باید پول بدی رجیستر شه و به اسم اون آدمی که از خادج اومده فگ کنپ رجیستر شه . هر آدمم سالی ی گوشی می تونه بیاره.این قضیه رجیستری چجوریه ؟ مثلا من میخوام بگم کسی خارج از ایران برام گوشی بیاره بعد تو ایران کار نمیکنه ؟

A30اقا حدود دوتا سه تومن بازی نمیخوام تماس عکس صوتی قوی

یه مقدار پولشو بیشتر کنی می تونی A50 سامسونگ بخری. گوشی خوبیهاقا حدود دوتا سه تومن بازی نمیخوام تماس عکس صوتی قوی
پاسپورتی که در سه ماه اخیر سفر به خارج از کشور داشته + 16 درصد ارزش دلاری موبایل با دلار 4200این قضیه رجیستری چجوریه ؟ مثلا من میخوام بگم کسی خارج از ایران برام گوشی بیاره بعد تو ایران کار نمیکنه ؟
پاسپورتی که در سه ماه اخیر سفر به خارج از کشور داشته + 16 درصد ارزش دلاری موبایل با دلار 4200
؟راستش نمیدونم. آخه آمازون قیمتش برای کشورهای مختلف ممکن هست تفاوت داشته باشه. شاید قیمتی که شرکت زمان معرفی اعلام کردهارزش دلاری رو از کجا حساب میکنن؟ سایت آمازون چک میکنن؟

سرچ کن تو نت برای هر مدل گوشی زده چقدرهارزش دلاری رو از کجا حساب میکنن؟ سایت آمازون چک میکنن؟

تو اين بازه قيمت gushi gaming سخت peyda ميشهیه مقدار پولشو بیشتر کنی می تونی A50 سامسونگ بخری. گوشی خوبیه
اول بگم که این روزا دیگه هر موبایلی بخری تاچش خوب کار میکنهآقا يه گوشى ميخوام فقط كيفيت دوربينش عالييييى باشه هيچى ديگه لازم ندارم(تاچش هم خوب باشه هاااا)

A70 رو انتخاب کن خودم A70 دارم ولی خرید سری Note توی ایران غیرمنطقیهبین Note 9 و A70 کدوم ؟
به نظرم نوت خریدن غیر منطقیه ولی مثل بچه ها قلمش جادوم کرده : )))

چرا غیر منطقیه؟A70 رو انتخاب کن خودم A70 دارم ولی خرید سری Note توی ایران غیرمنطقیه

اول بودجهچرا غیر منطقیه؟

کاملا درسته ولی اگر قرار بر خرج کردن باشه قطعا نوت بهتره از قدیم گفتن هر چقدر پول همون قدر آش میخوری ولی نکته ای که هست دوست عزیزمون مشخصات مدنظرشان و بودجه شون رو عرض نکردنقطعا اگه مشکلی با هزینه نداری note 9 خیلی خیلی بهتره
هم پردازنده ی قوی تری داره هم کیفیت ساختش بالا هست
به مگاپیکسل دوربین توجه نکنین کیفیت عکس هاش بهتر از A 70 هست
قلم گوشی هم که فوق العاده خوبه
راجع به A 70 بگم که چون میان راه هست از تلکنولوژی های کمتری درش استفاده شده
مثلا محافظ صفحه نمایشش کورنینگ گوریلا گلس ۳ هست در حالی که در note 4 که پنج سال پیش معرفی شد از کورنینگ گوریلا گلس ۴ استفاده شده
بقیه مشخصات هم همینجوره
مثلا صفحه نمایشش از note 9 ضعیف تره و اگه دو تا گوشی رو کنار هم بذارین وفیلم یکسان با کیفیت بالا رو پخش کنین متوجه اختلاف فاحششون میشید
قابل مقایسه نیستدوستان به نظرتون شیاومی بهتره یا ایفون؟