Shamim کاربر نیمهفعال ارسالها 14 امتیاز 5 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر تهران 2010/11/10 #11 پاسخ : به چه زباني علاقه داريد؟! انگلیسی و فرانسوی.... و البته ایتالیایی!! علاقه خیلی زیادی به یادگیری این سه زبان دارم... و زبان فارسی هم که خب جای خودش رو داره!
پاسخ : به چه زباني علاقه داريد؟! انگلیسی و فرانسوی.... و البته ایتالیایی!! علاقه خیلی زیادی به یادگیری این سه زبان دارم... و زبان فارسی هم که خب جای خودش رو داره!
Kinder کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 434 امتیاز 2,319 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد ۱ شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 94 دانشگاه تهران رشته دانشگاه مهندسی عمران/جامعهشناسی 2010/11/13 #12 I HATE Arabic !!! اگر می شد رأی منفی داد، مطمئناً هر 3 تاش رو خرج عربی می کردم !!!!!!!!!!!!
پگاه 1717 لنگر انداخته فارغالتحصیل ارسالها 2,779 امتیاز 11,303 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان امین شهر اصفهان مدال المپیاد یه زمانی واسه شیمی/ نجوم میخوندم 2010/11/13 #13 پاسخ : به چه زباني علاقه داريد؟! ( دوستانی که فرانسه دوست دارن/ تا حدودی بلدن ، اهلش هستن یکم رونقش بدن/ بدیم؟ )
پاسخ : به چه زباني علاقه داريد؟! ( دوستانی که فرانسه دوست دارن/ تا حدودی بلدن ، اهلش هستن یکم رونقش بدن/ بدیم؟ )
Your feline کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 2,075 امتیاز 17,661 نام مرکز سمپاد فرزانگـان شهر شهرستان سال فارغ التحصیلی 1394 دانشگاه ایران رشته دانشگاه پزشکی 2010/12/13 #14 پاسخ : به چه زباني علاقه داريد؟! انگــلیســی ، عــربی . باقی بعــد کنکــور
fatameh کاربر حرفهای ارسالها 399 امتیاز 370 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر رفسنجان مدال المپیاد یکم واسه زیست دانشگاه دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشکی یا دکترای ژنتیک 2011/6/11 #15 پاسخ : به چه زباني علاقه داريد؟! اوووووووووووو این همه زبان تو همین انگلیسیش موندیم بقیه پیش کش
mojahedazam کاربر فعال ارسالها 57 امتیاز 73 نام مرکز سمپاد هاشمی نژاد شهر مشهد دانشگاه فردوسی مشهد رشته دانشگاه مهندسی برق 2011/10/27 #16 پاسخ : به چه زباني علاقه داريد؟! من زبان herbew رو خیلی دوست دارم!!!!
Ahmadfire کاربر نیمهفعال ارسالها 17 امتیاز 141 نام مرکز سمپاد هاشمي نژاد 2 شهر مشهد مدال المپیاد none of your business 2011/12/9 #17 پاسخ : به چه زباني علاقه داريد؟! به نقل از mojahedazam : من زبان herbew رو خیلی دوست دارم!!!! کلیک کنید تا باز شود... موافقم گرچه از یهودیا متنفرم ولی کابالا جنگیری و ... معمولا اگه پیدا بشه عبریه
پاسخ : به چه زباني علاقه داريد؟! به نقل از mojahedazam : من زبان herbew رو خیلی دوست دارم!!!! کلیک کنید تا باز شود... موافقم گرچه از یهودیا متنفرم ولی کابالا جنگیری و ... معمولا اگه پیدا بشه عبریه
آيسا کاربر نیمهفعال ارسالها 9 امتیاز 29 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر نيشابور مدال المپیاد زيادن 2011/12/9 #18 پاسخ : به چه زباني علاقه داريد؟! بنظر من بهترين زبانها فارسي وفرانسوي هستند واگه دقت كنين شعر هاي فرانسوي خيلي قشنگن
پاسخ : به چه زباني علاقه داريد؟! بنظر من بهترين زبانها فارسي وفرانسوي هستند واگه دقت كنين شعر هاي فرانسوي خيلي قشنگن
anahita کاربر فوقفعال ارسالها 79 امتیاز 264 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 شهر شيراز 2011/12/14 #19 پاسخ : به چه زباني علاقه داريد؟! فارسی که جای خودشو داره..آلمانی و اسپانیایی هم خیلی قشنگن
James Hetfield کاربر حرفهای ارسالها 375 امتیاز 528 2011/12/14 #20 پاسخ من ترکی رو که زبون خودمه خیلی دوست دارم، بعدش عاشق انگلیسیم چون دیگه راحت تر از این زبون نداریم و واسه ی هر موقعیتی خوبه. عربی رو فقط به عنوان درس دوست دارم و روسی هم چون زبان قشنگیه دوست دارم.
پاسخ من ترکی رو که زبون خودمه خیلی دوست دارم، بعدش عاشق انگلیسیم چون دیگه راحت تر از این زبون نداریم و واسه ی هر موقعیتی خوبه. عربی رو فقط به عنوان درس دوست دارم و روسی هم چون زبان قشنگیه دوست دارم.