نکسوس 6 غلظت فبلتش خیلی بالاس داره میرسه به تبلتبه نقل از am.ma :بستگی داره خب ! یکی از آی او اس خوشش میاد ، یکی گوشی 4 اینچ خوشش نمیاد و ... !
ولی از نظر سخت افزاری ، نکسوس 6 و جی3 خیلی بهترن (رو کاغذ ! )
به نقل از Nirman :نکسوس 6 غلظت فبلتش خیلی بالاس داره میرسه به تبلت
به نظرم نکسوس 5 دلچسب تر بود :/
xiaomi از نزدیک ندیدم تا حالا! اما رو کاغذ که گوشیای خوبی داره!به نقل از am.ma :نمیدونم والا :د
عاقا Xiaomi خوبه ؟ یه چیز شاخ تر از هوآویه گوشیاش !
تو بنچمارکام ، معمولا رنک یکو دارن !
نمیدونم چرا کلا به برندای چینی اعتماد ندارم
شما اول نوت 4 هم تو مغازه که رفتی بیین بعد هر کدومو خواستی.به نقل از Jok3r :)) :آقا ببخشيد من اينقدر سوال ميكنم آخه روز به روز بودجم كم و زياد ميشه به خاطر همينه
به نظرتون iphone6 يا iphone 5S ؟؟؟؟
بعد تا اين رنج قيمت گوشي بهتر از اينا هست؟؟؟
نميخوام فبلت باشه مثه nexus 6
لطفا درست راهنمايي كنين خيلي گيييج شدم
به نقل از Jok3r :)) :آقا ببخشيد من اينقدر سوال ميكنم آخه روز به روز بودجم كم و زياد ميشه به خاطر همينه
كى مياد؟؟به نقل از امیررضا رحمتی :آقا وایسین اس 6 بخرین!
زی 3 رو نمی دونم ولی زی 2 رو میدونم اینطور نیسبه نقل از پگاه :اینکه z3 و z3c صفحه اش و پشت گوشی ترک میخوره در چه حد درسته؟
( دارین به کسی جواب میدین که خیلی گوشیش خواهد افتاد زمین )
+ به جز آیفون، بقیه گوشی هایی که الان بیشتر هست رو به ترتیب کیفیت دوربین و مقاومت در برابر ضربه بگین لطفن
محدودیت قیمت ترجیحا زیر 2 یا همون حدودای 2
یه قاب ژله ای واقعا ۹۰ درصد مشکلات افتادگی رو حل میکنه ها !به نقل از پگاه :اینکه z3 و z3c صفحه اش و پشت گوشی ترک میخوره در چه حد درسته؟
( دارین به کسی جواب میدین که خیلی گوشیش خواهد افتاد زمین )
+ به جز آیفون، بقیه گوشی هایی که الان بیشتر هست رو به ترتیب کیفیت دوربین و مقاومت در برابر ضربه بگین لطفن
محدودیت قیمت ترجیحا زیر 2 یا همون حدودای 2
به نقل از AliEBR :زی 3 رو نمی دونم ولی زی 2 رو میدونم اینطور نیس
ابعاد گوشی چقد براتون اهمیت داره؟
سیستم عاملش؟
به نقل از میم ح میم دال :یه قاب ژله ای واقعا ۹۰ درصد مشکلات افتادگی رو حل میکنه ها !
من شخصا ۶ دارم. بینهایت راضیام.به نقل از Jok3r :)) :آقا ببخشيد من اينقدر سوال ميكنم آخه روز به روز بودجم كم و زياد ميشه به خاطر همينه