maryamak کاربر نیمهفعال ارسالها 6 امتیاز 124 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر نیشابور 2015/3/15 #41 پاسخ : هشدار: با تلفن همراه خود نخوابيد ولی اینم در نظر بگیرین ما دایما تحت تاثیر امواج وای فاییم. مثل اینکه امواج ماکروویو کمش خطر نداره اما اگه همش بهت بخوره میمیری!!
پاسخ : هشدار: با تلفن همراه خود نخوابيد ولی اینم در نظر بگیرین ما دایما تحت تاثیر امواج وای فاییم. مثل اینکه امواج ماکروویو کمش خطر نداره اما اگه همش بهت بخوره میمیری!!
hamed.yas کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 547 امتیاز 6,501 نام مرکز سمپاد هاشمی نژاد1 شهر مشد سال فارغ التحصیلی 1345 مدال المپیاد مدال تو مشتم بود.از چنگم درآور رشته دانشگاه پزشک. دکتر. طبیب 2015/3/15 #42 پاسخ : هشدار: با تلفن همراه خود نخوابيد به نقل از ایلیا : من یادمه یه جا خوندم که امواج وای فای ضررش خیلی کمتر از امواج مکالمه/اس ام اسه، فک کنم گفته بود ضرر یه سال امواج وای فای اندازه یه ساعت مکالمس کلیک کنید تا باز شود... آورین. اگر مودم رو یکسال کنار سرت نگه داری؛به اندازه ی 20 دقیقه مکالمه با موبایله ضررش.
پاسخ : هشدار: با تلفن همراه خود نخوابيد به نقل از ایلیا : من یادمه یه جا خوندم که امواج وای فای ضررش خیلی کمتر از امواج مکالمه/اس ام اسه، فک کنم گفته بود ضرر یه سال امواج وای فای اندازه یه ساعت مکالمس کلیک کنید تا باز شود... آورین. اگر مودم رو یکسال کنار سرت نگه داری؛به اندازه ی 20 دقیقه مکالمه با موبایله ضررش.
ardalan16 کاربر جدید ارسالها 2 امتیاز 2 نام مرکز سمپاد سید رضی شهر پاکدشت 2015/5/3 #43 پاسخ : با تلفن همراه خود نخوابيد من هنوز زندم!