-Lili-
سیسیِ ملی
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- کرمان
- سال فارغ التحصیلی
- 1405
وای این عالیهpoco x5 pro
خیلی خوبههه
وای این عالیهpoco x5 pro
گوشی قدیمی جدا چیز جالبی نیسخب میخوام گوشیمو عوض کنم
Xs max یا 11 normal یا S21?
گوشیت از ایناس؟وای این عالیه
خیلی خوبههه
ولی زیادم قدیمی نیستناگوشی قدیمی جدا چیز جالبی نیس
S21
ولی آپشن های جذاب تری هم هست
ارهگوشیت از ایناس؟
یک بخشی از پولی که برای موبایل میدی بابت آپدیتهای نرم افزاریای هست که موبایل میگیره.ولی زیادم قدیمی نیستنا
نهایتا برا سه سال پیشه
و هیچوقتم باتری جدید مثل باتری اصلیش نمیشه و هر سال که میگذره احتمال خرابی قطعات بیشتر میشه، همینطور ۲-۳ تومن هم پول برند سامسونگ میدییک بخشی از پولی که برای موبایل میدی بابت آپدیتهای نرم افزاریای هست که موبایل میگیره.
اپل تا ۵ سال و سامسونگ تا ۴ سال برای موبایلهاشون آپدیت میدن. با خرید موبایل قدیمی از آپدیت های جدید محروم میشی. علاوه بر اون موبایلهای قدیمی باتریهاشون عمر خودشون کردن و عملا موبایل با باتری خراب میخری(بخشی که احتمالا مهمترین بخش برای اکثر افراده)
شیائومی نمیخوام
ببین من واقعیتش چیزای بدی در مورد شیائومی شنیدم برا مامانم هم شیائومی خریدیم ولی در کل نمیتونم باهاش کار کنم زیاد شناختی ازش ندارم
سامسونگ رو هم که گوشی الانم سامسونگه و میخوام یه برند دیگه بگیرم یکم تنوع بشه
دیگه گزینه ای جز اپل نمیمونه و بودجم هم به اینا میرسه دیگه بیشتر نمیتونم
خب منم اینو میگم که اینایی که میگم زیادی هم قدیمی نیستنیک بخشی از پولی که برای موبایل میدی بابت آپدیتهای نرم افزاریای هست که موبایل میگیره.
اپل تا ۵ سال و سامسونگ تا ۴ سال برای موبایلهاشون آپدیت میدن. با خرید موبایل قدیمی از آپدیت های جدید محروم میشی. علاوه بر اون موبایلهای قدیمی باتریهاشون عمر خودشون کردن و عملا موبایل با باتری خراب میخری(بخشی که احتمالا مهمترین بخش برای اکثر افراده)
ببین واقعا اونطور نیست که سامسونگ پول مارکشو میگیره ، سامسونگ خودم با اینکه ضد آب نیست ، دوبار هم افتاده تو آب ولی باز داره به خوبی کار میکنهو هیچوقتم باتری جدید مثل باتری اصلیش نمیشه و هر سال که میگذره احتمال خرابی قطعات بیشتر میشه، همینطور ۲-۳ تومن هم پول برند سامسونگ میدی
من دو ساله poco x3 pro استفاده میکنم که همزمان با من دو نفر از دوستام هم همینو گرفتن و دارن استفاده میکنن، برای مامانم redmi note11 و برای داداشم، پدرم، مادر زن داداشم poco m5s خریدم. برای دو نفر از دوستانم poco x5 pro پیشنهاد دادم و خریدن.
اندروید اندرویده دیگه نتونستم کار کنم چیه، من تقریبن از همه برندای گوشی اندروید استفاده کردم و تفاوت خیلی اندکی باهم دارن (سونی اکسپریا زد۱، هواوی پی۶، هواوی نوا۲ پلاس، پوکو اکس۳پرو)
من خودم با توجه به اینکه دیدم گوشی های بروز اپل تا 6 7 سال بدون مشکل کار میکنن ترجیحم اینه برم اپل بگیرم ولی خب پولش کمی داستان دارهخب میخوام گوشیمو عوض کنم
Xs max یا 11 normal یا S21?
A55بچه ها بین این دو تا گوشی
note13pro و سامسونگ a55 کدوم بهتره؟
x6 proبچه ها بین این دو تا گوشی
A55بچه ها بین این دو تا گوشی
بله حق با شماستاز نظر من اگه کسی بخواد گوشی بگیره به نظرم A35 از همه چیز بهتره.
حالا چرا؟
آیفون هم گرونه هم تو ایران رجیستری نمیشه هم همتای سامسونگش خیلی خوبه
اگه پول داشته باشی همون S24 Ultera بگیری که عالیه البته پیشنهاد میدم چند ماه صبر کنی واسه ی S25
حالا موضوع اینکه پول کجا
حالا با پول کمتر چه کنیم؟ اگه من بودم میموندم S25fe میخریدم اما اگه الان بخوام بخرم با توجه به اینکه S24fe و S23fe یکم قدمی تر به حساب میان(البته s24fe دیر تر از بقیشون اومد و جدید به حساب میاد. بستگی داره کی بخواد s25fe رو انتشار بدن. اگه دیر شد همون s24 خیلی خیلی عالیه همونو بگیرید)
اما اگه سری S به هر دلیلی نشد داخل سری A میمونن بالا رده هاش که A55 و A35 باشن. بین این دوتا تفاوت های خیلی کمی هست پس از نظرم A35 ارزش خریدش بیشتره
A55 قطعابین اینا کدوم بهتره؟
شیائومی note 11s/pro
note 13 pro
poco M6 pro
سامسونگ A35
A55