توی فرم هم نوشتیمبه نقل از انتارس_نیک :ببخشید اشکالی داره من یکی از دوستایه غیر سمپادیمو بیارم؟
اونم باید رضایت نامه بیاره؟به نقل از vhd_f :توی فرم هم نوشتیم
اشکالی نداره
به كجا ارسال كنيم؟!به نقل از همکلاسی ! :دوستان ، فقط اسم اونایی وارد میشه که ایمیل ، شامل شماره تلفن افراد ، و نام و نام خانوادگی رو ارسال کرده باشن !
اگه محصل دبیرستان هستن رضایت نامه لازمهبه نقل از انتارس_نیک :اونم باید رضایت نامه بیاره؟
راسی پولشو اونجا باید بدیم؟
برا اصفهانیا اتوبوس نمی فرستین؟
به نقل از انتارس_نیک :راستی هر کی می تونه بیاد این فرصتو از دست نده چون بارش شهابی اسدیه و این یکی از بزرگ تر
ن ارزوهای من بود که برم بارش شهابی اسدی
تا چند روز دیگه ایمیل تاییدی رو هم واسه اونایی که ثبت نام کردن می فرستیمبه نقل از panther :الان من میل زدم! اما نمیدونم تایید شده یا نه!
همه بیمه هستن و مسئولیتش با تور هست.به نقل از SHIFT :من چند تا سوال دارم.خواهش می کنم جدی جواب بدین
من اگه مار نیشم زد، مامانم بیاد یقه کی رو بگیره؟ (اسم بدین،اگه مال توره، اسمشو بدین)
شماره تور
اسم دقیق تور، نه این که تور کویرگردی!اسمش چیه دقیقا؟ (مثلا: ماهان، سیروسفر و ...!)
از بزرگا (معلما)، کیا میان باهاتون؟ (اسم یا پستشو بگین)
( اگه مزخرفه،شما ببخش! )
سپاس
بابا نميشه عقربارو بيرون كرد چون ما داريم ميريم! حالا اوندفه كه عقرب ديدي چيزي شد؟! تازه اگرم يكيو نيش بزنه بيشتر خوش ميگذره! هيجانش بيشتره!به نقل از انتارس_نیک :راس میگه عقربو مار که نداره؟