ندیدم جایی به استفراغ به عنوان نشانه ای از صرع اشاره کنه...به نقل از panther :استفراق که میکنه میتونه نشونه ای از مشکل تو ناحیه تعادلی سرش باشه!
فکر کنم بهتره یه سی تی اسکن کنه!
شاید میگرن یا صرع باشه!
تشنج که مشخصا یکی از نشونه هاییه که مردم فکر میکنن توی صرع رخ میده(که نه توی همه نوع حمله ی صرعی)به نقل از panther :اختیار داری!
تشنج هم هست تازه!
تو حالت خودشون که میرن، قبل از اینکه دهنشون کف کنه یکم استفراغ داره!
راس میگی کم خونیُ که دارم ! D:به نقل از panther :سردرد هایی که صب از خواب پا میشی داری، به خاطر کم خونی میتونه باشه،
یعنی چون تو کل شب بدن افقی، یهو عمودی میشه، بعد خون کم به مغز میرسه :)
صرع هم گفتم که هست! زیره اون سن هم ممکنه.
بعضی از اونایی که با نخوردن دردشون می گره واسه اینه که قبلا زیاد می خوردن حالا می خوان ترک کنن ولی چون به کافئینش اعتیاد پیدا کردن نخوردنش موجب سردردمیشهبه نقل از Fire Storm :اینا اطلاعات شخصی بودن
چاای وقهوه به خاطر کافئینشونه ( کلا اون موادی که وابستگی ایجاد می کنن ) نه فقط این دو تا هر نوشیدنی کافئین داری
من بعضی ها رو می شناسم اگه چای نخورن دچار سردرد می شن
چه باحال همين امروز اينو تو تاپيك من چه مشكلي دارم نوشتمبه نقل از vania :بعضی از اونایی که با نخوردن دردشون می گره واسه اینه که قبلا زیاد می خوردن حالا می خوان ترک کنن ولی چون به کافئینش اعتیاد پیدا کردن نخوردنش موجب سردردمیشه
به نقل از Karo :من بشدت مشکل سر درد دارم
وقتی سرم درد میگیره حدود 2 روز طول میکشه با مسکن اصلا خوب نمیشه تمام سرم درد میگیره احساس میکنم از درون داره فشار میاره به سرم وقتی دراز میکشم شدیدتر میشه سرم ر تکون میدم بدتر میشه به نور نمیتونم نگا کنم وقته یر درد تومور ندارم و سینوزیت هم ندارم موندم مشکلم چیه
هیچکدوم میگرن ندارنبه نقل از 4245 :شما که یه جورایی میگرن رو توصیف کردی ! ( نه ؟! ) از فامیل های درجه اول ، بابا ، مامان کسی میگرن یا همچین مشکلی داره ؟! داشته ؟!
من ی اظهارنظری بکنم با اجازه...به نقل از Karo :من بشدت مشکل سر درد دارم
وقتی سرم درد میگیره حدود 2 روز طول میکشه با مسکن اصلا خوب نمیشه تمام سرم درد میگیره احساس میکنم از درون داره فشار میاره به سرم وقتی دراز میکشم شدیدتر میشه سرم ر تکون میدم بدتر میشه به نور نمیتونم نگا کنم وقته یر درد تومور ندارم و سینوزیت هم ندارم موندم مشکلم چیه
سر درد صبحگاهی میتونه :به نقل از ریــحــانــه :ینی سردردای صبحگااگه هی عادی نیستن ؟؟؟!
شرمنده اقاي مدير،ولي در ميگرن غالبا يك طرف سربه نقل از 4245 :شما که یه جورایی میگرن رو توصیف کردی ! ( نه ؟! ) از فامیل های درجه اول ، بابا ، مامان کسی میگرن یا همچین مشکلی داره ؟! داشته ؟!
من تمام سرم از داخل درد میکنه احساس میکنم مغزم داره فشار میاره وقتی سرمو تکون میدم حس میکنم مغزم به سرم وصل نیست تکون میخورهبه نقل از .:amir.mr:. :شرمنده اقاي مدير،ولي در ميگرن غالبا يك طرف سر
درگير ميشه،نه كل سر
ميگرن به هيچ وجه نميتونه باشه...
يه نوع صرع هست (كه اسم دقيقش يادم رفت)،موضعيه،يكي از نشونه هاش سردرد در تمام سر+مور مور(گز گز )(جمله بندي ) +اينكه يه چندثانيه اي طرف انگار تو اين دنيا نيست.اين نشونه ها رو نداري كارو؟