• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تاپیک سوالات لینوکس

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ibtkm
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بدون اینترنت سخت میشه، پرینترت خیلی قدیمیه؟ چون احتمال زیاد بدون نصب درایور جدا، کرنل لینوکس بتونه پرینتر رو بشناسه.
سرویس cups رو هم یه چک بکن ببین نصب هست یا نه
حجم درایور پرینتر ها معمولا چقدره؟ شاید تونستم دانلود کنم
( من به اینترنت وصلم اما سرعت و حجم محدودی دارم )

سوالم شاید عجیب باشه، راهی هست از همون درایور ویندوز بتونم استفاده کنم؟ مثلا کمی تغییر داد
نه اونو نمیشه استفاده کرد
احتمالا با کاپس بازی کنی راه میوفته

حجم درایور پرینتر ها معمولا چقدره؟ شاید تونستم دانلود کنم
( من به اینترنت وصلم اما سرعت و حجم محدودی دارم )
بنظرم چون اسمش اومده درایورش اوکیه.
کلا از کرنل لینوکس‌ انتظار میره دیوایس‌های مرسوم رو خودش شناسایی کنه

بنظرم چون اسمش اومده درایورش اوکیه.
کلا از کرنل لینوکس‌ انتظار میره دیوایس‌های مرسوم رو خودش شناسایی کنه
خب خوبه.

فقط روی کرنل های قدیمی همین جوریه؟

خب خوبه.

فقط روی کرنل های قدیمی همین جوریه؟
درایورها تو لینوکس جالب و قوی‌ان کلا، حدود ۷۰ درصد کد‌های کرنل مربوط به همین درایور هاست.(قسمتی که بهش ماژول های کرنل میگن) حالا تو هرچقدر کرنلت جدید تر باشه دیوایس‌های بیشتر و جدیدتری هم ساپورت میکنه.

درایورها تو لینوکس جالب و قوی‌ان کلا، حدود ۷۰ درصد کد‌های کرنل مربوط به همین درایور هاست.(قسمتی که بهش ماژول های کرنل میگن) حالا تو هرچقدر کرنلت جدید تر باشه دیوایس‌های بیشتر و جدیدتری هم ساپورت میکنه.
آره خیلی جالبه درایور ها.
ولی ایکاش یه فکری به درایور های انویدیا می کردن.
شاید نقطه ضعفشون اینه.

ولی نمی‌دونم چرا انقدر با انویدیا مشکل دارن ولی با ای‌ام‌دی راحتن

آره خیلی جالبه درایور ها.
ولی ایکاش یه فکری به درایور های انویدیا می کردن.
شاید نقطه ضعفشون اینه.

ولی نمی‌دونم چرا انقدر با انویدیا مشکل دارن ولی با ای‌ام‌دی راحتن
مشکل خود انویدیاس، البته اوضاع نسبت به چندسال پیش بهتره. انویدیا خودش باید درایور دیواس هاش رو برای لینوکس بنویسه و ارائه بده، اینکارم ظاهرا با یه‌سری درایور کلوز سورس داره انجام میده

مشکل خود انویدیاس، البته اوضاع نسبت به چندسال پیش بهتره. انویدیا خودش باید درایور دیواس هاش رو برای لینوکس بنویسه و ارائه بده، اینکارم ظاهرا با یه‌سری درایور کلوز سورس داره انجام میده
واقعا درک انویدیا نمی‌کنم.
خیلی با اوپن سورس بودن مشکل داره.

ولی یک سری درایور اوپن سورس هستن اونا جریانشون چیه ؟

واقعا درک انویدیا نمی‌کنم.
خیلی با اوپن سورس بودن مشکل داره.

ولی یک سری درایور اوپن سورس هستن اونا جریانشون چیه ؟
نمیدونم اونارو خود nvidia میده یا نه ولی کامیونیتی هم میتونه درایور بنویسه:)
یه سری آدم میشنن سخت‌افزار‌های بسته رو مهندسی معکوس میکنن و سعی میکنن خودشون درایوش کنن. مثلا خیلی از قسمت‌های مک‌بوک های سری m اپل درایور های اپن سورسی دارن که خود اپل ارائه نکرده

نمیدونم اونارو خود nvidia میده یا نه ولی کامیونیتی هم میتونه درایور بنویسه:)
یه سری آدم میشنن سخت‌افزار‌های بسته رو مهندسی معکوس میکنن و سعی میکنن خودشون درایوش کنن. مثلا خیلی از قسمت‌های مک‌بوک های سری m اپل درایور های اپن سورسی دارن که خود اپل ارائه نکرده
خیلی جالبه.
بعد اونا بهینه‌ترند یا درایور های خودشون؟

• لایک
امتیازات: C@v
خیلی جالبه.
بعد اونا بهینه‌ترند یا درایور های خودشون؟
با احترام و کمال تشکر از همه‌ی کسایی که درایور مینویسن تا زندگی ما راحت‌تر بشه، در مورد سخت‌افزارهای کلوز سورس، درایور های آفیشیال بهینه‌تر و کامل تر و کم باگ تر هستن.

درایورها جایی از سیستم‌عامل قرار میگیرن که بهش میگن kernel space. نزدیک ترین قسمت به سخت افزار. فرض کن تو یه دیوایس سخت‌افزاری توسعه دادی و میخوای تو کامپیوترت ازش استفاده کنی. نقطه اتصال سخت‌افزار تو با مادربورد کامپیوترت میشه یه اینترفیس. اینترفیس ها هم زیادن، از ساتا و اسکازی بگیر تا usb و pci و ...
حالا درایور اون چیزیه که به kernel space یاد میده که از طریق‌یکی ازین اینترفیس‌ها چطوری بتونه با دیوایس تو حرف بزنه.
و هیچکس بهتر از تو که سازنده اون دیوایس هستی، زبون حرف زدن با دیوایس تورو بلد نیست.

فرض کن که دیوایس تو به دست من رسیده، رو ویندوز هم درایورش رو ارائه دادی ولی رو لینوکس نمیخوای بدی. من مجبورم دیوایس و درایور تورو مهندسی معکوس کنم، باید رو اون اینترفیس شنود کنم و دونه دونه فاکشنالیتی های دیوایس تورو پیدا کنم که چطوری کار میکنه و بعد درایوری آماده کنم که با دیوایست همونجوری رفتار کنه که درایور خودت رفتار میکنه.
حالا از بین مثلا ۱۰ تا فانکشالیتی دیوایس تو ممکنه ۲ تاش رو اصلا نتونم پیاده‌سازی کنم، ۲ تاش هم باگی توسعه بدم

با احترام و کمال تشکر از همه‌ی کسایی که درایور مینویسن تا زندگی ما راحت‌تر بشه، در مورد سخت‌افزارهای کلوز سورس، درایور های آفیشیال بهینه‌تر و کامل تر و کم باگ تر هستن.

درایورها جایی از سیستم‌عامل قرار میگیرن که بهش میگن kernel space. نزدیک ترین قسمت به سخت افزار. فرض کن تو یه دیوایس سخت‌افزاری توسعه دادی و میخوای تو کامپیوترت ازش استفاده کنی. نقطه اتصال سخت‌افزار تو با مادربورد کامپیوترت میشه یه اینترفیس. اینترفیس ها هم زیادن، از ساتا و اسکازی بگیر تا usb و pci و ...
حالا درایور اون چیزیه که به kernel space یاد میده که از طریق‌یکی ازین اینترفیس‌ها چطوری بتونه با دیوایس تو حرف بزنه.
و هیچکس بهتر از تو که سازنده اون دیوایس هستی، زبون حرف زدن با دیوایس تورو بلد نیست.

فرض کن که دیوایس تو به دست من رسیده، رو ویندوز هم درایورش رو ارائه دادی ولی رو لینوکس نمیخوای بدی. من مجبورم دیوایس و درایور تورو مهندسی معکوس کنم، باید رو اون اینترفیس شنود کنم و دونه دونه فاکشنالیتی های دیوایس تورو پیدا کنم که چطوری کار میکنه و بعد درایوری آماده کنم که با دیوایست همونجوری رفتار کنه که درایور خودت رفتار میکنه.
حالا از بین مثلا ۱۰ تا فانکشالیتی دیوایس تو ممکنه ۲ تاش رو اصلا نتونم پیاده‌سازی کنم، ۲ تاش هم باگی توسعه بدم
راست می‌گی.
خیلیی متشکرم از توضیحاتتون.

ولی بازم فکر میکنم ارزش کاری که درایورنویس های اوپن سورس میکنن خیلی بیشتره.
انویدیا خودش میدونه چه قابلیت هایی داره درایور ها و چجوری با دستگاه حرف بزنه.
اما اون درایور نویسا باید بشینن دقیق کل شونو مهندسی معکوس کنن.

بازم متشکرم از توضیحاتت

• دابل‌لایک
امتیازات: C@v
بازی خوب که توی مخازن یا یه جای در دسترس باشه پیشنهاد بدید

میرور ایرانی برای لینوکس مینت چی هست؟

• لایک
امتیازات: Mojo
  • دابل‌لایک
فکر کنم یه مشکلی هست.
من می‌رم ولی اون فایل همش خالیه و نوشته که
This system was installed using small removable media. The matching Deb cdrom entires were disabled at end of installation

باید چیکار کنم چون دبیان و اوبونتو اینجوری نبودن
خودم تا حالا ازش استفاده نکردم فقط تنها میرور مینت ایرانیه که پیدا کردم بقیه جاها فقط میرور اوبونتو و دبیان دارن

• دابل‌لایک
Back
بالا