تفاوت خیلی زیادی ندارن که با همدیگهبه نقل از M@TiN :بله ولی اگه شما به پسته من دقت کرده باشین من گفتم تو همین حدوده قیمت ولی xe گرون تره
ولی فک کنم xl هم دو هسته ای هااااووا
به نقل از alireza1975 :پس وان اس چی
عمرا به پای اس III سامسونگ که نمیرسنبه نقل از علی سینا :وان اس به نظرم الان بهترین نسخه 4.3 اینچی hTC هست و کلا از سنسیش ها بهتره !
هر one یی به نظرم عالیه!
اگر بخوایم به وان های اچ تی سی دقت کنیم اصل کار وان ایکسه که فعلا بازارو قبضه کرده ، نه وان اسبه نقل از alireza1975 :پس وان اس چی
این یکی از قوانین اپل هست که اطلاعات دستگاه های جديد لو نرهبه نقل از M@TiN :تو ایفون 5 که هنوز چیزه جدیدی دیده نشده
خب حالا که اصن سامسونگ تقلید میکنه با همین کارش تونسته از اپل جلو بیفته تازه اپل این همه شکایت میکنه
اپل هم تقلید میکنه چن روز پیش اچ تی سی از اپل شکایت کرد
اینکه سامسونگ میره تقلید می کنه سریع که بدیهیهبه نقل از M@TiN :بهت قول میدم اس4 پوزه ایفون 5 میزنه حالا میخواد هر تکنولوژی داشته باشه فرداش سامسونگ میره تکنولوژیشو تو گوشی هاش بکار میبره
بین وان ایکس و اس 3 ،اس 3 بهتره ولی بین اس سه و ایفون بستگی داره کدوم سیستم عامل رو دوس داریبه نقل از بی هویت :دوستان من قصد خرید موبایل دارم...
اما موندم one xبگیرم sIII یا صبر کنم 5 بیاد!
چیکار کنم؟
به نقل از M@TiN :اره دیدم چه جوری ایفون 4 پوزش خوابیده جلو اس 3
ببین اقایه زرنگ اولا من منظورم 4اس بودبه نقل از AliReza_Kondori :پسر جان شما هنوز نميدونيد نبايد دو گوشي از دو نسل متفاوت رو مقايسه كنيد؟؟
ايفون ٤ مال دو سال و نيم پيشه.
اس ||| كه هنوز به سال هم نكشيده.
بعدش هم سامسونگ اس ||| تازه اومده اينكه بلافاصله بعد اپا دوباره بياد ي چي بزنه اسمشو بزاره اس٤ كه خيلي از عقل به دوره.
ضمنا راجع به اپل اينو همه خوب ميدونند كه از كسي تقليد نميكنه و هميشه نو آوره.
مواظب حرف زدنتون باشيد اقا.به نقل از M@TiN :ببین اقایه زرنگ اولا من منظورم 4اس بود
دوما دو تا حقه اچ تی سی رو تقلید کرده اپل
سوما اصن تو میگی اس 3 دیرتر اومده خب نوت سامسونگ چی اون که زمانه اومدنش زیاد با اس 4 فرق نداشته ولی باز از اس 4 بهتره
بد صحبت کردی منم بد صحبت کردم (معذرت) بیخیالبه نقل از AliReza_Kondori :مواظب حرف زدنتون باشيد اقا.
شما نوشتي ٤. ديگه حرفي نيس پس.
حقه ي اچ تي سي؟ مثلا؟
نظرتون محترمه ولي اين نظر شماست كه از ايفون ٤اس قويتره.من اينجور فكر نميكنم.