]
از هرجا که میخری٬ جعبه رو با دست خودت باز کن و و گوشی رو با دست خودت بردار روشن کن٬ این ۸۰٪ لذت خریدن گوشی رو تشکیل میدهبه نقل از ملکه شیشه ای :من از دیجی کالا میخوام خرید کنم ، گوشی رو میشه خرید ولی گلس و قاب رو چه جوری پیدا کنم?بعد من دوست دارم گلسشو خودشو بزارن، کاری نمیشه کرد?
بخوام به خاطر گلس و قاب برم بازار موبایل که از اول میرم دیگهه

هیچ مشکلی نداره تو هرجا بری واست گلسو میزننبه نقل از ملکه شیشه ای :من از دیجی کالا میخوام خرید کنم ، گوشی رو میشه خرید ولی گلس و قاب رو چه جوری پیدا کنم?بعد من دوست دارم گلسشو خودشو بزارن، کاری نمیشه کرد?

کلا از بازار موبایل ایران بخری بهترهبه نقل از ملکه شیشه ای :من از دیجی کالا میخوام خرید کنم ، گوشی رو میشه خرید ولی گلس و قاب رو چه جوری پیدا کنم?بعد من دوست دارم گلسشو خودشو بزارن، کاری نمیشه کرد?

باگ یک چیز عادی در هر سیستم عامله که متاسفانه تو آی او اس در حال افزایشه.به نقل از Suspicious Girl :آخر نفهمیدیم سیکس باگ داره یا سیکسپلاس.![]()
اگه برای باتری میخوای فقط لومیا 1320به نقل از Fireball.II :گوشی ویندوزفونی در حد 500 600؟ باطریش واقعا برام مهمه. [در حدی ک دارم جی 3 ای ک 1.300 خریدم رو 850 میفروشم که لومیایی چیزی بخرم]

بفروشم یعنی جدی؟:/
] اگه ایده ای دارین ک چیکار میشه کرد این کوفتیو ک پیشنهاد بدین وگرنه هم در حد 700 800 تومن نهایتن گوشی پیشنهاد بدین.