه

با این وضعیت الان سایت به هیچ وجه 8-|

بازم عضو میشدم چون وقتمو نمی گیره

3سال پیش اره بعد ی مدت دیگه نه خیلی ـــــــ شده فروم

آره دوست های جدیدی پیدا کردم
که همه یک وجه مشترک داریم
sampad 4 ever​

هیچ وقت چنین اشتباهی رو تکرار نمیکردم ........

• لایک
امتیازات: @Han

هيچ كس مجبوذمون نكرده اينجا عضو شيم دوست داشتيم كه عضو شديم پ ميمونم

مطمئنا و 100 درصد عضو میشم. چون سمپادیا باعث شد تغییر زیادی توی عقایدم و حتی اطلاعاتم ایجاد بشه.

Back
بالا