ememlia
(⊙_◎)
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
یکسانن ولی مثل هم نصب نمیشن+ برنامههایی که مخصوص لینوکسن برای همهی توزیعهای مختلفش یکسانن یا باز اونم فرق میکنه؟
درواقع اینطور نیس ک تو یچیز دانلود کنی و بعدش نکست نکست بزنی نصب شه .....هر توزعی یه پکیج منجر داره ک نرم افزار هاتو واست نصب میکنه مثلا من رو آرچ اگه بخام opera رو نصب کنم باید تو ترمینال بزنم :
sudo pacman -S opera
حالا اگه اوبونتو یا مینت داشتم باید میزدم
sudo apt install opera
اگه فدورا داشته باشم باید بزنم
sudo dnf -y opera
دیگه هر توضیعی داشته باشی ب همون عادت میکنیحالا اگه اوبونتو یا مینت داشتم باید میزدم
sudo apt install opera
اگه فدورا داشته باشم باید بزنم
sudo dnf -y opera
حالا اوبونتو و مینت خودشون اپ سنتر دارن ک خودشون واست نصب میکنن چیزی ک میخوای.....برنامه های معمولی رو البته
من الان مثلا یه برنامه میخوام ب فرض any desk رو میخام .........میام رو اینترنت میزنم این چ طور نصب میشه ...اونم مگه ب فرض اگه این کد رو تو ترمینال بزنی نصب میشه
بعضی موقع عا پیچیده تر میشه باید از git استفاده کنی یا مثلا من الان سه تا پکیج منجر مختلف دارم ک کارم راه بیوفته
اصولا اینطوره ک ب مشکل میخوری ....سرچ میکنی.....مشکلت رو حل میکنی :-)
یسری از لینوکس های مینیمال مث تیلز ک قبلا گفتم کلا رو فلش نصب میشن و میشه ازش استفاده کرد+ راستی من یه چیزایی شنیدم راجع به اینکه سیستم روی یو اس بی نصب بشه و قابل حمل باشه اون قضیش چیه؟![]()
هم اوبونتو و هم مینت رو ک خودم چک کردم میتونی رو فلش برن کنی و سیستمت رو باهاش بوت کنی و ازش استفاده کنی بدون اینکه نصبش کنی
واسه برن کردن روی فلش باید از برنامه ای مث روفوس استفاده کنی
قاعدتا کرکی باید نصب کنیاین ویندوز لایسنس هم لازم داره؟

و اینکه کاملا همهی کارایی ویندوز رو داره؟
همه کارایی ویندوز رو داره ولی خب احتمالا پرفرمنسش مث وقتی ک فقط ویندوز داری نیس
احتمالا آرهاینکه کنار لینوکس نصب شده سیستم بیشتری مصرف نمیکنه؟