از هرجا که میخری٬ جعبه رو با دست خودت باز کن و و گوشی رو با دست خودت بردار روشن کن٬ این ۸۰٪ لذت خریدن گوشی رو تشکیل میدهبه نقل از ملکه شیشه ای :من از دیجی کالا میخوام خرید کنم ، گوشی رو میشه خرید ولی گلس و قاب رو چه جوری پیدا کنم?بعد من دوست دارم گلسشو خودشو بزارن، کاری نمیشه کرد?
بخوام به خاطر گلس و قاب برم بازار موبایل که از اول میرم دیگهه
هیچ مشکلی نداره تو هرجا بری واست گلسو میزننبه نقل از ملکه شیشه ای :من از دیجی کالا میخوام خرید کنم ، گوشی رو میشه خرید ولی گلس و قاب رو چه جوری پیدا کنم?بعد من دوست دارم گلسشو خودشو بزارن، کاری نمیشه کرد?
کلا از بازار موبایل ایران بخری بهترهبه نقل از ملکه شیشه ای :من از دیجی کالا میخوام خرید کنم ، گوشی رو میشه خرید ولی گلس و قاب رو چه جوری پیدا کنم?بعد من دوست دارم گلسشو خودشو بزارن، کاری نمیشه کرد?
باگ یک چیز عادی در هر سیستم عامله که متاسفانه تو آی او اس در حال افزایشه.به نقل از Suspicious Girl :آخر نفهمیدیم سیکس باگ داره یا سیکسپلاس.
اگه برای باتری میخوای فقط لومیا 1320به نقل از Fireball.II :گوشی ویندوزفونی در حد 500 600؟ باطریش واقعا برام مهمه. [در حدی ک دارم جی 3 ای ک 1.300 خریدم رو 850 میفروشم که لومیایی چیزی بخرم]
به نقل از امیررضا رحمتی :باگ یک چیز عادی در هر سیستم عامله که متاسفانه تو آی او اس در حال افزایشه.
در هر 2 مدل فکر نکنم تفاوتی باشهه
این چیزی که میگی کاملا طبیعیه برای دیوایس اندرویدی ناشکر نباشبه نقل از Fireball.II :طبیعیه با دیتا روشن و روشنایی 25 درصد هر دو دقیقه یه درصد خالی کنه یه گوشی اخه؟:/
راهکاری نیس جهت بهبودش واقعا؟ بفروشم یعنی جدی؟:/
1320 دوربین جلوش vga ه :/
استفاده ام نت گردی ه موزیک گوش دادن شبکه های اجتماعی و سلفی م میگیرم [ناموسن دوربین جلوش vga نباشه خعب ] اگه ایده ای دارین ک چیکار میشه کرد این کوفتیو ک پیشنهاد بدین وگرنه هم در حد 700 800 تومن نهایتن گوشی پیشنهاد بدین.
نه مطمئن باش داغون نیستن هیچکدومبه نقل از Suspicious Girl :نه آخه گفتن یکیشون خ بدتره، خیلی داغونه ینی کلاً. :/ بگید کدومشه آگاه شم .. :))
به نقل از امیررضا رحمتی :نه مطمئن باش داغون نیستن هیچکدوم
ولی 5 اس دیدم به شخصه خیلی هنگ میکرد ایفون 6 خوب بود نسبتا
+مرفه بی درد
گوشته خودم. Microsoft Lumia 640xlبه نقل از Fireball.II :طبیعیه با دیتا روشن و روشنایی 25 درصد هر دو دقیقه یه درصد خالی کنه یه گوشی اخه؟:/
راهکاری نیس جهت بهبودش واقعا؟ بفروشم یعنی جدی؟:/
1320 دوربین جلوش vga ه :/
استفاده ام نت گردی ه موزیک گوش دادن شبکه های اجتماعی و سلفی م میگیرم [ناموسن دوربین جلوش vga نباشه خعب ] اگه ایده ای دارین ک چیکار میشه کرد این کوفتیو ک پیشنهاد بدین وگرنه هم در حد 700 800 تومن نهایتن گوشی پیشنهاد بدین.
lenovo yoga tablet 2به نقل از ملکه شیشه ای :تایک تبلتو پیدا نکردم
یه تبلت با برند ش
ناخته شده،قیمت زیر 1 تومن دوربینش کلا مهم نیست بازی ام نمیکنم.کار سنگین کلا ندارم باهاش
چرا سامسونگ؟هیچ ربطی نداره.توی این رنج این تبلت بهترین من خودم اولین نسلشو دارم ولی این جدید تر از پردازنده ی اینتل اتم و دو گیگ رم استفاده می کنه که می تونه براحتی برنامه های نسبتا سنگینو اجرا کنه.صفحه نمایشش همدخیلی خوبه به همراه اسپیکرای فوق العادش.برخلاف ظاهرش که میزنه بد دست باشه خیلی خوش دسته.توی این رنج قیمت تبلت خوب از شرکتی مثل سامسونگ زیاد نیست.به نقل از ملکه شیشه ای :سامسونگ باشه خیالم راحت تره