آره آره
ما به روابط خانوادگیتون کاری نداریم که ! قانون بوده و اجزای قانون هم مهمه ، هرکی برخلاف حکومت صحبت کنه میره زندان ! به نظرت برا چی بهش میگن دیکتاتوری ؟؟؟ برا همینشه دیگه !!!
چرا داریم . شخص هیتلر چه بدی داشت ؟؟؟؟؟ هرکار میکرد بر اساس اساسنامه حزبش بود ، مردم که قبلا دیده بودن چی نوشته ، ندیده بودن ؟ اون یارو هیدنبورگ چرا هیتلر رو صدر اعظم کرد ؟ چرا اکثریت مجلس رو نازی ها به دست گرفتن ؟ (حدود 37 درصد )
ببین تو داری به قانونشون ایراد میگیری ولی این مسئله زیاد پیچیده ای نیست ! اول انقلاب ایران گفتن از هرکی مواد مخدر گرفتین بکشیدش ! و این قانون بود . توی زمان نازی ها هم میگفتن هرکی همجنس بازه باید کشته بشه !!!
اون قسمتی رو که بلد کردم توضیح بده آخه هییییییییچ جا هییییییییچ چی ازش ندیدم و بار اوله که از تو میشنوم !!!!!
بله ، این مرد پیشوای منه !
اين چه اساس نامه اي است كه در ان اس اس مي تواند اسيران شوروي را بگذارند يخ بزنند سپس بعنوان كار علمي بدن هاشان را كالبد شكافي كنند البته دشمنان او نيز نامه ي اعمالشان سفيد نيست
ببین کتاب خاطرات اسکوزنی رو خوندی ؟؟؟ میگه حمله به روسیه پیشگیری از حمله اونا به ما بود ، آخه جاسوساشون اطلاع داده بودن که روسا در حال تجهیز قواشون برای حمله به آلمان هستند و پیشوا مجبور میشه حمله کنه !!!! از اون گذشته ، اگه با روسیه نمیجنگید میرفت با کی بجنگه ؟؟؟ شرق که کامل تو مشتش بود و همنژادای ایتالیایی تو آفریقا بودن !
یادم رفته بود که گفتی
68 که نه ! آمارای رسمی یهودیا هم میگه 59 م نفر

ولی پیشئوا یه جمله داره میگه :
" برای صلح ابدی جنگ بزرگ لازم است "
کلا از این جمله هم که بگذریم باید یه چیز دیگه رو بدونی ، صلح ابدی قرار نبوده با نابودی همه انسانها صورت بگیره ! قرار بوده جهان تبدیل بشه به یک کشور واحد که آریاها برش حکومت میکنن !!!
میدونم کیه و برای همین همیشه ازش با احترام یاد میکنم !
مطمئنم اگه پیشوا 4 نفر مثل اون داشت جنگ 4 ساله به نفع آلمان تموم بود !
رومل واقعا شخص بزرگیه اما باید قبول کرد که والکری لکه ننگیه براش !
خدایش بیامرزد

پ.ن ببخشید پیشوا از شما مشورت نظامی نگرفت که این کارو بکنه ... آخه عزیز من جنگه بچه بازی که نیست همینطوری بگی نیرو بده بره فتح کنه !!!!
این تیکه رو به شدت تکذیب کنم ! خاک لهستان که تو ج1 جدا شد و نصفه آریاییی نشینش برگشت به آلمان ولی فرانسه اصلا همچین وضعیتی نداشت ! کی گفته فرانسه جزو آلمان میدونسته ؟؟؟؟
من چیزی به اسم شر نمیبینم ولی اگه منظورت اطلاعات تاریخیه که باید عرض کنم خودم خوندم
ای کاش که نبودم ...
روزی صدبار این سمپاد میشه یه دسته قابلمه و باهاش میکوبن تو سرمون که شما سمپادی هستید !
خدارو شکر تو ایران داشتن این تفکر آزاده ....
هر کسی حق داره هرجور بخواد فکر کنه شما هم نیز !
نظر لطفته !
ولی اینجوری که تو میگی هرکسی از هر مکتبی پیروی کنه موجود بدون استقلال فکره !!!
خوشحال شدم

ببین ارتش ایران اونقدر که میگی هم ضعیف نبود ها !!!!
رضاشاه اونجا هم از آخور میخورد و هم از توبره
هم آلمانا براش ساخت و ساز میکردن و هم میگفت بیطرفم !
اگه از اول با آلمان بودیم شک نکن پیروزی خیییلی به آریا نزدیک بود !
اگه آلمان پیروز جنگ میشد الان شاهد دنیای زیباتری بودیم !!!