هرجایی که نمیشه رفت که ! اگه اینجوری باشه من جاده چالوس رو پیشنهاد میکنم! هم سرسبزه هم خطرمرگ داره !احتمال برخورد با 18 چرخ مثلا!( هیجانیه مگه نه ؟! )به نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :کلا اگر یک مکان طبیعی بریم هم هیجانش بیشتره
بانجی جامپینگ که ندارهبه نقل از GCD :اصفهان هم خوبه... مکان طبیعی و خوشگل هم داره، صفه!
کوهپیمایی کنیم
به نکته ی ظریفی اشاره شد. صفه !به نقل از GCD :اصفهان هم خوبه... مکان طبیعی و خوشگل هم داره، صفه!
کوهپیمایی کنیم
بانجی جامپینگ که نداره
اصفهان از شرق به غرب همش رودخونس(البته بود ) بعدم زیاد قایقرانی داره بعدم اگه یدونه خروجی رو اشتباه بری بد بخت نمیشیبه نقل از ستـاره :اصفهان قایقرانی داره؟ خب همین دریاچه ورزشگاه آزادی خودمونم قایقرانی داره!
جناب آقای پروفسور ! فکر کردن چیزه خوبیه !به نقل از GCD :یه چیزی بگم؟ :-s
پایه خارج از کشور هستین؟ مثلا ترکیه که ویزا نمیخواد و با اتوبوس میشه رفت و...
البته تو یه تعطیلات بلند و فقط برای افراد بالای 18 سال، که مشکل مسئولیت نباشه
× پیشنهاد کلی بودا! نه اینکه برای ادامه همین برنامه
کلا گفتم
× عالیجنابان بیتا و هسپراید، علت مخالفت رو هم بگین بد نیست
به نقل از بیتا :جناب آقای پروفسور ! فکر کردن چیزه خوبیه !
1 . کدوم خانواده میذاره دخترش تنها پاشه بره خارج ؟! [-(
2 . شما میگی پسر بیان دخترا نیان هم مهم نیست ! پسر های بالای 18 مگه در شرایط عادی ممنوع خروج نیستن ؟
شما میتونی با دوستات این برنامه رو بچینی ! الان بحث سر جایی هست که اکثریت بیان ! پس بحث نامربوط نکن ! :)به نقل از GCD :
خانوم بالتازار که خیلی هم فکر میکنی و معادن فسفر جهان رو تموم میکنی، من نگفتم "همه بیان"، گفتم "کسایی که میتونن"
افراد "بالای 18 سال" از لحاظ قانونی به رضایت خانواده احتیاجی ندارن
اما حالا اگه خونواده دختری نزارن بیاد، نیاد! بهـــــــــــــتــــــــــــــــــر...
پسرا هم در حالت عادی زمانی ممنوع الخروج هستن که شاغل به تحصیل نباشن، اما یک پسر 18 ساله سمپادی در حالت عادی یا پیش دانشگاهیه، یا دانشگاه!
زحمتش فقط گذروندن 5 دقیقه از زنگ تفریح، در دفتر مدرسه هست، برای گرفتن گواهی اشتغال به تحصیل