یه چیز از داور بگم کف کنید...... تو یک به یک به نظر من داورا مشکلی نداشتند و هیچ مشکل داوری رویت نشد اما تو دو به دو ... من واقعا هنوز تو کف اینم که حلی چه جور همه گل هایی که دروازه بان رو هل میداد قبول میشد... تو بازی Swr و حلی نیمه نهایی بود... لیدر swr این موضوع رو به داور گفت (آقای کسا...) اونم گفت قوانین رو سایت ما رو پرینت کن بیار اگه نوشته بود من حرف شما رو میپذیرم... دمش گرم از قبل پرینتشو داشت آورد جناب داور خوند و تایید کرد که حق با Swr ه اما چه فایده وقتی حلی رو همینطور الکی آوردن بالا... تو بازی با صائب اصفهان هم همین بود انصافا که شوت قوی داشت صائب روبات حلی رو بلند میکرد ... دهن روباتای حلی صاف شد...اما اونا هم سر همین قضیه باختند ... حالا نکته بعدی اینجاست که یکی از داورا هم از حلی بود... بش گفتیم چرا اینطور واسه حلی داوری میکنید گفت از قبل مسابقات قهرمان معلوم شده... علامه حلیه... دیگه جوابی نداشتیم بدیم...اما خوشم اومد حالش گرفته شد و حلی قهرمان نشد ...بهر حال داوری تو لیگ دو به دو افتضاح بود ... من تو یک به یک بودم میگم تو لیگ ما مشکل داوری نبود اما با چشمام میدیدم چقد حق تیم ها به خاطر حلی خورده می شد ... انصافا لیگ دو به دو داوری خوبی نداشت...ناداوری میکردن و خودشون تایید میکردن و میگفتن ته قوانین نوشته حرف آخر رو داور میزنه ... مرده شور داور رو ببرن که بلد نیست حرف بزنه
:)