شناخت

• شروع کننده موضوع HHH
  • تاریخ شروع

از کدوم به کدوم میرسیم؟!

• از شناخت خدا به شناخت خود

رای‌ها: 3 8.6%
  • از شناخت خود به شناخت خدا

رای‌ها: 21 60.0%
  • اینا ربطی به هم ندارن

رای‌ها: 6 17.1%
  • کلا با رفتن تو بهر این مسائل خودتو الاف کردی

رای‌ها: 5 14.3%

• رای‌دهندگان
    35
  • شروع کننده موضوع

HHH

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
مدرسه
شهر
کرج
پاسخ : شناخت

من که نگفتم خدارو قبول ندارم
فقط نمیفهمم چیه

وا3 همین میگم خدا هرآنچه هست است

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

من از حرفايي كه از آدماي مختلف شنيدم به نظرم آدم از شناخت خودش به خدا ميرسه.
آخه انسان هيچ وقت نميتونه خدا رو كامل تو اين دنيا بشنناسه.ولي با شناخته خودش ميتونه به نماد كوچكي از نشانه هاي خدا پي ببره.

• لایک
امتیازات: HHH
نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

مسلما فرقی نخواهد داشت یعنی اگر قرار باشه این فلسفه به منطقه محکمی برسه یجورایی یک جبره برگشتیته یعنی از هر دو طرف ولی اگه آدم بخواد خدا رو بشناسه بعد
خودش رو مسلما راهش خیلی سخته چون رسیدن به خدا از راه غیر از وجودی(یعنی تفکر در مورد خود انسان) بسیار سخته و حتی بعضی وقتها به منطق هایی دور از
انتظار میرسیم که تناقضه جبره وجود خدا رو میگن یعنی از هر دو طرف میشه ولی چون از انسان به خدا راحت تر و بهتر هست عوام هم فقط از اون یاد میکنند

روژین د.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نظر من اول آدم باید خودشو بشناسه.
این شناخت شامل شناختن ویژگی های انسان و اینکه از کجا اومده و به کجا داره میره هم میشه.
ما باید بدونیم اشرف مخلوقات یعنی چی،باید بفهمیم فرقمون با یه شی غیر زنده یا حتی با یه حیوون چیه،باید طبیعت و سرشت انسانی و اینکه چقدر توانایی داره رو بفهمیم،بعد میتونیم بهتر به خدا پی ببریم.البته که همون طور که بقیه گفتن، شناخت کامل خدا در این دنیا (حداقل فعلا )برای انسان آسون نیست و شاید دست نیافتنیه،اما بازم با شناخت خودمون بهتر میتونیم صفات خدارو درک کنیم.به نظر من کسی که تونسته تا یه حدی خدارو درک کنه، حتما تا حدودی هم به وجود خودش فکر کرده...

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

به نقل از RoZh!n D :
به نظر من اول آدم باید خودشو بشناسه.
این شناخت شامل شناختن ویژگی های انسان و اینکه از کجا اومده و به کجا داره میره هم میشه.
ما باید بدونیم اشرف مخلوقات یعنی چی،باید بفهمیم فرقمون با یه شی غیر زنده یا حتی با یه حیوون چیه،باید طبیعت و سرشت انسانی و اینکه چقدر توانایی داره رو بفهمیم،بعد میتونیم بهتر به خدا پی ببریم.البته که همون طور که بقیه گفتن، شناخت کامل خدا در این دنیا (حداقل فعلا )برای انسان آسون نیست و شاید دست نیافتنیه،اما بازم با شناخت خودمون بهتر میتونیم صفات خدارو درک کنیم.به نظر من کسی که تونسته تا یه حدی خدارو درک کنه، حتما تا حدودی هم به وجود خودش فکر کرده...
مسلما فقط این نیست چون انسان میتونه از راه هایه غیر از خودش و برهان های پیچیده ای به خدا برسه یعنی واجب الوجود رو از راهی غیر از نقضه خود به خودی
اثبات کنه ولی این چیزی که شما میگید آسون تر یا شاید محکم تره ولی نمیشه گفت اون یکی غلطه

روژین د.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از mohammadreza128 :
مسلما فقط این نیست چون انسان میتونه از راه هایه غیر از خودش و برهان های پیچیده ای به خدا برسه یعنی واجب الوجود رو از راهی غیر از نقضه خود به خودی
اثبات کنه ولی این چیزی که شما میگید آسون تر یا شاید محکم تره ولی نمیشه گفت اون یکی غلطه
اتفاقا دقیقا چون نمیخواستم بگم آدم فقط با شناخت خودش خدارو هم میشناسه گفتم بهتر میتونه درک کنه.
علاوه بر این دقت کنید که همیشه فقط اثبات وجود خدا و قبولش برای شناختش کافی نیست.

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

به نقل از RoZh!n D :
اتفاقا دقیقا چون نمیخواستم بگم آدم فقط با شناخت خودش خدارو هم میشناسه گفتم بهتر میتونه درک کنه.
علاوه بر این دقت کنید که همیشه فقط اثبات وجود خدا و قبولش برای شناختش کافی نیست.
خب منم همینو میگم دیگه :)

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

از دید بنده اینا ربطی ب هم ندارن.اما چرا..
من میام دو حالت رو میگم و با ردش میرم جلو
حالت اول اینه ک من از شناخت خدا ب شناخت خودم برسم.من دقیقا چجوری میتونم این کارو کنم؟..میتونم بگم خدا حکیمه و حکمت رو در خودم بشناسم؟!..خیر.خنده داره.شناخت خدا نهایتا میتونه هدف و رفتن راه رو برای ما روشن کنه.یعنی خدا حکیمه پس پوریا سعی کن حکیم شی تا جایی ک میتونی.هیچ ربطی ب شناخت درون نداره
حالت دوم ک نظر غالبه.یعنی اینی ک خودتو بشناس تا بتونی خدا رو بشناسی.آیا ما دقیقا هرچه داریم از خداست..بله اما آیا هرچه ما داریم مد نظر خداست.تو ی تاپیکی ازش ب سرما و گرما تشبیه شده بود.آیا ما با سرمای خود میتوانیم منشا گرما رو بشناسیم؟اتفاقا ب نظرم کاملا ممکنه ما رو ب سمت مقابل سوق بده :)
پس..

بالا