farshidGCD
لنگر انداخته
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- -
- سال فارغ التحصیلی
- 91
- دانشگاه
- MMU
- رشته دانشگاه
- IBM - ID
پاسخ : حیوانات بی شعور یا با شعور؟
1. برخی با استناد به این که "سایر حیوانات با رفع نیازشون دیگه دنبال رفع اون نیستند و آینده نگری ندارند، اما بشر با رفع نیازش باز هم اون چیز رو میخواد" میگن بشر میل به بی نهایت داره، اما من به شخصه مخالف با این حرف هستم! بشر 10000 سال پیش هم دقیقا با رفع مثلا نیاز به سرپناهش دیگه دنبال خونه (غار) نبوده، از زمان تمدن این اتفاق افتاده! وانگهی مثلا یه حیوان غیر بشر مثل همستر آینده نگری داره و خوراکی هاش رو انبار می کنه برای آینده، منتهی عده ای ذخیره منابع توسط بشر رو "بی نهایت طلبی" میدونن و ذخیره منابع توسط سایر حیوانات رو "غریزه"، سپس با استناد به همین مغلطه کلی چیزای دیگه پیش میاد
2. "بقای بیشتر" یعنی چی؟ بقا دیجیتاله، یا وجود داره یا نه! منظور افرادی که میگن بشر بی نهایت طلبه، اینه که بشر رفاه طلبه و تلاش برای بقا رو "غریزی" میدونن
3. دو نکته اینجا هست: اول اینکه در بحث علمی قرآن و خدا و امامان نا معتبر هستن، دوم اینکه عقل انسان به هیچوجه محدود نیست، منتهی احتیاج به تکامل و پرورش فکر داره!
4. قرآن منبع معتبر نیست
برتری نسبی هست
برتری نیاز به تعریف داره و مبهمه
پیشرفتگی نسبی هست، نیاز به تعریف داره و مبهمه
به نقل از بهزاد ن.م :یه نکته رو متوجه نشدم :
1. الان دارید اعلام می کنید که موجدات دیگر به جز انسان میل به بی نهایت ندارند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2. والا هر جوری حساب کنیم می فهمیم که حیوانات هم درست م3 انسان وا3 بقای بیشتره که شکار می کنن،غذا می خورن،فرار می کنن، می جنگند و....
3. فکر کنم الان به یه نتیجه رسیدم : اینکه میگن عقل انسان محدوده و تا یه حدی رو خود انسان می فهمه،یه مقدارش رو باید از قرآن و ائمه و ... بفهمه و بقیه اش رو هم نمی فهمه مال اینجاست که آدم به هر چی نگاه میکنه نا مطمئنی رو توش می بینه
4. یعنی ما دقیقا نمی تونیم بگیم که موجودی هست که از ما برتر باشه یا نه،ولی قرآن میگه ما برای خدا به وجود اومدین و اشرف مخلوقاتیم ولی نگفته که موجود پیشرفته تر از ما نیست،گفته؟
1. برخی با استناد به این که "سایر حیوانات با رفع نیازشون دیگه دنبال رفع اون نیستند و آینده نگری ندارند، اما بشر با رفع نیازش باز هم اون چیز رو میخواد" میگن بشر میل به بی نهایت داره، اما من به شخصه مخالف با این حرف هستم! بشر 10000 سال پیش هم دقیقا با رفع مثلا نیاز به سرپناهش دیگه دنبال خونه (غار) نبوده، از زمان تمدن این اتفاق افتاده! وانگهی مثلا یه حیوان غیر بشر مثل همستر آینده نگری داره و خوراکی هاش رو انبار می کنه برای آینده، منتهی عده ای ذخیره منابع توسط بشر رو "بی نهایت طلبی" میدونن و ذخیره منابع توسط سایر حیوانات رو "غریزه"، سپس با استناد به همین مغلطه کلی چیزای دیگه پیش میاد
2. "بقای بیشتر" یعنی چی؟ بقا دیجیتاله، یا وجود داره یا نه! منظور افرادی که میگن بشر بی نهایت طلبه، اینه که بشر رفاه طلبه و تلاش برای بقا رو "غریزی" میدونن
3. دو نکته اینجا هست: اول اینکه در بحث علمی قرآن و خدا و امامان نا معتبر هستن، دوم اینکه عقل انسان به هیچوجه محدود نیست، منتهی احتیاج به تکامل و پرورش فکر داره!
4. قرآن منبع معتبر نیست
برتری نسبی هست
برتری نیاز به تعریف داره و مبهمه
پیشرفتگی نسبی هست، نیاز به تعریف داره و مبهمه