چرا زیاد درس می‌خونیم؟ چرا خرخونیم؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع شیدا.م
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

نظر شما در مورد درس خوندن چیه؟

• رای‌دهندگان
    58
  • Poll closed .
پاسخ : چرا زیاد درس میخونیم؟ چرا خرخونیم؟

حتما تو خيلي خرخوني. من كه اصلا امسال درس خودنم نمياد.

به نقل از Blest Girl :
بیشتر معلمای مدرسه ما کسایی هستن که از مدرسه خودمون فارغ التحصیل شدن،یا نه بهتر بگم بیشتر کسایی که فارغ التحصیل مدرسه مون بودن اومدن همین جا تو مدرسه خودمون کار میکنن!!!!یعنی یه جوری که انگار کار گیرشون نیومده مجبوری اومدن معلم شدن... :-&
خب ادم اینا رو میبینه نا امید میشه دیگه،این همه درس بخونیم اخرشم این طوری بشه ؟؟؟؟!!! نوبره به خدا...... :( :(
اینده ما چی میشه؟؟؟
متاسفانه این مشکل تو همه ی مدارس تهران( سمپاد ) هست

چرا ما اینقدر درس می خونیم؟ ---------->ما انقد درس نمیخونیم! ;D

به نقل از .!؟ :
خسته نباشید....
شاید بهتر باشه موضوع رو تغییر بدم:چرا ما باید انقدر درس بخونیم؟

آخرین تلاشمونو میکنیم تا از منجلاب در بیایم ;D

ولی یعنی میتونیم........

ولی درس خوندن از بعضی کار ها هم بهتره.

به نقل از negin.kh3 :
من که به معنای واقعی کلمه درس نمیخونم.
تو کل این تعطیلی من نگاه کتابامم نکردم.
البته ترم اول نتیجه ی تنبلیمم دیدم!
ولی کلا بیخیال شدم یعنی تازگیا از نمره ی کم گرتن خیلی ناراحت نمیشم.

به نقل از Azalia :
حتما تو خيلي خرخوني. من كه اصلا امسال درس خودنم نمياد.

به نقل از .!؟ :

دوستان دقیقا حرفای دل منو زدن!

به نقل از Toobiii :
کی گفته مهندسا و دکترا هم آدمن؟ من خودم تا حالا چندین دکتر دیدم که راننده تاکسی و ... بودن! یا یه عالمه مهندس که مدرکشون فقط داره خاک میخوره! کار کجا بود؟
آخه بستگی به اون جوری که اون آدمه درس خونده هم داره دیگه .
هر سال این همه دکتر از دانشگاه میان بیرون ، ولی یکی دوتاشون هستن که کارای بزرگ کردن و ما می شناسیم دیگه . بالاخره سطحی که اون آدمه هدفش هست هم مهمه . مثلا یکی درس می خونه که مدرک بگیره ، خب در همون حد پاس کردن ترم ها می خونه و مدرک می گیره و همه بهش می گن آقا/خانوم دکتر . ولی یه وقت یکی درس می خونه و تعیین می کنه که دقیقا می خواد چی کاره شه و چی کار کنه . احتمالا به اون چیزی که می خواد هم می رسه . بالاخره تعیین هدف خیلی مهمه خب به نظرم .

مهم هست
اما نه به طور قطع
من خیلی هارو توآشنایان دیدم که هیچ علاقه ای به رشتشون نداشتن اما الان هم خیلی موفق هستن!

ما خیلی داریم به خودمون فشار وارد می کنیم!!
چند وقت پیش دوست مامانم با خانوادش از استرالیا برگشتن . بچشون اونجا مدرسه می رفته. روز اول باباهه پرسیده خوب دختر گلم تو مدرسه امروز چی کار کردین؟ دختره گفته هیچی ورزش کردیم یه خورده باهامون در مورد اعتماد به نفس حرف زدن . نقاشی کشیدیم نهار خوردیم . یه کم بهمون درس دادن! روز دوم باباهه گفته خوب دیگه امروز چی کار کردین ؟بازم تو مدرسه کارایی مثل اینهرو انجام دادن!
باباهه گفتش که اینجوری نمیشه !تو دوشنبه ها که من تهطیلم بمون خونه بهت درس می دم. خلاصه دختره دوشنبه ها مدرسه نمی رفت که مدیرش فهمید و به خانوادش گفتن که بیاد مدرسه . باباش رفت مدرسه و به مدیر موضوعو گفت که اینجوری نمیشه که شما فقط درهفته ساعات خیلی کمی رو با بچم درس کار می کنین. پس من دوشنبه ها خونه نگهش میدارم . بعدش مدیر در جوابش گفت که ما این طرز فکر شمارو 50 سال پیش داشتیم و فهمیدیم که فشار آوردن رو بچه فایده ای نداره . پرورشش مهمتره (!!!!!!!!!!!!!!)

باز خدا رو شکر..
خدا کنه ما از این کمتر نشیم...
درس روو باید برای خودش خوند نه معدل و کنکور وبقیه ی عوامل. :)

به نقل از lili :
باز خدا رو شکر..
خدا کنه ما از این کمتر نشیم...
درس روو باید برای خودش خوند نه معدل و کنکور وبقیه ی عوامل. :)
الان کسی هست که اینطور باشه ؟!

من شخصا تو تابستونم درس نخونم عذاب وجدان میگیرم!بنابراین حس میکنم باید درس خوند همیشه!

من هم همیشه عذاب وجدان دارم !!!

من درس خوندن بهم نمی چسبه..ینی اصلا تو مخم نمی ره...نمی دونم پارسال چجوری آزمون ورودی رو قبول شدم!!
هی می خوام درس خون بشم ولی نمی شه!! :( :((

ما زیاد درس نمی خونیم چون شغلمون مشخصه. دکترای نانو سفوری می گیرم . بعدش که ماشالا تو ایران کار ریخته!!!

به نقل از Amir Joon 2 :
ایول مدیر ! ایول سیستم آموزشی ! بگو به دوره هم برا مدیرای ما بزارن ! درس خوندن به کنار ! آخه برنامه رو نگا : حسابان هندسه فیزیک جبر ! یعنی چی ؟! انیشتین نمی کشه این زنگارو پشت هم ! اونم با دبیرایی که چیزی به نامه استراحت و لبخند براشون تعریف نشده ! به خدا با زندانیایه گوآتمالا این کارا رو نمی کنن !! :(( :(( :((

باز کاش فقط ریاضی و فیزیک بود!دینی و زیستو ادبیات و زبان فارسیو مطالعات(!)! خوب اینا خیلی مزخرفن.به نظر من هر کی 6 تا درسو انتخاب کنه بسه!سیستم باید اینجوری طراحی شه.

به نقل از rojin :
من شخصا تو تابستونم درس نخونم عذاب وجدان میگیرم!بنابراین حس میکنم باید درس خوند همیشه!

جدی؟ من که صد سال تو تابستون درس نمی خونم و عذاب وجدانم ندارم.البته کلا عذاب وجدان ندارم.فقط یه بار سها رو زدم، دردش گرفت بعد غر زد بعد واسه 30 ثانیه دچار عذاب وجدان شدم و بعد تموم شد!

به نقل از نوشین :
ما خیلی داریم به خودمون فشار وارد می کنیم!!
چند وقت پیش دوست مامانم با خانوادش از استرالیا برگشتن . بچشون اونجا مدرسه می رفته. روز اول باباهه پرسیده خوب دختر گلم تو مدرسه امروز چی کار کردین؟ دختره گفته هیچی ورزش کردیم یه خورده باهامون در مورد اعتماد به نفس حرف زدن . نقاشی کشیدیم نهار خوردیم . یه کم بهمون درس دادن! روز دوم باباهه گفته خوب دیگه امروز چی کار کردین ؟بازم تو مدرسه کارایی مثل اینهرو انجام دادن!
باباهه گفتش که اینجوری نمیشه !تو دوشنبه ها که من تهطیلم بمون خونه بهت درس می دم. خلاصه دختره دوشنبه ها مدرسه نمی رفت که مدیرش فهمید و به خانوادش گفتن که بیاد مدرسه . باباش رفت مدرسه و به مدیر موضوعو گفت که اینجوری نمیشه که شما فقط درهفته ساعات خیلی کمی رو با بچم درس کار می کنین. پس من دوشنبه ها خونه نگهش میدارم . بعدش مدیر در جوابش گفت که ما این طرز فکر شمارو 50 سال پیش داشتیم و فهمیدیم که فشار آوردن رو بچه فایده ای نداره . پرورشش مهمتره (!!!!!!!!!!!!!!)

استرالیا رو نمی دونم.ولی یکی از فامیلامون رفته بود انگلیس می گفت بچه دوم دبستان بود ازش پرسیدم چی یاد گرفتین گفت خط بکشیم! دختر عموی خودم کلاس چهارمه تقریبا، خواهرم یه تقسیم بهش داد.فک کنین از یک شروع کرد عدد گذاشتن تا 7! خب حداقل از 5 شرو می کرد!!!

من که اصلا این سیستم آموزشی رو قبول ندارم.نتیجه این سیستم اینه که از کشورای آسیایی و غیره نیروی علمی جذب می کنن.

به نقل از rojin :
من درس بخونم عذاب وجدان می گیرم

به نقل از Blest Girl :
بیشتر معلمای مدرسه ما کسایی هستن که از مدرسه خودمون فارغ التحصیل شدن،یا نه بهتر بگم بیشتر کسایی که فارغ التحصیل مدرسه مون بودن اومدن همین جا تو مدرسه خودمون کار میکنن!!!!یعنی یه جوری که انگار کار گیرشون نیومده مجبوری اومدن معلم شدن... :-&
خب ادم اینا رو میبینه نا امید میشه دیگه،این همه درس بخونیم اخرشم این طوری بشه ؟؟؟؟!!! نوبره به خدا...... :( :(
اینده ما چی میشه؟؟؟

ببین همه ی معلمای شما سمپادین ولی آیا همه ی سمپادی ها معلمن؟ (به به ... چی گفتم ;D)
بعدشم همه ی کسایی که درس می خونن موفق نمی شن ولی همه ی کسایی که موفق شده ان درس خوندن
ما درس نمی خونیم که خود این درس موفقیت بشه واسمون. درس می خونیم که این درسه وسیله ایی بشه واسه موفقیت
----------------
پستای این تاپیک به همه چی مربوطه به جز موضوع تاپیک ;D

به نقل از mahaba :
ببین همه ی معلمای شما سمپادین ولی آیا همه ی سمپادی ها معلمن؟ (به به ... چی گفتم ;D)
بعدشم همه ی کسایی که درس می خونن موفق نمی شن ولی همه ی کسایی که موفق شده ان درس خوندن
ما درس نمی خونیم که خود این درس موفقیت بشه واسمون. درس می خونیم که این درسه وسیله ایی بشه واسه موفقیت
----------------
پستای این تاپیک به همه چی مربوطه به جز موضوع تاپیک ;D
بابا................
راس میگی همه سمپادی ها معلم نیستن اما قبول کن که با این همه سختی که ما میکشیم حقمون خیلی بیشتر از ایناس که الان هست.
فکر میکنم اخر این حرف ها برسه به اینکه جامعه ی ما به تیزهوشا اهمیت نمیده و نمیشه کاریش کرد و ....
و اخرش هم من پشیمون بشم که چرا اصلا این تاپیک رو زدم،که مثل خیلی سوال های دیگه ام پیچونده میشه
هی......روزگار:(

Back
بالا