• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چرا زیاد درس می‌خونیم؟ چرا خرخونیم؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع شیدا.م
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

نظر شما در مورد درس خوندن چیه؟

• رای‌دهندگان
    58
  • Poll closed .
پاسخ : چرا زیاد درس می‌خونیم؟ چرا خرخونیم؟

زیاد درس خوندن یا همون خرخونی هم اکتسابیه هم ذاتی ! یعنی یک‌سری هستن از همون ابتدایی این مدلی بودن و الانم همینن ! یکسری دیگه وقتی شروع میکنن به خرخونی که احساس جدی بودن بکنن توی نتیجه‌ی این خوندنا. مثلاً طرف میگه کنکور دارم باید بخونم یا مثلاً نهایی دارم پس باید بخونم. بعضی موقع ها هم طرف توی یک رقابت قرار میگیره که انگیزه میده بهش که خر(!) بزنه. این مورد آخر شاخه ای از مورد دومی بود. در کل بخونید ضرر نمیکنید. ;D

این مشکل از بچه ها نیس
مشکل اصلی از سوالات ورود ب سمپاد است
ب نظر من باید نوع سوالات برای قبولی توی مراکز سمپاد رو عوض کنن
یک سری سوال بزارن ک واقعا کسایی ک تیزهوشن بتونن اونارو جواب بدن..نه اونایی ک شبانه روز توی این کلاس اون کلاس و..
درس خوندن هم خوبه منتها ب اندازش
ک متاسفانه الان کسایی ک درس خیلی میخونن میرن تو سمپاد ک ممکنه وسط کار کم بیارن و کنکور و خراب کنن

بابا این همه درس که چی شه؟ آخرش 2 متر در 1 متر جایه دیگه تازه اونم دو طبقه

به نقل از @Y!z@ :
بابا این همه درس که چی شه؟ آخرش 2 متر در 1 متر جایه دیگه تازه اونم دو طبقه
با اين حرف شما ما اينطور بايد مثل جد جد جدمون بالا درختا بالا پايين بپريم :)) خدا عقل داده برا چى؟ که بگيم که چى؟‌آخرش که يه قبره..؟
:))
درس بد نيس،بچه ها اينقد بهونه ميارن و درسو بد جلوه ميدن که چى؟‌ ميخواى راجب دوروبرت هيچ ندونى؟ :-" بنظر من علاقه به علم و اکتشاف و خلاقيت در انسان يه چيز ذاتيه! و نميشه دست ازش برداشت حالا اين خودش درجه داره! يکى عشقش درس و علمه ، يکى علاقه داره يکى بدش مياد . اونم بدش نمياد بدليل نياز به تلاش داشتن علم ، فرد تنبله حس زحمت دادن به خودشو نداره ، !
خر زدن فرق داره! ميخواى بگي منم درس خونم ، بلدم درسارو، خيلى خوبم بلدم درحالى که فقط دارى مثه خر ميخونى! خرم درس بخونه، ياد ميگيره؟ نه! ميشينه نگا ميکنه!! بس که خره! :-"

به نقل از Mehraneh. :
با اين حرف شما ما اينطور بايد مثل جد جد جدمون بالا درختا بالا پايين بپريم :)) خدا عقل داده برا چى؟ که بگيم که چى؟‌آخرش که يه قبره..؟
:))
درس بد نيس،بچه ها اينقد بهونه ميارن و درسو بد جلوه ميدن که چى؟‌ ميخواى راجب دوروبرت هيچ ندونى؟ :-" بنظر من علاقه به علم و اکتشاف و خلاقيت در انسان يه چيز ذاتيه! و نميشه دست ازش برداشت حالا اين خودش درجه داره! يکى عشقش درس و علمه ، يکى علاقه داره يکى بدش مياد . اونم بدش نمياد بدليل نياز به تلاش داشتن علم ، فرد تنبله حس زحمت دادن به خودشو نداره ، !
خر زدن فرق داره! ميخواى بگي منم درس خونم ، بلدم درسارو، خيلى خوبم بلدم درحالى که فقط دارى مثه خر ميخونى! خرم درس بخونه، ياد ميگيره؟ نه! ميشينه نگا ميکنه!! بس که خره! :-"

فک کنم نفهمیدی B-)
کلا شوخی کردم :))
آخه به ما به زور میخوان درس بدن خوب آدم بدش میاد دیگه :(
آدم ( به خصوص نوجوونا ) دوس داره خودش کاراش رو انجام بده اما وقتی یکی بهش میگه فلان کن از اون کار بدش میاد مثلا
30 ثانیه دیگه میخوای پاشی بری مشق بنویسی ( خودت تصمیم میگیری ) بعد ثانیه ی 25 مامانت میگه پاشو برو مشقات رو بنویس خوب تو بدت نمیاد ؟
حرصت در نمیاد ؟

زیاد خوندن بیشتر مواقع خیلی چیز خوبیه ! یا همون به تعبیر ِ خودمونی ، خرخونی ... من چون از اول عادت نکردم زیاد بخونم و از وقتم درست استفاده کنم ، الان هرکاری می کنم ساعت مطالعه م به بیشتر از 3-4 ساعت در روز نمی رسه ... و مطمئنا برای نتیجه گرفتن توی کنکور باید رویه م ُ عوض کنم ...

درس خوندن چیزمزخرفیه.علم آموزی بهتره.به نظرم باید کتاب درسیوفقط شب امتحان خوند اگه قراربرخوندن کتاب درسیه خوب همه میخون پس فرق مابا دانش آموزای عادی چیه؟

به نظر شما فرقی داریم؟!
+ شما نمی خوای کنکور بدی؟؟ من که می خوام کنکور بدم ، وگرنه منم خیلی بیشتر دوست داشتم تو زمینه های مورد علاقه م مطالعه آزاد داشته باشم به جای خوندن چندین باره ی کتاب درسی .

تنها چیز خوبی که تو دنیا دیدم درس خوندنه....
واقعا از ته دل میگم.. :لایک

Back
بالا