متاسفانه این مشکل تو همه ی مدارس تهران( سمپاد ) هستبه نقل از Blest Girl :بیشتر معلمای مدرسه ما کسایی هستن که از مدرسه خودمون فارغ التحصیل شدن،یا نه بهتر بگم بیشتر کسایی که فارغ التحصیل مدرسه مون بودن اومدن همین جا تو مدرسه خودمون کار میکنن!!!!یعنی یه جوری که انگار کار گیرشون نیومده مجبوری اومدن معلم شدن... :-&
خب ادم اینا رو میبینه نا امید میشه دیگه،این همه درس بخونیم اخرشم این طوری بشه ؟؟؟؟!!! نوبره به خدا......![]()
اینده ما چی میشه؟؟؟
خسته نباشید....به نقل از .!؟ :چرا ما اینقدر درس می خونیم؟ ---------->ما انقد درس نمیخونیم!![]()
به نقل از negin.kh3 :من که به معنای واقعی کلمه درس نمیخونم.
تو کل این تعطیلی من نگاه کتابامم نکردم.
البته ترم اول نتیجه ی تنبلیمم دیدم!
ولی کلا بیخیال شدم یعنی تازگیا از نمره ی کم گرتن خیلی ناراحت نمیشم.
به نقل از Azalia :حتما تو خيلي خرخوني. من كه اصلا امسال درس خودنم نمياد.
به نقل از .!؟ :چرا ما اینقدر درس می خونیم؟ ---------->ما انقد درس نمیخونیم!![]()
آخه بستگی به اون جوری که اون آدمه درس خونده هم داره دیگه .به نقل از Toobiii :کی گفته مهندسا و دکترا هم آدمن؟ من خودم تا حالا چندین دکتر دیدم که راننده تاکسی و ... بودن! یا یه عالمه مهندس که مدرکشون فقط داره خاک میخوره! کار کجا بود؟
الان کسی هست که اینطور باشه ؟!به نقل از lili :باز خدا رو شکر..
خدا کنه ما از این کمتر نشیم...
درس روو باید برای خودش خوند نه معدل و کنکور وبقیه ی عوامل. :)
به نقل از Amir Joon 2 :ایول مدیر ! ایول سیستم آموزشی ! بگو به دوره هم برا مدیرای ما بزارن ! درس خوندن به کنار ! آخه برنامه رو نگا : حسابان هندسه فیزیک جبر ! یعنی چی ؟! انیشتین نمی کشه این زنگارو پشت هم ! اونم با دبیرایی که چیزی به نامه استراحت و لبخند براشون تعریف نشده ! به خدا با زندانیایه گوآتمالا این کارا رو نمی کنن !!![]()
![]()
![]()
به نقل از rojin :من شخصا تو تابستونم درس نخونم عذاب وجدان میگیرم!بنابراین حس میکنم باید درس خوند همیشه!
به نقل از نوشین :ما خیلی داریم به خودمون فشار وارد می کنیم!!
چند وقت پیش دوست مامانم با خانوادش از استرالیا برگشتن . بچشون اونجا مدرسه می رفته. روز اول باباهه پرسیده خوب دختر گلم تو مدرسه امروز چی کار کردین؟ دختره گفته هیچی ورزش کردیم یه خورده باهامون در مورد اعتماد به نفس حرف زدن . نقاشی کشیدیم نهار خوردیم . یه کم بهمون درس دادن! روز دوم باباهه گفته خوب دیگه امروز چی کار کردین ؟بازم تو مدرسه کارایی مثل اینهرو انجام دادن!
باباهه گفتش که اینجوری نمیشه !تو دوشنبه ها که من تهطیلم بمون خونه بهت درس می دم. خلاصه دختره دوشنبه ها مدرسه نمی رفت که مدیرش فهمید و به خانوادش گفتن که بیاد مدرسه . باباش رفت مدرسه و به مدیر موضوعو گفت که اینجوری نمیشه که شما فقط درهفته ساعات خیلی کمی رو با بچم درس کار می کنین. پس من دوشنبه ها خونه نگهش میدارم . بعدش مدیر در جوابش گفت که ما این طرز فکر شمارو 50 سال پیش داشتیم و فهمیدیم که فشار آوردن رو بچه فایده ای نداره . پرورشش مهمتره (!!!!!!!!!!!!!!)
من درس بخونم عذاب وجدان می گیرمبه نقل از rojin :من شخصا تو تابستونم درس نخونم عذاب وجدان میگیرم!بنابراین حس میکنم باید درس خوند همیشه!
به نقل از Blest Girl :بیشتر معلمای مدرسه ما کسایی هستن که از مدرسه خودمون فارغ التحصیل شدن،یا نه بهتر بگم بیشتر کسایی که فارغ التحصیل مدرسه مون بودن اومدن همین جا تو مدرسه خودمون کار میکنن!!!!یعنی یه جوری که انگار کار گیرشون نیومده مجبوری اومدن معلم شدن... :-&
خب ادم اینا رو میبینه نا امید میشه دیگه،این همه درس بخونیم اخرشم این طوری بشه ؟؟؟؟!!! نوبره به خدا......![]()
اینده ما چی میشه؟؟؟
بابا................به نقل از mahaba :ببین همه ی معلمای شما سمپادین ولی آیا همه ی سمپادی ها معلمن؟ (به به ... چی گفتم)
بعدشم همه ی کسایی که درس می خونن موفق نمی شن ولی همه ی کسایی که موفق شده ان درس خوندن
ما درس نمی خونیم که خود این درس موفقیت بشه واسمون. درس می خونیم که این درسه وسیله ایی بشه واسه موفقیت
----------------
پستای این تاپیک به همه چی مربوطه به جز موضوع تاپیک![]()