نامردا وایسید منم بیام دیگه. کل بندازیم تو headshot . پایهای؟به نقل از Mr.Mamareza :امروز رفتیم گیم نت 4 ساعت بازی کردیم... .
از بچه های اول دوم ما امروز کسی گیم نت نبود؟
من تخصصم زمین های aim هستش...مثله همین headshot... .به نقل از پویا م :نامردا وایسید منم بیام دیگه. کل بندازیم تو headshot . پایهای؟![]()
به نقل از Mr.Mamareza :از بچه ها کانتر + گیم نت باز مشهد کسی هست تو سایت؟
ترجیح میدم باشه که یه سنمی باهاش داشته باشم... .به نقل از The Bug :تو سایت باید باشه حتما؟![]()
آره بازیش تو بچه های خدتون خوبه... .به نقل از oo00oo :نه خدا وکیلی از کل و اینا بگذریم ، امین بازیش خیلی خوبه ... نه واقعا کانترش جای تعریف داره اونجوری که من شنیدم
ممرضا نرو باو دوباره knife میشی باو![]()
شرط بندی در اسلام حرام است [-(به نقل از Immortal :آقا من aim با هر كي بخواد شرطي مي زنم!تو يه سري از سرورا هم تو گروه immortals هستم!تا حالا هم كسي منو aim. نبرده!حريف مي طلبم![]()
هر كي برد ١٠٠٠ تا صلوات واسه اون يكي مي فرسته!اين كه ديگه حلالهبه نقل از ISLAM :شرط بندی در اسلام حرام است [-(
به نقل از Immortal :هر كي برد ١٠٠٠ تا صلوات واسه اون يكي مي فرسته!اين كه ديگه حلاله![]()
Ok .... .به نقل از Immortal :آقا من aim با هر كي بخواد شرطي مي زنم!تو يه سري از سرورا هم تو گروه immortals هستم!تا حالا هم كسي منو aim. نبرده!حريف مي طلبم![]()
حالا بیا ببینا... .به نقل از oo00oo :آقا نوب موب هارو راه ندین تو تاپیک دیگه ای بابا
ممرضا من شرطی باهات میزنم .. اوکی؟؟
تو داست تو برو b منم میرم a
بعد مستقیما میاییم روبرو هم تو با اسنایپ بیا من با چاقو اوکی ؟؟؟![]()
دوما نمیتونن بیان که .... سمینار دارن... .به نقل از پویا م :جمعه بعد امتحان ما بلند شید بریم گیم نت، هد شات بازی کنیم.
خطاب به فرد خاصی نبودبه نقل از Mr.Mamareza :حالا بیا ببینا... .
تو هم شاخ شدی؟
وقتی بازی تک به تکه نمیرن dust
aim بهتره... .
آره تو هم با چاقو بیا... .
(علیخ قبول داری از نحوه حرف زدن(چاقو) فرد در مورد بازی ... میشه سطح بازیشو فهمید؟)
دوما نمیتونن بیان که .... سمینار دارن... .