hashor
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلّی
- شهر
- تهران
- مدال المپیاد
- کامپیوتر [در حال مطالعه]
پاسخ : تاپیک سوالات لینوکس
نم ورژن 11.10 رو گرفتم و نصب کردم حالم بهم خورد
اصلا هیچّی نداره
به نظر شما کدوم توزیع بهتره
به جز اوبونتو ؟!
آخه آقا پویا اوبونتو خیلی خیلی ضایعسبه نقل از پویا م :دوستان عزیز لطفا توجه کنید!
۱- هک اصن اینطوری نیستش که بگیم این سیستمعامل رو میخوام که باهاش یه چیزیو هک کنم! دربارهی هک باید بگم که سیستمعامل صرفا میتونه بسته به هدف شما به شما یه کمکهایی بکنه. مثلا شما وقتی می خواین برای یک اپلیکیشن لینوکسی یک اکسپلویت(کد مخرب) بنویسید خب بهتره لینوکس داشته باشید. حالا خلاصهی حرفم میشه چی؟
الف) بسته به هدف شما در هک، ممکنه ویندوز و لینوکس و حتی مک فرقی نکنن!
ب) و اگر فرض کنیم سیستمعامل شما قراره لینوکس باشه، صرفا کرنلش مهمه و اینکه چه توزیعی هست فک نمی کنم خیلی مهمه باشه
۲- در جواب دوست عزیزمون JB باید بگم که سایت آشیانه رو مطلقا توصیه نمی کنم و به عنوان یک پیشنهاد دوستانه میگم که کلا سمت آشیانها و مقالاتش نرید!!
به شخصه برای آشنایی دوستان با لینوکس و توزیعات یکی منوآل خود یک توزیع مثل اوبونتو رو توصیه میکنم . مثلا هر وقت یک توزیع از اوبونتو میاد بیرون، یک منوال داک منتشر میکنه و دیگری کتاب LPIC1 study guide هستش که به نظرم بسیار کتاب مفید و قابل اعتمادی هستش.
۳- دوستان backtrack هیچ هیچ هیچ هیچ آش دهنسوزی نیست! صرفا یکسری ابزار دیفالت داره که کلی از اونها به درد نمیخوره! شما میتونید ابزارهایی که به دردتون میخورد رو اوبونتو، فدورا، آرچ و .... نصب کنید. خلاصه اینکه backtrack هیچی نیستش!
نم ورژن 11.10 رو گرفتم و نصب کردم حالم بهم خورد
اصلا هیچّی نداره
به نظر شما کدوم توزیع بهتره
به جز اوبونتو ؟!