به نقل از خشـایار :گوگل تا قبل از نکسوس 6 استراتژیش این بود که با کمترین قیمت یه گوشی عالی بده بیرون، آره هیچوقت بهترین نبودن ولی خاص بودن!
خاص بودنشون هم باعث میشد که واسه مخاطباش بهترین باشن!
این سری هم رو قیمتش 150$ تخفیف زده که سعی کنه مثل قبل قیمت بهتری رو بده! بازم اگر از دید امکانات، عمر باتری و کیفیت دوربین و صفحه نمایش و اینا چیزا نگاه کنی از Note 4 پایین تره حتی با این قیمت!
خب اصولا منم قصد دارم وارد کارای برنامه نویسی بشم واسه همین انتخاب اولم نکسوس بود ولی خب گفتم مقایسه کنم! شما خودت مختاری! منم فقط مقایسه کردم!
اصولا شما گوشی های خاصشونو نگاه میکنین میگین خوبه! گوشی های معمولیشو نگاه کن، ماهی 2تا گوشی میده بیرون بدون هیچ ساپورت درست حسابی و با کیفیت نه چندان دلچسب! یه کارخونه رو باید کلی دید! طبیعیه! بیاد یه گوشی 700 دلاری رو با آیفون مقایسه کنی نه گوشی ها 100 دلاری! عقل سلیم هم اینو تایید می کنه!
منظورشون هفتصد هزار تومن تا 1میلیون بود
با 1.100 می تونی Z2 بخری که عالیه!به نقل از y@smin :سلام
یه گوشی خوشکل و خوب میخوام رنج قیمت 700-1 .
دوربینش خوب باشه و بشه باهاش اینستا وایبر و لاین و واتس و اینا رفت
چند تا خوب پیشنهاد بدین
ضخامتشم کم باشه صفحشم بزرگ باشه نه خیلی بزرگ البته ها
گفته یه میلیون تا 700 هزار تومن!به نقل از Jok3r :)) :با 1500 اينا تقريبا ميتونه z3 بخره كه عالي تره
گارانتی ال جی ظاهرا بهترین گارانتی توی ایرانه ولی بازم 400 تومن نمی ارزه!به نقل از Fireball.II :گارانتی جز این که میدونی که گوشی که میخری بهت ننداختن و اینا فایده دیگه ای داره واقعا؟
رفتم بازار طرف میگه بدون گارانتی ، جی تو : هفتصد : ( بعد با گارانتیش یکو صد ـه! :/ خوب من صد تومن بذارم روش جی سه بگیرم بهتر نیس؟((: در همین حدود جی سه، چیز دیگه ای هم هست؟
××زد 2 ، میت 7 و دیزایر 820 لعنتی!galaxy s5 حتی
G3به نقل از Lovesky :بین g3 و z2 کدومو پیشنهاد میکنید؟
Xperia Z1به نقل از .Anne Shirley. :بودجه پایین اومد دوستان ، تو رنج هفتصد هشتصد تومن گوشی ِ خوش دست با دوربین قابل قبول چی سراغ دارید ؟
پیشنهاد منم Note 4 هست!به نقل از Ali.N :دوستان از بین Note4 و galaxy S6 کدوم کاربردی تره؟؟؟؟؟نظر خودم Note4....نظر شما؟؟؟
1.100 بده Xperia Z2 بگیر!به نقل از NiXi :سلا،ودجم رت واسه لب تاپ....گوشی تو رنج 650 تا یک تومن چی پیشنهاد می کنین؟دوربین به نسبت خوب،اندازه صفحه 5به بالا،باتری خوب،آپدیت بشه.
ببين تو اون رنج قيمت گوشي ها از خوب به بد اينجورين:به نقل از alsa :نظرتون راجع به sony z3 چیست
به نقل از Lovesky :با اولویت دوربین،تو همون رنج قیمت g3 تا نهایتا 1 و نیم گوشی خوب چی هست دیگه؟
به نقل از Fireball.II :××زد 2 ، میت 7 و دیزایر 820 لعنتی!galaxy s5 حتی
به نقل از Lovesky :اینطوری که دیجی کالا نوشته z2 با z3 زیاد فرق نداره
بعد اینکه من درباره سونی شنیدم بعد یه مدت کیفیت گوشی افت میکنه،سونی داشتید شما؟نظرتون چیه؟
اینکه میگید z3 بهتره از چه لحاظ؟
توجه بشه که دوربین خیلی مهمه برام