Atieh کاربر فوقحرفهای ارسالها 827 امتیاز 118 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان 1 تهران 2009/8/4 #1 نظرتون درباره ی سریال شمس العماره چیه؟ به نظر من بامزه است و کمی هم نقد داره (خصوصا به خرافات)ولی خب شاید بشه بیشتر از طنز بهش بگیم بگیم خنده دار و سرگرم کننده!
نظرتون درباره ی سریال شمس العماره چیه؟ به نظر من بامزه است و کمی هم نقد داره (خصوصا به خرافات)ولی خب شاید بشه بیشتر از طنز بهش بگیم بگیم خنده دار و سرگرم کننده!
رؤیاکریمی کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 504 امتیاز 33 نام مرکز سمپاد فرزانگان یزد شهر یزد سال فارغ التحصیلی 91 دانشگاه یزد رشته دانشگاه مهندسی مکانیک 2009/8/4 #2 اره خیلی قشنگه جذابو خنده داره نمره ش 20
persiannovel کاربر فعال ارسالها 70 امتیاز 10 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی اهواز شهر اهواز 2009/8/6 #3 پاسخ : شمس العماره؟! آره خوبه ولی جذابیت بالایی نداره
fatemeh z کاربر نیمهحرفهای ارسالها 255 امتیاز 55 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 تهران شهر تهران مدال المپیاد ریاضی-کامپیوتر رشته دانشگاه ریاضی 2009/8/9 #4 پاسخ : شمس العماره؟! والا من که 10 دقیقه اشو دیدم حالم بد شد(البته این نظر منه ها،قصد اهانت ندارم) همش خواستگاری و عروسی و...
پاسخ : شمس العماره؟! والا من که 10 دقیقه اشو دیدم حالم بد شد(البته این نظر منه ها،قصد اهانت ندارم) همش خواستگاری و عروسی و...
elahe کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,511 امتیاز 346 نام مرکز سمپاد فرزانگان ١ شهر بندرعباس 2009/8/9 #5 پاسخ : شمس العماره؟! من یه قسمتم ندیدم ولی دوستان میگن بد نیست..
onlineyas کاربر حرفهای ارسالها 387 امتیاز 23 نام مرکز سمپاد دبيرستان فرزانگان 1 تهران شهر تهران مدال المپیاد مطالعه براي المپياد شيمي - اول دبيرستان دانشگاه دانشگاه تهران رشته دانشگاه مهندسی شیمی 2009/8/13 #6 پاسخ : شمس العماره؟! من فكر مي كنم اگه اين فيلمو 20 سال پيش نشون مي دادن خيلي طرفدار پيدا مي كرد. . . !
پاسخ : شمس العماره؟! من فكر مي كنم اگه اين فيلمو 20 سال پيش نشون مي دادن خيلي طرفدار پيدا مي كرد. . . !
vahid feizi کاربر فعال ارسالها 53 امتیاز 14 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی کاشان 2009/8/19 #7 پاسخ : شمس العماره؟! همش بی مزه بازی... سد کرج .... برق ... عروسی ...
samira کاربر حرفهای ارسالها 536 امتیاز 41 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بندرعباس مدال المپیاد زياده!!! 2009/8/25 #8 پاسخ : شمس العماره؟! با حاله
khormaloooooo کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 512 امتیاز 904 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 تهران شهر تهران سال فارغ التحصیلی 90 دانشگاه الزهرا رشته دانشگاه بيوتكنولوژي - معارف اسلامی 2009/8/25 #9 پاسخ : شمس العماره؟! بد نيست!!!
robo94 عــلــــی (مهندس سابق) فارغالتحصیل ارسالها 781 امتیاز 1,702 نام مرکز سمپاد دبيرستان شهيد اژه اى شهر اصفهان/تهران سال فارغ التحصیلی 91 دانشگاه تـــهـــران (دانشکده فنـے ) رشته دانشگاه مهندسی بــرق 2009/8/28 #10 پاسخ : شمس العماره؟! آره میشه تحملش کرد