چند وقته که بحث های فلسفی و منطقی تو سایت رایج شده و البته تا به اینجا که خیلی خوب دارن پیش میرن
و نسبت به قبل خیلی بهتر شدن،آخه قبلا به یه جایی میرسیدیم که هر کس با تعصب و کورکورانه جواب میداد ولی الان واقعا لذت میبرم از استدلالاتون
خدارو شکر
اینکه باید از شناخت خود به شناخت خدا برسیم یه امر بدیهیه ( نه اینکه بدیهی به معنی اصلیش که نیاز به تحقیق نداشته باشه ، بدیهی دور همی ها! )
اگر تاپیک رو زدم وا3 اینه که بدیهی نیست! دور همی و غیرشم زیاد فرقی نداره !!!!!!
خیلی هارو دیدم که این امر براشون مسلم نیست میگن اصلا چرته
یا میگن ما باید خودمونو بشناسیم ولی خودشونم درک نمیکنن چی دارن میگن
راجع به اون دوتا آیه ای هم که ذکر شده باید بگم که :
دکتر میگه حدیثن آیه نیستن!
عقل انسان آنقدر پیشرفته نیست که به تمام رازهای هستی پی ببره و کشفشون کنه ( البته به تدریج داره تکامل میابه )
برای همینه که باید تا یه جایی رو با عقلمون پیش بریم برای شناخت خود،بعد ما می تونیم به خداشناسی برسیم ( باز هم نه کامل تا حدودی )
اگه خدا بخواد میتونه
و بعضی ها کاری کردن که خدا میخواد
بعد همین یکم خداشناسی که گیر آوردیم باز میشه راهنمایی برای شناختن بیشتر خود و این مسیر همچنان ادامه داره و فکر کنم هیچ وقت تموم نشه
چون : این محفل تمام شد و به آخر رسید عمر ، ما همچنان در اول وصف تو مانده ایم
آفرین! تایید
در مورد اینکه Dr گفته بودند که بعد از پاسخ به هر سوال به چندین سوال جدید میرسی کاملا درسته ولی این سوالا نمی تونه خسته کننده یا دیوانه کننده و بیزار کننده و .... ( هرچی به فکرتون میر3 یه کننده بعدش بزارید بعد توی جاخالی قرار بدید ) باشه
اون عقیده خودشو داره
قبلا دربارش باحاش بحث کردیم ،به یک بار امتحان بسنده کرده احتمالا
ولی یکم توی این دوراهی که گفتید فرق هست،البته در مثل مناقشه نیستافقط خواستم اشاره کنم سوال هایی که تو این راه تو مغزت میاد ده ها برابر مغزت رو بیشتر از درس معمولیت مشغول میکنن و گاهی هزاران سوال رو مجبور میشی بی جواب ول کنی تا جواب از اون مهمتر رو پیدا کنی،حالا یکم سخت تر شد نه؟
مثل این میمونه که شما بگی من هرچی بیشتر سوادم میره بالا بیشتر خسته میشم و اینکه نتیجه می گیرم درس خوندنم بیهوده بوده ( حالا شما به ملت و کشور ایران کار نداشته باشید که دقیقا همینه!!!؟؟؟؟ )
کسی نظری داره راجع به حرفام حتما بگه،ممنون
من گفتم شما استفاده کن جواب هم بده بهره مند شیم