یک درخواست

Hespride

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی (ره)
شهر
قم...قم...قم
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مالی
پاسخ : یک درخواست

به نقل از Hespride :
من چندتا سوال دارم.
1- اينكه كپي پيست هست يا نه، چه ربطي داره به لينك اخبار؟؟؟
به هر حال مهم اينه كه اين هم، كار يه سري از بچه هاي اين سايته. مثل ايرانگردي، مثل مشاعره، مثل كتابخواني و ....

2- با حرف منجم موافقم، كپي پيست هميشه بد نيست. گاهي اوقات لازمه كه آدم كپي كنه. وقتي اطلاعاتي نداري و لازمه كه باشه، مجبوري كپي كني. و مطمئنا بعد از چندبار كپي، ميشه از اين حالت بيرون اومد. نميفهمم اين ديگه چه گيريه كه ميديد به يه نشريه

3- وقتي داريم خودمونو ميكشيم كه آآآآآآآآآآآي محيط اينجا بايد علمي باشه. بايد از حالت سرگرمي دربياد و ... حالا اين خيلي مسخره نيست كه وقتي يه عده سعي كردن يه كار تقريبا علمي انجام بدن، بيايم به بهانه هاي واهي و مضخرف، سنگ اندازي كنيم؟؟؟

4- و سوال اخر اينكه آيا 100% اين مجله كپي پيست بوده؟ مثل 95% از تاپيك هاي اينجا؟؟؟
نه خير. يه بخشايي كپي بوده . نبايد فقط نيمه ي خالي ليوان رو ديد. آقايي كه مياي ميگي چون كپيه حمايت نميكنيم. چرا بقيشو نگاه نميكني؟
آيا همونقدر كه به خاطر كپي پيست بودن مواخذه كردي، همونقدر هم به خاطر اون بخش هايي كه دست نوشته ي خود بچه ها بوده حمايت كردي؟؟؟

دوستان، لطفا به جاي مثبت و منفي!!! دادن، جواب سوالامو بدين (;

• شروع کننده موضوع

monajem

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی اراک
شهر
اراک
مدال المپیاد
کامپیوتر-طلا
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار
پاسخ : یک درخواست

به نقل از مدیریت :
از اونجایی که کپی‌پیست از نظر ما فاقد ارزشه ٬ برای همین از تبلیغ کپی‌پیست خودداری می‌کنیم.

کسی به سوال من جواب نداد ! بالاخره چند درصد این نشریه نوشته خود بچه‌هاست؟
حداكثر سي درصد
طبق نظر من
مطالبي كه تاحالا جاي رسمي چاژ نشدن رو من كپي پيست به حساب نمي آرم
جواب آقاي هسپرايد رو ندادين!
(نميخوايد حمايت كنيد هنوزم؟
مهم زحمتيه كه ما كشيديم نه كپي پيست!)

بالا