واقعا؟به نقل از Im_SPHR :سلام وارد ایران شده خیلی از فروشگاه ها دارن.... قیمت حدود دو و نه صد هست الان

سری نوت کاهش قیمت شون زیاد نیست ولی احتمالا از 3 - 4 ماه آینده به 2 و 600 میرسهبه نقل از arcana :واقعا؟
بعد چقدر طول میکشه تا افت قیمت پیدا کنه؟
به نقل از Im_SPHR :سلام!
اگر گوشی سالم هست و زدگی نداره حدود 1600 الی 1700 میخرن....
گوشی جدید توی این بازه s7 edge گزینه خیلی خوبیه...
هم زیباست و هم قوی....

پس مبارک باشه دیگهبه نقل از کوزت :چه کم![]()
من حالم داره از ایفون بهم میخوره
سامسونگم دوس دارم![]()

چند تا مدل دیگه هم اضافه کنی قشنگ 10 صفحه میشه مقایسشونبه نقل از f-1391 :با سلام!
ب نظرتون s7 بهتره یا note5؟
s7 داغ میکنه و از طرفیم شارژش زود تموم میشه و دوربین نوت5 از اس 7 بهتره
حالا نوت 5 کارت حافظه جانبی نمیخوره و s7 پردازنده ی قوی تری داره
اس 7 اج هم خیلی کشیدست و دسترسی به تمام قسمت های صفحه با یک دست!ممکن نیست یعنی جزو گوشی های دو دسته محسوب میشه!
کار کردن با گوشی های اپل هم واسم یکم سخته
از طرفی:
قیمت گلس های گوشی s7 حدود 120 تومن هستش که به علت انحنا داشت صفحه نمایش نمیشه از گلس های فیک استفاده کرد!
قاب گوشی 140 تومن هستش!
شارژر بی سیم هم 200 تومن
کلن با لوازم جانبی s7 میشه یه s3 خرید!
که اینا خودش باعث میشه هزینه ای که بابت گوشی پرداخت میکنی خیلی بیشتر بشه
از طرفی به خاطر نزدیک کردن صفحه نمایش به لبه های گوشی اندازه ی گوشی s7 کوچیک هستش!یعنی با وجود صفحه نمایش 5.1 اینچی اما اندازه خود گوشی جتی از s3 هم کوچکتره یه جورایی اصن به ظاهرش نمیخورد این s7 باشه
بعضی ها هم میگن نوت4 از نوت 5 بهتره!به خاطر همین که حافظه جانبی میخوره و اینا ولی نوت 4 هم یکم قدیمی شده هم طراحی چرم پشتش خوب نیست
***حالا میخوام یه مقایسه ای بین s7 / نوت 5 / نوت4/آیفون 6/s7 اج/وگزینه های پیشنهادی دیگر
یه مقایسه ی قیمتیم بینشون داشته باشید منظورم اینه که اختلاف قیمتاشون چنده کدوم بیشتره کدوم با توجه به قیمتش میرزه و اینا
(در واقع نمیخوام بگید کدوم بهتره!میخوام اینا رو با هم مقایسه کنید)
****در جواب پست پایینی باید عرض کنم!یه گوشی خوب میخوام که تا چند سال مجبور نشم عوضش کنم و کلن گوشی ای نباشه که اذیتم کنه دقیقن هیچ کار خاصی نمیخوام باهاش بکنم!نوکیا 1100 هم کارمو راه میندازه ولی حالا که میخوام بخرم میخوام یه گوشی خوب باشه.قصد انجام هیچ کار تخصصی ای باهاش ندارم!همین تلگرامو آهنگ مثن فقط هنگ هم نکنه!دوست دارم بعد یه مدت که میخوام گوشی بخرم یه گزینه مناسب باشه
از لحاظ رنج قیمتیم خب شما مقایسه کنید مثن بگید این گوشی خوبه ولی قیمتش اینه!
گزینه های اصلی مقایسه بین نوت 5 و s7 هستن
اگه مقایسه ی مناسبی انجام بشه تصمیم گیری واسم راحت تر میشه تو تاپیک گفتم شاید بقیه نظر بهتری داشته باشن...ممنون

همه حرفات درست ولی درباره این قسمت "دوربین هر3 هم خیلی خوبه. از S7 بهتر حتی." اعتراض دارمبه نقل از Mehrad.M :اول اینکه بگو چی میخوای از گوشی دقیقا.(به ترتیب اولویت)
دوم هم یه رنج قیمتی بگو. تا چقدر میخوای هزینه کنی؟
×ببینید، اگه اولویتتون اینه که هرگز هنگ نکنه و در عین سادگی بهترین باشه من آیفون رو بهتون پیشنهاد میدم.
گوشیهای اندرویدی حتی هشتهسته هم باشن بعد 2 سال و خوردهای دیگه چوابگو نیستن کارای سنگین و برنامههایی که بعد از 2 3 سال اومده نیستن.
الان آیفون 7 اومده قیمت 6 اس میاد پایین. من بهتون پیشنهاد میکنم 6 اس بخرید.
اگه اندروید نظر شماست من بهتون oneplus3 رو پیشنهاد میدم. قیمتش خیلی کمتر از نوت 5 و اس7 هست ولی بهطور باورنکردنیای در حد اوناست.
قبلتر لینکشو گذاشتم. تو این پست هم خواهم گذاشت.
یه چیزی که در مورد سامسونگ وجود داره اینه که فقط به گوشیهایی که پرچمدار هستن نگاه میکنن. یعنی مثلا الان galaxy s5 رو اصلا محلش هم نمیذارن.
من بیشتر نظرم اینه برید و lg بگیرید یا همین oneplus3 چون نسبت به قیمت بیشتر ارزش دارن.
lg g5
lg v10 64G
lg v20
این سه مورد چیزای تمیزی هستن. :دی
سری وی 5.7 اینچ هست اندازشون.
پردازندهشون از چیپهای خوبی استفاده میکنه
دوربین هر3 هم خیلی خوبه. از S7 بهتر حتی.
ولی بازم اگه هزینه خیلی خاصی نمیخواید بکنید یه گوشی 800 900 تومنی هم کارتونو راه میندازه.
تو این رنج galaxy j7 چیز خیلی خوبیه. یکی از آشنایانم داره و کاملا راضیه.
ولی حالا درمورد s7 و نوت 5 مطمئنا s7.
s7 خیلی بهتره. از لحاظ باتری و کارت حافظه و پردازنده و دوربین و صفحه نمایش.
کلا اگه میخواید هزینه بکنید و سادگی و سرعت و نظم میخواید آیفون 6s
اگه اندروید میخواید هم اول oneplus 3 بعد LG ها بعد هم اگه واقعا دوست دارید S7
×در مورد ریختن قیمت هم باید بگم حالا جدا از سوتی note7 ، این گوشی خیلی خوب و خفنه. وقتی بیاد دوباره قیمت همه گوشیهای ردهاول سامسونگ میریزه.
200 300 تومن یا بیشتر حتی. ولی 2 3 ماه دیگه اینطوری میشه.

نوت 7 که فعلا جمع آوری شده ولی وقتی هم که بیاد تا سال بعد فکر کنم 2 و 400 اینا بیشتر نباشهبه نقل از arcana :نوت ۷ هنوز نیومده ایران بعد وقتی بیاد حدودا ۳ تومن هس
به نظرتون تا سال دیگه همین موقعا چنده حدودا؟

قانونش اینه که 20 تا 30 درصد از قیمت گوشی آکبند کمتر میخرن که همون حول و حوش 1 و 600 میشه برای الان.به نقل از کوزت :بچه ها به نظرتون یک SE کار کرده رو چند میخرن ؟
۶۴ عه ، تمیزم هست ۱۰۰%
۲ ۳ ماه پیش خریدم
بعد تا ۲ و ۲ نیم ، چی بخرم به نظرتون ؟
( آیفون اصلا اصلا اصلا )

آیفون 7 اگه هم بیاد وارادتش محدودتره نسبت به آیفون های قبلی فک نکنم ارزونترین نسخش زیر 3 تومن اینا بشه.به نقل از ๓คгzเє :سلام
كسي ميدونه ايفون٧بياد و حباب قيمتش كمي شكسته بشه چقدر طول ميكشه؟
ايا ارزش داره وايسم واسش ؟
من يه گوشي خوب ميخوام دى حدود قيمت ٢-٢.٥ .. پيشنهادي نيست؟ نميدونم چرا هيچ معياري واسه خريد گوشي ندارم فعلن

زیاد مطمئن نیستم

کلا اشتباه میکنی.