boodika
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- ناکجا
- سال فارغ التحصیلی
- 1398
6کدوم مدلش؟
6کدوم مدلش؟
کلا شیائومی نسبت به قیمتش واقعا کیفت خوبی ارائه میده... اون مدل هم خیلی خوبه ولی یه نگاه هم به این بنداز:
رفتم ديدم خیلی خوشگله بدنش ولی جدی 48مگاپيکسل؟://کلا شیائومی نسبت به قیمتش واقعا کیفت خوبی ارائه میده... اون مدل هم خیلی خوبه ولی یه نگاه هم به این بنداز:
Xiaomi Redmi Note 7
آره : ) البته خوب مگاپیکسل تنها عامل برای کیفیت دوربین نیست ولی خب این گوشی دوربین خوبی داره.رفتم ديدم خیلی خوشگله بدنش ولی جدی 48مگاپيکسل؟://
اگر گوشی مسافرتی باشه بستگی به گوشی داره ولی تقریبا 450/000~550/000 درمیاد
خود گمرک گفته 16 درصد از ارزش گوشی یعنی برای یه گوشی سه میلیونی 480/000 اب میخوره (گوشی هایی رو که از فروشگاه میخرید نیازی به پرداخت هزینه نداره و فقط باید با سامانه همتا ریجستری رو فعال کنید)
باید پول بدی رجیستر شه و به اسم اون آدمی که از خادج اومده فگ کنپ رجیستر شه . هر آدمم سالی ی گوشی می تونه بیاره.این قضیه رجیستری چجوریه ؟ مثلا من میخوام بگم کسی خارج از ایران برام گوشی بیاره بعد تو ایران کار نمیکنه ؟
A30اقا حدود دوتا سه تومن بازی نمیخوام تماس عکس صوتی قوی
یه مقدار پولشو بیشتر کنی می تونی A50 سامسونگ بخری. گوشی خوبیهاقا حدود دوتا سه تومن بازی نمیخوام تماس عکس صوتی قوی
پاسپورتی که در سه ماه اخیر سفر به خارج از کشور داشته + 16 درصد ارزش دلاری موبایل با دلار 4200این قضیه رجیستری چجوریه ؟ مثلا من میخوام بگم کسی خارج از ایران برام گوشی بیاره بعد تو ایران کار نمیکنه ؟
پاسپورتی که در سه ماه اخیر سفر به خارج از کشور داشته + 16 درصد ارزش دلاری موبایل با دلار 4200
راستش نمیدونم. آخه آمازون قیمتش برای کشورهای مختلف ممکن هست تفاوت داشته باشه. شاید قیمتی که شرکت زمان معرفی اعلام کردهارزش دلاری رو از کجا حساب میکنن؟ سایت آمازون چک میکنن؟
سرچ کن تو نت برای هر مدل گوشی زده چقدرهارزش دلاری رو از کجا حساب میکنن؟ سایت آمازون چک میکنن؟
تو اين بازه قيمت gushi gaming سخت peyda ميشهیه مقدار پولشو بیشتر کنی می تونی A50 سامسونگ بخری. گوشی خوبیه
اول بگم که این روزا دیگه هر موبایلی بخری تاچش خوب کار میکنهآقا يه گوشى ميخوام فقط كيفيت دوربينش عالييييى باشه هيچى ديگه لازم ندارم(تاچش هم خوب باشه هاااا)
A70 رو انتخاب کن خودم A70 دارم ولی خرید سری Note توی ایران غیرمنطقیهبین Note 9 و A70 کدوم ؟
به نظرم نوت خریدن غیر منطقیه ولی مثل بچه ها قلمش جادوم کرده : )))
چرا غیر منطقیه؟A70 رو انتخاب کن خودم A70 دارم ولی خرید سری Note توی ایران غیرمنطقیه