- شروع کننده موضوع
monajem
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی اراک
- شهر
- اراک
- مدال المپیاد
- کامپیوتر-طلا
- دانشگاه
- صنعتی شریف
- رشته دانشگاه
- نرم افزار
نظریه تکامل اشکالات بسیاری دارد،این یک"نظریه" نیست!ا
این فرضیه به وجود آمدن انسان را توضیح نمیدهد(و اصل صحبت من هم روی همین انسان هاست)
این فرضیه نمی گوید چرا انسان"عقل"دارد
این فرضیه نمیگوید چرا انسان غریزه دارد(آیا انسان با داشتن غریزه بهتر می شود؟)یا
این فرضیه دلیل این که چرا میمون تبدیل به انسان شد؟رانمی دهد.
چرا مثلا گاو نشد؟
این فرضیه نمی گوید حلقه های وسط تبدیل میمون به انسان کدامند.چرا یک طرف میمون است و یک طرف انسان؟
بسیاری از فسیل های پیشرفته قدیمی به دست آمده که آن ها این فسیل ها را پنهان می کنند
انسان اگر عقل خالص بود بهتر نبود؟
چرا یک طرف باید موجودی شود که کل دنیا را گرفته است و مغرور است درحالی که آن طرف میمون بی شعور قرار دارد؟
چرا چیزی بین این دو نیست؟
اصلا آن سلول اولیه چگونه به وجود آمده است؟
جهش.....جهش...جهش..پس چرا جهش هایی رخ داده که انسان را ضعیف تر کرده ولی انسان هنوز هست؟
چرا انسان عاطفه دارد؟
مگر آن تک سلولی اولیه عاطفه داشته است؟
چرا این صفات توی انسان به وجود آمده اند،در حالی که نه قدرت رقابت او را بیشتر می کردند و نه توانایی انسان را؟
و......
بسیاری اشکالات دیگر.......ا
(سندی دیگر:فردی در مصاحبه ای اعلام می کرد،فردی که خودش جزء یکی از انجمن های پرستش ارواح بود،می گفت وقتی به مقام های بالا رفتیم با یکی از اجنه بزرگ فردی ملاقات کرد،او می گفت که نظریه داروین را خودشیطان به داروین یاد داده است!الله اعلم(
"شما جزء یک نظم نوین جهانی هستید،با شمایی هستم که مخالفت می کنید!مطمئن باشید!ا
این فرضیه به وجود آمدن انسان را توضیح نمیدهد(و اصل صحبت من هم روی همین انسان هاست)
این فرضیه نمی گوید چرا انسان"عقل"دارد
این فرضیه نمیگوید چرا انسان غریزه دارد(آیا انسان با داشتن غریزه بهتر می شود؟)یا
این فرضیه دلیل این که چرا میمون تبدیل به انسان شد؟رانمی دهد.
چرا مثلا گاو نشد؟
این فرضیه نمی گوید حلقه های وسط تبدیل میمون به انسان کدامند.چرا یک طرف میمون است و یک طرف انسان؟
بسیاری از فسیل های پیشرفته قدیمی به دست آمده که آن ها این فسیل ها را پنهان می کنند
انسان اگر عقل خالص بود بهتر نبود؟
چرا یک طرف باید موجودی شود که کل دنیا را گرفته است و مغرور است درحالی که آن طرف میمون بی شعور قرار دارد؟
چرا چیزی بین این دو نیست؟
اصلا آن سلول اولیه چگونه به وجود آمده است؟
جهش.....جهش...جهش..پس چرا جهش هایی رخ داده که انسان را ضعیف تر کرده ولی انسان هنوز هست؟
چرا انسان عاطفه دارد؟
مگر آن تک سلولی اولیه عاطفه داشته است؟
چرا این صفات توی انسان به وجود آمده اند،در حالی که نه قدرت رقابت او را بیشتر می کردند و نه توانایی انسان را؟
و......
بسیاری اشکالات دیگر.......ا
(سندی دیگر:فردی در مصاحبه ای اعلام می کرد،فردی که خودش جزء یکی از انجمن های پرستش ارواح بود،می گفت وقتی به مقام های بالا رفتیم با یکی از اجنه بزرگ فردی ملاقات کرد،او می گفت که نظریه داروین را خودشیطان به داروین یاد داده است!الله اعلم(
"شما جزء یک نظم نوین جهانی هستید،با شمایی هستم که مخالفت می کنید!مطمئن باشید!ا