چرا اینقد بی رحمین شما!؟به نقل از همکلاسی ! :برخورد خونواده ها ، به ما چه !
به نقل از sahar-tb :ما که بچه های کاشانیم میایم ایشالا ولی نمیخواین بگین به مدرسه ها ؟
به نقل از 3ggerman :چرا اینقد بی رحمین شما!؟
یکم به فکره دخترای بدبخت باشین خو! مشکل ما که نیس که خب ..نمیذارن همینجوری! ( پسراشم همینجوریش مشکل دارن! )
ببینید. مدارس نه. مثلا از طرف مراکز نجوم باشه؟ خرجش یه تلفونه! ما خودمون اونجاها عضویم بعد خودمونو به عنوان سرپرست میفرسن ! چطوره؟!
(حالا 60 تا میان آدمو میزنن!)
من که لود نکردم چه ربطی داشت!به نقل از همکلاسی ! :آخه مدرسه ی ما مثلن بد فرم با همایش ها مشکل پیدا کرده امسال و پای مدرسه قیچی میشه به خاطر یه سری محدودیت های احتمالی!
به نقل از Pashee :به احتمال 60% ميام مامان قبول كرد فقط بابا مونده ا اونايی که ميان بيشتر پسرن اونوقت ما 2خترا چيكار كنيم؟ ا از اهواز 9ساعت راهه! #-o
به نقل از Dr.Eniac :خيلي ببخشيدا كسي نميدونه قطار از نيشابور به كاشان هست يا نه ؟؟
اگه قطار باشه احتمالا بتونم بيام :)
به نقل از همکلاسی ! :آقا بیخیال ! از نیــــــشابور می دونی چقدر راه ؟
از بچه های پارسال بپرس که برا فکرسوق اومدن !به نقل از Dr.Eniac :نزن تو ذوق بچه حالا !!
تو به راهش چيكار داري ميخوام بيام ( اگه مامانم مثل بابام راضي بشه )
حالا بگو قطار داره يا نه ؟؟؟
از راه من دورتره؟به نقل از همکلاسی ! :آقا بیخیال ! از نیــــــشابور می دونی چقدر راه ؟
بيشتر افرادي كه ميرن رصد توي كوير ، ميرن توي كاروان سراهاي بازسازي شده !به نقل از Nima Nv :نمیشه 1 جوری باشه که ما 1 پولی به حساب ه 1کی از بکس ه کاشان واریز کنیم
که اونجا واسه ما هتل بگیرن؟
آخه خیلی ضایس که ما پاشیم بیایم اونجا تازه دنباله هتل.....
به قولی؛ رصد بهانست! اصل با هم بودنه...به نقل از Hespride :
دوستان ، واقعا ميخوايد از نيشابور و اهواز و ... راه بيافتيد بيايد اين همه راه براي رصد؟؟
بيخيال بابا
خواهش ميكنم در اثر جو گيري تصميم نگيريد. الكي هم نگيد ميايم ، كه بعدا موقع اجراش، بگيد eee نشد بيايم!
:)
دیگه کنکوره مدییر !به نقل از ندا مکرم :در مورد اين كه گفتين مدرسه يه تاييدي چيزي بكنه، بايد بگم تقريباً بعيده و نه تنها سمپاد كاشان، بلكه هيچ مركز ديگه اي هم قبول نخواهد كرد!!
من يه بار رفتم از دماغم در اومد با اون آدمايي كه اومده بودن :-| ولي اين به نظر خوب و حساب شده مياد!
سال ديگه انشاالله...
منم موافقم ! این همه راه !به نقل از Hespride :
دوستان ، واقعا ميخوايد از نيشابور و اهواز و ... راه بيافتيد بيايد اين همه راه براي رصد؟؟
بيخيال بابا
خواهش ميكنم در اثر جو گيري تصميم نگيريد. الكي هم نگيد ميايم ، كه بعدا موقع اجراش، بگيد eee نشد بيايم!
:)