مسلما فقط این نیست چون انسان میتونه از راه هایه غیر از خودش و برهان های پیچیده ای به خدا برسه یعنی واجب الوجود رو از راهی غیر از نقضه خود به خودیبه نقل از RoZh!n D :به نظر من اول آدم باید خودشو بشناسه.
این شناخت شامل شناختن ویژگی های انسان و اینکه از کجا اومده و به کجا داره میره هم میشه.
ما باید بدونیم اشرف مخلوقات یعنی چی،باید بفهمیم فرقمون با یه شی غیر زنده یا حتی با یه حیوون چیه،باید طبیعت و سرشت انسانی و اینکه چقدر توانایی داره رو بفهمیم،بعد میتونیم بهتر به خدا پی ببریم.البته که همون طور که بقیه گفتن، شناخت کامل خدا در این دنیا (حداقل فعلا )برای انسان آسون نیست و شاید دست نیافتنیه،اما بازم با شناخت خودمون بهتر میتونیم صفات خدارو درک کنیم.به نظر من کسی که تونسته تا یه حدی خدارو درک کنه، حتما تا حدودی هم به وجود خودش فکر کرده...
اتفاقا دقیقا چون نمیخواستم بگم آدم فقط با شناخت خودش خدارو هم میشناسه گفتم بهتر میتونه درک کنه.به نقل از mohammadreza128 :مسلما فقط این نیست چون انسان میتونه از راه هایه غیر از خودش و برهان های پیچیده ای به خدا برسه یعنی واجب الوجود رو از راهی غیر از نقضه خود به خودی
اثبات کنه ولی این چیزی که شما میگید آسون تر یا شاید محکم تره ولی نمیشه گفت اون یکی غلطه
خب منم همینو میگم دیگه :)به نقل از RoZh!n D :اتفاقا دقیقا چون نمیخواستم بگم آدم فقط با شناخت خودش خدارو هم میشناسه گفتم بهتر میتونه درک کنه.
علاوه بر این دقت کنید که همیشه فقط اثبات وجود خدا و قبولش برای شناختش کافی نیست.