• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

راهنمای خرید: موبایل

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع shayan-emperor
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : راهنمای خرید: موبایل

به نقل از Lily Delicated :
با وجود این باید از خرید سونی زد منصرف شد؟
سونی Z1 و Z1 compact چطور؟
قطعا این 2 تا بهترن ولی قیمتاشونم در نظر بگیرین که از بودجه درخواستی کاربر بالاتره.
ولی اکسپریا زد خوبیاش بدیاشو میخره به قول معروف گیلیمشو از آب میکشه بیرون!

z1 بهتره یا z1 compact؟ به جز اندازه z1 compact که کمی کوچیکتره فرق مهم دیگه ای دارن؟

به نقل از Lily Delicated :
z1 بهتره یا z1 compact؟ به جز اندازه z1 compact که کمی کوچیکتره فرق مهم دیگه ای دارن؟
نه فرق نداره ولی انتخاب بهتر نسبت به زد وان ال جی جی 2 هست!
جی 2 عالیه.
ولی بازم میگم زد وان کامپکت به غیر کیفیت صفحه فرق زیادی با زد وان نداره.

من یه سوال متفاوت دارم ؛ با توجه به اینکه تا الان ازین گوشی های به اصطلاح! هوشمند نـداشتم و 5 ساله یه گوشی دارم!!
_ _ _

غیر از مکالمه و اس دادن و .. ، عکاسی و فیلمبردای های هر از گاهی، وبگردی، بازی کردن، کار با امثال وایبر و واتس آپ و .. ،دیدن کلیپ و عکس احیانا! و موسیقی گوش کردن ؛

چه کاربرد ویژه و استفاده خاصی ازین گوشی های سطح بالای فرضا 2 میلیونی میکنن دوستان ؟! :-?

ممنون میشم ک راهنمایی کنین.

.

به نقل از Fitz William . Darcy :
من یه سوال متفاوت دارم ؛ با توجه به اینکه تا الان ازین گوشی های به اصطلاح! هوشمند نـداشتم و 5 ساله یه گوشی دارم!!
_ _ _

غیر از مکالمه و اس دادن و .. ، عکاسی و فیلمبردای های هر از گاهی، وبگردی، بازی کردن، کار با امثال وایبر و واتس آپ و .. ،دیدن کلیپ و عکس احیانا! و موسیقی گوش کردن ؛

چه کاربرد ویژه و استفاده خاصی ازین گوشی های سطح بالای فرضا 2 میلیونی میکنن دوستان ؟! :-?

.
بعضیا واقعن برا پزش میگیرن!!!
#اسپم بود البته چه ربطی به خرید داره

دوستان سامسونگی من طی یسری عملیات های انتحاری میخوام برم Note3 بگیرم،نظر خودم رو N900عه،به نظرتون میارزه 300 تومن اضافه بدم برا N9005?چرا؟

_ _ _

.
بببین قبلا چند نفر این واز من پرسیدن،فک کنم بهترین توضیح اینه:
از گوشی 300 تومنی تا 2 میلیونی نفس کارشون یکیه!فرضا همه اندرویدن و برنامه و بازی یکسانی روشون نصب میشه!ولی!هرچه قیمت میره بالاتر،امکانات بهبود پیدا میکنه،کیفیت صفحه بالاتر میره،کیفیت ساخت بالاتر میره،کیفیت دوربین همچنین،گوشی رون تر میشه،بعضا طراحی بهتری پیدا میکنه و اینجور چیزها!فک کنم تونستم منظورمو برسونم!
@beast:مخالفم تقریبا باهات!نمیشه پز دادن یه عده کم رو به پای همه گذاش!

_ _ _

.
خوب به قول ایلیا همه ی این امکانات تو اسمارت فونا انقد پیشرفتس که قابل قیاس نیست با یه گوشی 500 تومنی.
ولی خوب کارای دیگه میشه کرد با اسمارت فونا.
سیستم عامل طوری طراحی شده که تو خیلی هر کاری میتونی با گوشیت بکنی!

سوال ما رو هم جواب بدید ثواب داره.
به نقل از XxBeastxX :
دوستان سامسونگی من طی یسری عملیات های انتحاری میخوام برم Note3 بگیرم،نظر خودم رو N900عه،به نظرتون میارزه 300 تومن اضافه بدم برا N9005?چرا؟

به نقل از hosseinhbh :
ميخوام گوشي بگيرم بنظر شما گلگسيs5 بهتره يا ايفون 5s
منم دقيقن تو همين مورد مونده بودم :-" من فايو اس خريدم و كاملن راضي ام از انتخابم
دختر خاله ام اس فايو خريد به اندازه ي من راضي نيست :-"
+
نهايتن مامانم grand2 خريد و كماكان همون مشكل خالي شدن سريع باطري و داغ كردنش وجود داره :|
با وجود اينكه مامانم خيلي كمتر از من از گوشي استفاده ميكنه بيشتر از ميذاره شارژ :|
+
امكان مكالمه ي تصويري رايتل هم ك لغو شده :-؟
+
اپل آيدي ساز عرب [صالح] هم وكيلم هست تاييد ميكنم :د

سلام
من پارسال اوایل تیر ماه یه گلکسی s3 مینی خریدم
LCD خش نداره و لمسش هم سالمه
بدنش یکم غر شده و هنگم میکنه گاهی
میخواستم ببینم تو چه خدودی میشه فروختش؟

Back
بالا