برای چه کاری میخوای ؟ ، یعنی چه کار هایی میکنی ؟به نقل از بچه+ :من چند سالی هست از اوبونتو استفاده میکنم ولی از 10.10 به بعد خوشم نیو مد و دیگه آپدیتش نکردم...
الان میخوام دوباره لینوکس نصب کنم(البته هنوز اوبونتو)،چه توضیعی پیشنهاد میشه؟
الان یعنی یک درایو NTFS از ویندوز داری که نمیخونه؟ دقیقا منظورت چیه که نمیخونه؟ جایی نشون نمیده یا با اروری مواجه میشی؟به نقل از amparisay :سلام
من توی ویندوز 3تا درایو دارم، اولی که ویندوز توش نصبه و لینوکس، دومی و سومی هم NTFSهتسند. توی لینوکس یکیش رو میشناسه، یکیش رو نه! چرا اینطوریه!؟ چه توضیح بیشتری باید بدم که بشه کمک کرد؟! اوبونتو 12.04 دارم.
نه جایی نشونش نمی ده. 3تا درایو دارم، دوتاش رو توی لینوکس می بینم، یکیش رو نمی بینم.به نقل از پویا م :الان یعنی یک درایو NTFS از ویندوز داری که نمیخونه؟ دقیقا منظورت چیه که نمیخونه؟ جایی نشون نمیده یا با اروری مواجه میشی؟
وارد برنامهي disk utility بشید و بفهمید که اون درایوی که نشون نمیده مال کدوم sda هست. این رو میتونید از طریق فیلد device بفهمید. وقتی میرید رو یه پارتیشن کلیک میکنید داخل اطلاعاتش نوشته مثلا: devive : /dev/sdaFELANبه نقل از amparisay :نه جایی نشونش نمی ده. 3تا درایو دارم، دوتاش رو توی لینوکس می بینم، یکیش رو نمی بینم.
همین کارای عادی نت و آهنگ و این چیزا،کار خاص هم یکم برنامه نویسی c++به نقل از The Smith :برای چه کاری میخوای ؟ ، یعنی چه کار هایی میکنی ؟
به درصد گشادیت ربط داره! مثلا اگه خیلی گشادی همون کوبونتو یا اوبونتو نصب کنبه نقل از بچه+ :همین کارای عادی نت و آهنگ و این چیزا،کار خاص هم یکم برنامه نویسی c++
خوب همین ubuntu بهترین گزینس ، میدونم مشکلت با محیط ـش چیه ولی یه مدّت گه بگذره عادت میکنیبه نقل از بچه+ :همین کارای عادی نت و آهنگ و این چیزا،کار خاص هم یکم برنامه نویسی c++
خب شما یه کاری بکنی، بزن :به نقل از amparisay :توی لینوکس الان حواستم عکسش رو سیو کنم بذارم اینجا که ببینی اما توی ویندوز که میام باز نمیشه اصلا اون عکسه! خیلی باحاله! کلا لینوکس ویندوز رو مثل اینکه به رسمیت نمی شناسه نه؟!
اصلا توی درایو هایی که توی Disk Utility میان نیست همچین چیزی!
sudo mkdir /media/temp
ls /dev
sudo mount /dev/sda1 /media/temp
sudo umount /media/temp
sudo mount /dev/sda2 /media/temp
میشه بپرسم در چه دنیایی FreeBSD از لینوکس بهتره؟به نقل از Ehem_Ehem :به درصد گشادیت ربط داره! مثلا اگه خیلی گشادی همون کوبونتو یا اوبونتو نصب کن
اگه نه گشاد نیستی، یه چیز توپ مثل freebsd ( لینوکس نیست اما ار لینوکس بهتره ) نصب کن بعد بیا روش kde کانفیگ کن بعد قشنگ mplayer و اینا رو هم که نصب کنی از اوبونتو بهتر میشه. ولی ممکنه سه چهار روز مجبور شی فکرتو به کار بگیری برای راه اندازیش ...
بعلاوه اینکه یه سری توزیع خانگی خوب هم هست. مثل mint ، مثل mandriva و ...
لینوکس لینوکسه دیگه ... هر کدوم که از اسمش خوشت اومد نصب کن ...
جامعه ویندوز بزرگتره! اما ویندوز بهتره؟به نقل از sjazayeri :میشه بپرسم در چه دنیایی FreeBSD از لینوکس بهتره؟
کدوم Hardware Support ش بهتره؟
روش نصب نرم افزار تو کدوم بهتره؟
کدوم جامعه بزرگتری داره؟
کدوم توسعه دهنده های بیشتری داره؟
واقعا اینقدر پیچیده نیست فهم این حقیقت که سخت بودن به معنی شاخ بودن نیست, سنگ ۲۰۰ کیلوگرمی بلند کردن هم خیلی سخته!
من نگفتم "لینوکس بهتره چون جامعه بزرگتری داره", حرف من اینه که لینوکس با توجه به اون برایند فاکتور هایی که نام بردم(و نبردم) بهتره.(برای اکثر استفاده ها)به نقل از Ehem_Ehem :جامعه ویندوز بزرگتره! اما ویندوز بهتره؟
فقط اینو بگم ... کافیه آمار های پایداری رو بررسی کنی ...
دقیقا!واقعا برای هرکاری مناسب نیست ...
freebsd برای یه یوزر خانگی مناسب نیست.
مثلا کسی که میخواد فیلم ببینه با کامپیوتر، مسلما نمیره سراغ netbsd !!!
با توجه به سوالی که پرسید فکر نکنم جواب مفیدی بوده باشه, بیشتر میتونست باعث گیج شدن بشه.من اگر به اون دوست عزیزمون گفتم، هدفم این بود که اولا freebsd رو بشناسه، ثانیا انتخاب های بیشتری داشته باشه
خب چون با wubi نصب کردی قضیه فرق میکنه ! اگه چیز زیادی رو لینوکس نداری میتونی از تو ویندوز اوبونتو رو آن ایسنتال کنی بعد رو یه درایو دیگه نصب کنی .به نقل از Sobhan Khan™ :@ جواد : من با wubi اوبونتو رو کنار ویندوز نصب کردم ، و یادم رفت درایو مورد نظرم رو انتخاب کنم و این به صورت Default خودش روی C: نصب کرد .
حالا میخوام از خود لینوکس این بکاپ رو بگیرم تا لینوکس رو از روی C پاک کنم و ببرم یه درایو دیگه ، با این میشه ؟!
نمیخوام از یک درایو بگیرم بکاپ رو فقط .
/var/cache/apt/archives/
mkdir apt_backup
cp -uv /var/cache/apt/archives/*.deb ./apt_backup
sudo cp -uv ./apt_backup/*.deb /var/cache/apt/archives/
sudo apt-get update