SR
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- شهید اژه ای 1
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 00
- مدال المپیاد
- درست نخوندم به جایی نرسیدم
- رشته دانشگاه
- مهندسی برق
پاسخ : نرم افزار های طراحی شماتیک و برد مدار چاپی
ولی اگه منظورت بعد از آپدیت کردن میتونی قطعات رو تو PCB جا به جا کنی اینکه مسأله ای نیست
با این حال اصلا نفهمیدم ربط این:
با این حال شماتیک فقط در نحوه اتصالات و وجود قطعات دخالت داره نحوه کشیدن مسیر ها بین دو نقطه معلوم شده در شماتیک و جایگذاری قطعات شماتیک تو PCB ربطی به خود شماتیک نداره
در کل نفهمیدم چی شدبه نقل از daneshvar.amr :با سلام. در حال حاضر تنها روز های دوشنبه و چهارشنبه به نرم افزار Altium Designer دسترسی دارم. همون طور که خودتون می دونید اول شماتیک مدار را داخل نرم افزار طراحی می کنیم(اضافه کردن قطعات، اتصالات و ...) و سپس با گزینه ی Update to PCB.doc آن را به روی صفحه شطرنجی سیاه که مختص pcb می باشد، می بریم. در حال حاضر، شماتیک خود را دارم روی کاغذ شطرنجی می کشم که چهارشنبه روی نرم افزار پیاده کنم. سوالم اینه که وقتی شماتیک رو به فایل پی سی بی می بریم، آیا می توان جای قطعات اضافه شده را جا به جه کرد تا track ها به خوبی میزان شوند؟(مدار 2 رو می باشد) زیرا روی کاغذ شطرنجی توجهی با مکان قطعات روی صفحه و این که track ها چگونه باید کشیده شوند نکرده ام. تنها مشخص کرده ام که هر پایه قطعه یا سوراخ باید به کجا برود
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
ولی اگه منظورت بعد از آپدیت کردن میتونی قطعات رو تو PCB جا به جا کنی اینکه مسأله ای نیست
با این حال اصلا نفهمیدم ربط این:
به این چیه؟سوالم اینه که وقتی شماتیک رو به فایل پی سی بی می بریم، آیا می توان جای قطعات اضافه شده را جا به جه کرد تا track ها به خوبی میزان شوند؟
زیرا روی کاغذ شطرنجی توجهی با مکان قطعات روی صفحه و این که track ها چگونه باید کشیده شوند نکرده ام. تنها مشخص کرده ام که هر پایه قطعه یا سوراخ باید به کجا برود
با این حال شماتیک فقط در نحوه اتصالات و وجود قطعات دخالت داره نحوه کشیدن مسیر ها بین دو نقطه معلوم شده در شماتیک و جایگذاری قطعات شماتیک تو PCB ربطی به خود شماتیک نداره