• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

قلب

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع HHH
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : قلب

آقامن میدوئم بعدش قلبم ضربانش یهوخیلی میره بالا،نفسم هم نیمه هایِ راه میاد دیگه نمیاد،یعنی نمیتونم درست هم نفس بکشم ،چرا؟:د

به نقل از سیزیف :
آقامن میدوئم بعدش قلبم ضربانش یهوخیلی میره بالا،نفسم هم نیمه هایِ راه میاد دیگه نمیاد،یعنی نمیتونم درست هم نفس بکشم ،چرا؟:د
اینو بهتر بود تو تاپیک "من چه مشکلی دارم؟" میپرسیدین!
ولی خب: احتمالا مشکل از قلبتون نیس منم همینجوریم احتمالا شما هم مث من یا حساسیت تنفسی دارین یا ریه تون کوچیکه که وقتی میدوئین قلبتون نمیتونه به اندازه کافی اکسیژن برسونه و سریع تر میزنه ریه تونم بخاطر اون عوامل بالا نمیتونه به اندازه کافی اکسیژن بگیره و برسونه
بهتره همون موقع بایستید و شونه هاتونو از هم باز کنین و با بینیتون نفس عمیق بکشین یا اگه نمیتونین بایستین موقع دوئیدن دست هاتون رو روی کمرتون بذارین و قفسه سینه رو بدین جلو و فقط با بینی نفس بکشین

ب کمک سلولای کاردیو پیوتیک میشه درمان اونایی ک نارسایی قلبی دارن رو بهبود بخشید
چ جوری؟
ابتدا سلولای بنیادی رو از مغز استخوان لگن بیمارمیگیرن سپس این سلولا رو ب سلولای اختصاصی سازنده قلب یاهر عضو دیگه تبدیل میکنن و پس ازتکثیر این سلولارو در عضله قلب بیمار تزریق میکنن

جراحی بای پس سرخرگ کرونری
بد نیست راجبش بدونین
یه نوع عمل جراحی قلبه که در این روش از رگ های خونی جهت میان بر زدن یا به اصطلاح «بای پس» سرخرگ کروناری قلبی دچار تنگی و گرفتگی استفاده می شه . در شرایط جدید جریان خون از رگهای خونی جدید به جای رگهای دچار تنگی قبلی صورت می گیره .

خب برای پیش گیری از بیماری های قلبی یهتره:
1-نمک زیاد نخورین
2-روغن های جامد ترانس کمتر مصرف کنید
3- دارو هامونو سعی کنیم به موقع به مصرف کنیم

فلفل هم برای پیشگیری از بیماری های قلبی خیلی مفیده ...

به نقل از F@|-|!mEh :
فلفل هم برای پیشگیری از بیماری های قلبی خیلی مفیده ...
مطمئنی؟ فلفل برای قلب ضرر داره ها. مخصوصا چون فشار خون و بالا میبره
مثلا دکتر برای بابا من مصرف فلفل تند و ممنوع کرده

به نقل از مهـشـاد :
مطمئنی؟ فلفل برای قلب ضرر داره ها. مخصوصا چون فشار خون و بالا میبره
مثلا دکتر برای بابا من مصرف فلفل تند و ممنوع کرده

برای درمان نها!! برای پیشگیری آره ...
چون مامانم همیشه میگه فلفل بخورید واسه قلبتون خوبه ، بخصوص قرمز و تندش :-?? البته زیاده روی هم نباید کردا :-"

سرچ کنی هم هست ...
محققان آمریکایی در تحقیقات تازه خود دریافتند که مصرف فلفل قرمز نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی بازی می کند.

محققان آمریکایی گفتند فلفل قرمز برای قلب مفید است زیرا حاوی ماده "capsaicin" است که فواید زیادی دارد.

تازه فلفل باعث کاهش فشار خون میشه و کلسترول رو کاهش میده و باعث کاهش خطر ابتلا به سکته هم میشه ...

حالا میگن واسه بیماری قلبی خوبه چون کلسترول رو کم میکنه و باعث شکسته شدن و دفع راحتتر ش میشه
و یکیش هم همون ماده بالاست که باعث بهبود عروق خونی میشه ...

حالا اگر دکتر برای بیماری قلبی فلفل رو منع کرده شاید بشه نتیجه گرفت که تنها برای پیشگیریش مناسبه

اغلب پزشکان بر این عقیده اند که احتمالا زنان در طی یکنوع جراحی قلب تحت عنوان "جراحی شریان کورنر"، بیش از مردان می میرند و دلیل آن را مریض احوالتر و مسن تر بودن زنان نسبت به به مردان، در زمان عمل جراحی می دانند. اما پزشکی به فالینگت در مرکز پزشکی بروکلین در نیویوررک که در گردهمایی انجمن آمریکایی قلب در دالاس که ماه گذشته تشکیل شده بود، گفت دلیل آن صرفا می تواند این باشد که زنان از نظر جسمانی با مردان تفاوت دارند. فالینگت 1297 نفر مرد و زن را که در سه بیمارستان نیویورک در سال 1989 تحت عمل جراحی قرار گرفته بودند، مورد مطالعه قرار داد. او 15 متغیر را که ممکن بوئد برای بیمار طی عمل خطر مرگ داشته باشند مثل عواملی نظیر دیابت و فشار خون بالا در نظر گرفت و به این نتیجه رسید که اختلافات موجود در میزان مرگ و میر (6/11 درصد زنان و 9/6 درصد مردان) در این بررسی را نمیتوان به هیچ یک از این عوامل نسبت داد. تنها اختلاف در این بود که زنان به طور متوسط دوسال پیرتر بودند که عامل متقاعد کننده ای به نظر نمی آمد. این پژوهشگر به این موضوع ظنین شد که اختلاف ممکن است به اندازه و جثه زنان ارتباط داشته باشد. اشخاص کوچکتر عروق خونی کوچکتری دارند که بیشتر مستعد انعقاد هستند و مشکلتر به هم بخیه می خورند. 

من تازگی ها قلبم یک چند بار درد گرفت.رفتم دکتر گفت از استرسه!آخه من که تو تابستون اصلا استرس ندارم.به نظرتون از چی میتونه باشه؟

Back
بالا