نامردا وایسید منم بیام دیگه. کل بندازیم تو headshot . پایهای؟به نقل از Mr.Mamareza :امروز رفتیم گیم نت 4 ساعت بازی کردیم... .
از بچه های اول دوم ما امروز کسی گیم نت نبود؟
من تخصصم زمین های aim هستش...مثله همین headshot... .به نقل از پویا م :نامردا وایسید منم بیام دیگه. کل بندازیم تو headshot . پایهای؟
به نقل از Mr.Mamareza :از بچه ها کانتر + گیم نت باز مشهد کسی هست تو سایت؟
ترجیح میدم باشه که یه سنمی باهاش داشته باشم... .به نقل از The Bug :تو سایت باید باشه حتما؟
آره بازیش تو بچه های خدتون خوبه... .به نقل از oo00oo :نه خدا وکیلی از کل و اینا بگذریم ، امین بازیش خیلی خوبه ... نه واقعا کانترش جای تعریف داره اونجوری که من شنیدم
ممرضا نرو باو دوباره knife میشی باو
شرط بندی در اسلام حرام است [-(به نقل از Immortal :آقا من aim با هر كي بخواد شرطي مي زنم!تو يه سري از سرورا هم تو گروه immortals هستم!تا حالا هم كسي منو aim. نبرده!حريف مي طلبم
هر كي برد ١٠٠٠ تا صلوات واسه اون يكي مي فرسته!اين كه ديگه حلالهبه نقل از ISLAM :شرط بندی در اسلام حرام است [-(
به نقل از Immortal :هر كي برد ١٠٠٠ تا صلوات واسه اون يكي مي فرسته!اين كه ديگه حلاله
Ok .... .به نقل از Immortal :آقا من aim با هر كي بخواد شرطي مي زنم!تو يه سري از سرورا هم تو گروه immortals هستم!تا حالا هم كسي منو aim. نبرده!حريف مي طلبم
حالا بیا ببینا... .به نقل از oo00oo :آقا نوب موب هارو راه ندین تو تاپیک دیگه ای بابا
ممرضا من شرطی باهات میزنم .. اوکی؟؟
تو داست تو برو b منم میرم a
بعد مستقیما میاییم روبرو هم تو با اسنایپ بیا من با چاقو اوکی ؟؟؟
دوما نمیتونن بیان که .... سمینار دارن... .به نقل از پویا م :جمعه بعد امتحان ما بلند شید بریم گیم نت، هد شات بازی کنیم.
خطاب به فرد خاصی نبود کلا منظورم هر کسی که میتونست بیاد بودبه نقل از Mr.Mamareza :حالا بیا ببینا... .
تو هم شاخ شدی؟
وقتی بازی تک به تکه نمیرن dust
aim بهتره... .
آره تو هم با چاقو بیا... .
(علیخ قبول داری از نحوه حرف زدن(چاقو) فرد در مورد بازی ... میشه سطح بازیشو فهمید؟)
دوما نمیتونن بیان که .... سمینار دارن... .